Kv’min doğumuma gelmesini istemiyorum..

Doğuramayıp napıcakmışsınız? İçinizde mi beslicekmişsiniz? Hay Allah’ım şaka gibi ya koskoca insanlar neden bu kadar düşüncesiz insafsızdır anlayamıyorum

mrsspy

Bilemiyorum artık içimde besiye çekicem her halde çocuğu işin garibi acı eşiğim yok yüksek ve yapabileceğime sonuna kadar inanmış vaziyetteyım en önemlisi de su an için doğum konusunda önümde her hangi sorun teşkil eden bir sıkıntı yok . Kv dısında ..[/QUOTE]

Ayyy lütfen bu kadın çocuk 5yaşına gelinceye kadar, mümkünse sizin eve hiç uğramasın!

Dogumumda sadece esim vardi yanimda. Kwndi anneme dahi ihtiyac duymadim. Siz de ihtiyac duymayacaginizi vs. Soyleyin. Yasliysa eger yasliligini bahane edin

Yani hayat şartları diyorum eleştirmeyim yargilamayim diyorum ama ne diye insan evlendiği kişinin ailesiyle altlı üstlü yan yana veya beraber yaşar bunu anlamış değilim. Evlilik ne için yapılır Allah aşkına çok değişik bir kültürümüz var gerçekten. Olayın püf noktası bu yani neden altlı üstlü oturuyorsunuz kadın tabiki sizin hayatınızı yaşayacak. Kesinlikle gelmeni istemiyorum de bitti gitti. Yok kalp kırılmak yok eşim üzülmek yok şu yok bu. Ohooo hayat kısa bu tavizler insanı ruh hastası yapıyor. Baksana şimdiden karaları bağlamışsin.

İstemiyorsan sakın gelmesin. Hayatını kendi isteklerine göre yaşa. Benimki geldi gelmez olasıca . Sinir krizleri geçirdim. Elinden bir halt gelmediği gibi görmemiş tavırları ve boş cahil konuşmalarıyla beni çıldırttı.lohusalıkta ayrı bir dünyaya giriyor sanki insan. İnan ki ne yapsa sana daha çok batacak. Gelmesin...

Sancın başladıktan sonra 150 km yol mu gideceksin cidden. Ya çabuk gelirse bebek. Doğum yapacağın yere yakın bir yerde kalma şansın yok mu? Yine sen bilirsin ama yaptığın çok mantıklı değil. Benim eltim 10 dakikalik yolda dayanamadi, hastane kapisinda ayakta dogurdu. Yani on saatte de dogurabilirsin on dakikada da.Hastaneye yakın bir yerde kalırsan kvde evinden kalkıp gelene kadar seni doğuma almış olurlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…