KV'ler sinsi mi olur

bayıldım buna :21:

evet benim gibi mükemmel bir geline sıradan bir k.valide hiç yakışmıyor ama kader işte :9:

aslında biz de yapsak bunu arada bir..k.validelerimize "şu ayşe teyze var ya çok mükemmel bir kadın,beni de oğluna istemişti geçmişte" desek nolur acaba :53:

süper olur, ne de iyi görgülü bilgili kadındı diyede ekleyelim:1:

soralım bakalım sen bana layık bi kayınvalidemisin acaba diye
:1:

süper olur, ne de iyi görgülü bilgili kadındı diyede ekleyelim:1:

soralım bakalım sen bana layık bi kayınvalidemisin acaba diye
:1:

evet soralım demek isterdim ama korkuyorum ben :18:

sevgili bal köpüğüm,k.valide ötem beni bir üflese uçar giderim :1:

ama konu sahibi bu lafları bir kez daha duyarsa bu taktigi deneyebilir.

evet soralım demek isterdim ama korkuyorum ben :18:

sevgili bal köpüğüm,k.valide ötem beni bir üflese uçar giderim :1:

ama konu sahibi bu lafları bir kez daha duyarsa bu taktigi deneyebilir.

biz tırsak gelinler olarak kendi aramızda konuşuruz ancak

ben kv ye böyle desem beni balkonundan aşağı atar caddeye, al işte şimdi sana layığım diye
:60:

bayıldım buna :21:

evet benim gibi mükemmel bir geline sıradan bir k.valide hiç yakışmıyor ama kader işte :9:

aslında biz de yapsak bunu arada bir..k.validelerimize "şu ayşe teyze var ya çok mükemmel bir kadın,beni de oğluna istemişti geçmişte" desek nolur acaba :53:

valla ben bunu kayınvalıdeye desem ,bana dıyecegı su olurdu gelmezeydın zorlamı aldım senı ,cok beyenıyorsan ona gıtseydın derdı.. benı beyenmeyen oglumuda beyenmıyor derdı nede olsa ben dogurdum derdı,ve burnumdan getırırdı

Kizlar su ucan hali reklami var ya,
Hani kv ye gelin annecim biliyor musunuz bana aldiginiz hali ucuyormus deyip
Camdan asagi atiyor,
Kendimi o reklami farkli versiyonunu oynarken hayal ediyorum.
Kocacim biliyor musun annen ucabiliyor:)):3:

kimse oğluna ya da kızına kimseyi layık görmüyoki, muhtemelen bizde görmicez
en azından içlerinde tutsunlar bi zahmet

bende kendi kaynanamı bana layık görmüyorum valla, millette ne kaynanalar var:27::27::1:

çok güldüm yaa süper .benimkide akrabanın nekadar çirkin kızı varsa gittiğimizde oğlumu çok beğeniyorlardı almadık diyip durur geçen bayramda sana kalsa alırdın annede oğlun almamış beni arıyomuş dedim kızarıklıkla gülümsedi bende bigün dicem bana ne layık kaynanalar vardıda ben seni buldum onları almadık kıymetini bil kıymetinii:)))))

Kizlar su ucan hali reklami var ya,
Hani kv ye gelin annecim biliyor musunuz bana aldiginiz hali ucuyormus deyip
Camdan asagi atiyor,
Kendimi o reklami farkli versiyonunu oynarken hayal ediyorum.
Kocacim biliyor musun annen ucabiliyor:)):3:

yaa supersinizz vallahii gulmekten oldum yaa yemin ederimmm....

bu arada konu sahibi arkadasa soliim:

sizinki yine iyiymis benim kayinvalidem esim ben ve kendisi oturup cay icerken

ogluuuummm su sana alacagim kiz var yaaa iyiki almamisiz onu sana

-ne kizi anne yaa
- asli olumm asliiii
-......!
cok cirkinlemis gecen bize geldi MISAFIRLIGEE

demesin miii
o zaman cahillik donemimdi henuz yeni evliydim...eve gidip nasil aglamis nefret etmistim her seyden...

simdi olsa aah annecim daha guzelini aldin derdimmm....istedigini desin bundan sonra guzellesicem kendime bakicam 3 senedir zaten yeterince depresyona soktular ooooffff bbeeee

