Kvden içten içe nefret.

1mirac

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2016
5.098
4.178
173
Kızlar cok bunalıyorum ya. Gene kv konusu. Biz onla küsmüştük 7-8ay konuşmadık bana çok ağır laflar etti konularımda var. Evleri ayırdık eşim maaşı vermiyo diye ne hakaretler duydum. Şimdi ise iyilik meleği olmuş sürekli evime geliyor konuşuyor sohbet muhabbet. Tabi samimiyetsizliği gözlerinden okunuyor. E o bana öyle yaklaşınca mecbur bende eskisi gibi samimi olmuş oluyorum. Ama ben istemiyorum kızlar ya napıcam bilmiyorum zırt bırt gelmesinden rahatsız oluyorum altlı üstlüyüz. Konuşmak bile istemiyorum o dediği lafları hakaretleri unutamıyorum. ama bişey söylüyo konu konuyu açıyo felan .
Soğuk duramıyorum yani yapımda pek öyle değil.
Bi gün iyi bi gun laf sokuyo oda var.

Oda beni sevmiyor eminim. Bi anda ne geldi aklına iyi oldu onuda bilmiyorum. Belkide aklınca eski düzene dönmek istiyor.
Hamileyim ama söylemedim daha hani desem torunlar için yaklaşıyo .

Ben nası mesafe koyucam bu kadina. İçten içe nefret ediyorum resmen kızlar..

Kindar olmaktansa affedici olmaktan yanayım. Anne o sonuçta uzatmayın bence belli ki o sizden nefret etmiyor. Sizi sevmese daha farklı davranırdı emin olun.

Kindar olmaktansa affedici olmaktan yanayım. Anne o sonuçta uzatmayın bence belli ki o sizden nefret etmiyor. Sizi sevmese daha farklı davranırdı emin olun.
Evet orasıda var.. ama okadar kin nefret dolu laflar söyledi ki. Bi lokma ekmeğe muhtac kalın senle annen muska yaptınız ocağımı yıktınız,annen bu eve gelmiyecek, yaptığım herşey burnundan gelsin ...gibi neler neler .. :KK43:

Sordukça cevap ver, kısa cevaplar ver.

Eşin görüşüyorsa eşin söylemiş olabilir ;)
Kendini doldurmak sana zarardan başka birşey değil , çok samimi olma ama ömrünün sonuna kadarda küs kalınmayacağı için iyi olmuş bir yerde .
Bebeğin hayırlı olsun :nazar:

Eşin görüşüyorsa eşin söylemiş olabilir :KK66:
Kendini doldurmak sana zarardan başka birşey değil , çok samimi olma ama ömrünün sonuna kadarda küs kalınmayacağı için iyi olmuş bir yerde .
Bebeğin hayırlı olsun :nazar:
Çokk teşekkür ederimm seninde bebeğin hayırlı olsun canım :) haklısın sonuçta eşimin annesi mecburum maalesef..

Çokk teşekkür ederimm seninde bebeğin hayırlı olsun canım :) haklısın sonuçta eşimin annesi mecburum maalesef..
Evet . Bir yerde aynen öyle mecbur:/ bide altlı üstlüsün. Çocukta geliyor , ister istemez olacak gel git . Sen yine o kadar ay iyi küs kalmışsın :KK45: bundan sonrası için , takma , su akar yolunu bulur .

O kadar kotu konustuysa, yapimin bile nevri doner.. hicbisi olmamis gibi davranamam sahsen.

Kisa cvplar verin. Esiniz soylemistir bebegi. Hayirli olsun.

Oğluna iyi anne rolleri oynuyor ciğerlerini bilirim ben bu tür kvlerin..

Kendinde suç bırakmayacak ben gittim geldim konuştum ama senin karın konusmadı soğuk durdu vs vs demeye ortam hazırlıyor..
Ay varya tamda böyle benim ki direkk gider öyle der eşime ama hiçte umrumda değil Allahım ne zor bişey sevmediğin insanlara mecbur olmak yaa :(

Evet . Bir yerde aynen öyle mecbur:/ bide altlı üstlüsün. Çocukta geliyor , ister istemez olacak gel git . Sen yine o kadar ay iyi küs kalmışsın :KK45: bundan sonrası için , takma , su akar yolunu bulur .
Aynen yaa en çokta bebek olunca daha çok gelicek ona canım sıkılıyor :ruh: haklısın canım takmıycam bişeyde derse cevabını vericem ki içime dert olmasın :110:

Ay varya tamda böyle benim ki direkk gider öyle der eşime ama hiçte umrumda değil Allahım ne zor bişey sevmediğin insanlara mecbur olmak yaa :KK43:
Benimkide öyle ordan biliyorum.
Sende onu kendi silahıyla vuracaksın canım maalesef politik davranmak gerekiyor..
İçten içe bende nefret ediyorum fakat onlar savaş açıyorsa savaşıcaz..

Kızlar cok bunalıyorum ya. Gene kv konusu. Biz onla küsmüştük 7-8ay konuşmadık bana çok ağır laflar etti konularımda var. Evleri ayırdık eşim maaşı vermiyo diye ne hakaretler duydum. Şimdi ise iyilik meleği olmuş sürekli evime geliyor konuşuyor sohbet muhabbet. Tabi samimiyetsizliği gözlerinden okunuyor. E o bana öyle yaklaşınca mecbur bende eskisi gibi samimi olmuş oluyorum. Ama ben istemiyorum kızlar ya napıcam bilmiyorum zırt bırt gelmesinden rahatsız oluyorum altlı üstlüyüz. Konuşmak bile istemiyorum o dediği lafları hakaretleri unutamıyorum. ama bişey söylüyo konu konuyu açıyo felan .

Oda beni sevmiyor eminim. Bi anda ne geldi aklına iyi oldu onuda bilmiyorum. Belkide aklınca eski düzene dönmek istiyor.

Ben de kv demin birçok lafına duydum
Beni sevmediğini biliyorum
Ama aynen yüzde yüz değişti davranışları
Sanirsin ki suanda ben öz kiziyim bana o kadar iyi davranıyor ama ben kendisinden nefret ediyorum
Samimiyetsiz yapmacık cunku

Evleri tamamen ayırmadan çözülmez.
Semt olarak ayırcaksın kat olarak değil.

Evleri tamamen ayırmadan çözülmez.
Semt olarak ayırcaksın kat olarak değil.
Kat olarak hep ayriydik ama ev olarak birdik :) yeme içme maaş herşey birdi zor ayrıldık eşimin korktugu kadar varmış. Paranın gücü işte demişti eşim.

Yüz gösterme soğuk dur

Ben de kv demin birçok lafına duydum
Beni sevmediğini biliyorum
Ama aynen yüzde yüz değişti davranışları
Sanirsin ki suanda ben öz kiziyim bana o kadar iyi davranıyor ama ben kendisinden nefret ediyorum
Samimiyetsiz yapmacık cunku
Aynen yaa. Bi anda değişti valla benimkide. Çözemedim ama hiç inanmak gelmiyor içimden kesin altında da bişey var gibi

Bence affet...kv de sonucta esinin annesi...sizi sevmedigini sanmiyorum...evleri de ayirmissiniz bu iyi bir gelisme...hala kv den sikayetci olursaniz suclu duruma dusebilirsiniz...idare etmeye calisin

Back
X