Sağolun :/gecmis olsun insaallah bir seyi yoktur bol dua
Ben düşünmemeye çalışıyorum ama kendisi ister istemez düşünüyor. Benim babaannem de 60 lı yaşlarda yakalandı şuan 71 yaşında.Allah yardımcısı olsun. Sen yardımcı ol destek ol bu sğreçte arkadaşlık et.
Benim anneannemin kardeşi 70 yaşında yendi kanseri bu arada. Hemen kötüyü düşünmeyin.
Ben düşünmemeye çalışıyorum ama kendisi ister istemez düşünüyor. Benim babaannem de 60 lı yaşlarda yakalandı şuan 71 yaşında.
Sağol canım benimm. Dualarınızla inşaallah.. :/Canım kardeşim, dualarım yanınızda her zaman. Allah şifa versin inşallah.
Zor bir durum, bunu sadece senin biliyor olman da bir yük gibi şu anda. Allah yardımcınız olsun
Kendisinin söylemesi uygun olur. Aynen sınav olduğu için ve kızının derslerinin etkilenmemesi için söylemiyor ama hastaneye gidilip gelindiğinde zaten söylemese de öğrenilecek...Allah yardımcınız olsun dediğim gibi. Millet moralle yeniyor bu hastalığı resmen. Yalnız bu eşinize ve görmcenize söyleme olayını nasıl yapacaksınız. Söylemeseniz de olmaz bence. Eşinizin jandarma sınavından sonra söylemelisiniz bence. Ben bilmek isterdim.
İnşaallah erken teşhis olmuştur şu an hiçbirşey bilmiyoruz :/ ben değilde o akrabasınıda bu yüzden kaybettiği için çok üzülüyor, moral vermeye çalışıyorum...Hemen aklınıza kötüyü getirmeyin
Pozitif düşünün.
Erken teşhis her zaman hayat kurtarır bunu unutmayın
Çok geçmiş olsun.
Amin sağolun, dualarınızla inşaAllah...Allah sifa versin.
halini hatırını sorun sürekli.iyi düşünün iyi olsun.
umarım en kısa sürede sağlığına kavusur.
Genetik faktörde önemliİnşaallah erken teşhis olmuştur şu an hiçbirşey bilmiyoruz :/ ben değilde o akrabasınıda bu yüzden kaybettiği için çok üzülüyor, moral vermeye çalışıyorum...
Sağolasınn ... inşaAllah bizimde iyi çıkarGeçmiş olsun canım.
Derdi veren dermanını da verir inşallah. Hemen umutsuzluğa kapılmayın. Daha belli olmamış bile hangi huylu olduğu.
Arkadasim var 30 yaşında. Yıllardır göğsünde kitleyle yaşiyor. İyi huylu oldugu içinde zaman zaman kontrollere gidiyor.
Allah yardimcısi olsun.
Hayır yokGenetik faktörde önemli
Kendi aile bağında böyle bir rahatsızlık geçiren var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?