çok güldüm yaa süper .benimkide akrabanın nekadar çirkin kızı varsa gittiğimizde oğlumu çok beğeniyorlardı almadık diyip durur geçen bayramda sana kalsa alırdın annede oğlun almamış beni arıyomuş dedim kızarıklıkla gülümsedi bende bigün dicem bana ne layık kaynanalar vardıda ben seni buldum onları almadık kıymetini bil kıymetinii:)))))

valla çok doğru, evleniyosam ailesiyle mi evleniyorum, sevgilimle evleniyorum sadece diyenler var ya
o kadar yanlış ki
bence kesinlikle genç kızlar ailesine de dikkat etmeli, kv nasıl kp nasıl
çünkü ömrübillah o aileyle içiçe olcaksın
ben dikkat etmedim, burayı okuyan geç kızlar dikkat etsin, ben evlenirken kk yoktu
:1::1:

yaa supersinizz vallahii gulmekten oldum yaa yemin ederimmm....

bu arada konu sahibi arkadasa soliim:

sizinki yine iyiymis benim kayinvalidem esim ben ve kendisi oturup cay icerken

ogluuuummm su sana alacagim kiz var yaaa iyiki almamisiz onu sana

-ne kizi anne yaa
- asli olumm asliiii
-......!
cok cirkinlemis gecen bize geldi MISAFIRLIGEE

demesin miii
o zaman cahillik donemimdi henuz yeni evliydim...eve gidip nasil aglamis nefret etmistim her seyden...

simdi olsa aah annecim daha guzelini aldin derdimmm....istedigini desin bundan sonra guzellesicem kendime bakicam 3 senedir zaten yeterince depresyona soktular ooooffff bbeeee

:)) sizinki daha güzelmiş çok beğendim

oğullarının tercihlerine güvenmekle çok iyi ettiler. tebrikler kayınvalidelerimize :))

Son düzenleme:
henüz idrak edememiş oğlunun evli olduğunu...
zamanla seve seve alışacak merak etme...

Sinsilikten çok patavatsızmış bence kayınvalideniz.
o patavatsızdan bende de var bir tane. kendi oğlu bile benim annem patavatsızın teki hiç takma onun dediklerini der ama insanın içine işliyor bi kere nasıl takmayayım :18:
belli bir süre sonra alışılıyor ama en azından duymazdan gelmeyi başarıyorsunuz :1: o sadece konuşur ben çoğunlukla dinler gibi yapar ama dinlemezdim

Aman bayanlar, benden size tavsiye. Gelin-damat adına çok beklentiye girmeyin. Gelini fiziksel beklentilerine uymuyor diye üzülen, hatta oğlunun evlenmesine yakın felç olan bir bayan tanırım. Evet olacağı varmış, olmuş ama sebep akıllarda hep böyle yer edindi. O gelinle ailenin arası da hiç iyi olmadı, olamadı. Bir şeyler unutulmadı. Ha taraf tutmak derseniz, felç olan bayan benim çok yakınım.

Oğlunuzu-kızınızı beklentinize uygun yetiştirirseniz yüzünüzü kara çıkarmaz umarım. Sonrasında "ben başkasını isterdim ama sen oldun" diye patavatsızlık etmek, kalp kırmak akıl karı değil.

konunun sinsilikle alakası yok sadece yersiz söz yüzünden kırılmışsın,
her kayınvalide aynı kefeye konulmamalı illa adı kayınvalide diye kötü biri olacak değil gerçi bu konular göreceli
alınan eğitim ,kültür farkı bile yanlış anlaşılmalara sebep oluyor eş seçerken eş kadar aile de önemli.

annemin de eltisi oğluna kız beğenmiş sonra anneme dediki sitemedim onu hastalıklı kızı napçam , kız astımlıymış ve annemde de astım var , güuya laf sokuyo,düşmez kalkmaz bir Allah hastalıka lafmı sokulurmuş. Şimdi oğlu evli oğlunun eşi astımlı ve annemin eltisinde de astım var. Annem beddua etmedi hiç yinede Allah vermesin dedi ama çok üzülmüştü. Yani beni konuya uymadı ama anlatasım geldi ne bilim:17::17:

Back
X