- 18 Ağustos 2018
- 848
- 496
- 23
- Konu Sahibi Evelyn_____
-
Bende artık onu zerre kadar umursamıyorum açıkcasıKonularina baktim da, her iki ay konu açmissin. Aldatma süphelerin var.
Esine sans vermiyorsun, bosanmaktan korkuyorsun. Ve adina "esime sans verdim" koyuyorsun. Cocuk varmi bilmiyorum ama olsa bile yerinde olsam bosanirdim. Adama güvenmiyorsun ve adam seni zaten zerre umursamiyor.
Sorun eşinde o zaman. Vermeyecek yani. Kv den çok eşine kizmalisin.Oğlundan istemiş o da vermiş
Evliliğinde sadakatsizlik, aldatılma,Yarın gelir nasıl olsa
3 saat de yıkanılmaz ki araları da bozukmuş hemKış günü hava soğuk, kombisinde ya da elektrikli ısıtıcısında sorun vardır. Soğuk suyla yıkanmasın kadın, banyo için tepki göstermeyin bence.
Seni aradığında istersen eltimde yap bu defa anne, evde olsak bizde yapardın tüh vah deyip diğer geline neden gitmediğine ne bahane uyduracak öğrenirdinYok diğer geline gitmediğini kendi söylüyor zaten ama sebebini bilmiyorum sormadım da
Konu sahibinin derdi banyo degil hanmlar zamanında yapılan ve unutulmayacak hatalar yoksa kimse bence banyo için sorun çıkarmaz.keşke herkes adam olsada böyle sıkıntılar olmasaMerhabalar hemen konuya geçeyim
Bundan 2 hafta önce kv oğlunu aramış size gelip banyo yapıcam bizim sular zor ısınıyo ısınıp soğuyo demiş, eşim de beni aradı annem gelecek diye tamam dedim. Geldi abartmıyotum tam 3 saat banyoda kaldı. Çıktı oğlu başladı ısrar etmeye anne kal diye bende yarım sğız söyledim neyse ki kalmadı.
Normal şartlar altında olsak ve gerçekten banyosunda sorun olsa hiç sorun değil gelsin ama bu kadın beni çok ama çok üzdü yaptıklarını anlatsam inanamazsınız , banada değil sadece aileme dil uzattı bende ondan nefret ettim ve araya mesafe koydum. Ama demek ki yüzsüz.
Bu sabah bana yine mesaj attı akşam beni alırmısınız banyo için diye. Bende dedim ki ben bugün annemlerde olucam akşama kadar, eşiminde bi programı olduğunu söyledim ki gerçekten öyle.
Tamam sorun değil, başka zaman artık yazmış.
Şimdi ben aramızdaki sorunlarıda geçtim ( geçmem mümkün değilde) diğer gelinine yürüyerek 5 dk uzaklıkta oturuyor. Benim evim daha uzak en az 20 dk arabayla. Yani neden ona gitmiyor, ondan çekiniyo biliyorum ama bu nasıl oluyo çözemedim aralarıds iyi diğer gelin haftanın 2-3 günü kv ye gider yemek vs yapar yerler.
Ben nasıl bir yol izlemeliyim
Kızlar bu kadın benim ailem evdeyken oğlunu arayıp hala gitmediler mi diye soran, evime ben yokken girip bu lazım mı diye sormadan eşyalarımı çöpe atan hatta aşıp evine götüren, bana aileme hakaret eden biri bu gibi sorunlar var yoksa ben bi banyoyu sorun edecek insan değilim
Ben mi anlayamadım siz öi anlamadınız?Kadımdan bir banyoyu mu sakınıyorsunuz ya Allah aşkına orası oğlunun da evi sizin aranızda sorunlar olabilir ama aramış izin istemiş kadın ya 3 saat ne yapacak banyoda ayakta kadın az abartsaydınız hayret doğrusu akşam akşam eşinizin ne programı olabilir ki annenize gitmeden de kadın gelip hemen bir banyo yapıp giderdi yemeyecek ya.
2 haftadır banyo yapmadı değildir o arada öbür geline de gitmiştir bu kadar kötü kalpli olmaya gerek yok kimi kimin evine sokmuyorsunuz eşinizi o kadın büyütüp yetiştirmiş evlendirmiş gelin hanım banyosuna sokmuyor ne diyeyim gün gelir devran döner anlarsınız yazık ya 2 haftada bir banyo alt tarafı gelmiyor oturmuyor karışmıyor
Tşk ederimKonu sahibinin derdi banyo degil hanmlar zamanında yapılan ve unutulmayacak hatalar yoksa kimse bence banyo için sorun çıkarmaz.keşke herkes adam olsada böyle sıkıntılar olmasa
Aldatılma olsaydı yani ben bunu görseydim zaten şu an evli olmazdımEvliliğinde sadakatsizlik, aldatılma,
Güvenememe vs. Varken kombiyi banyoyu,duşu, saatini, kaynanayı
Düşünmek nasıl bir üst level..
Ciddi soruyorum ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?