Kv’nin eşimi fitnelemeye çalışması

Sesini duymayı çok özlediyse o arasın neden hep gelinden bekleniyor yani anlamadım bence yeni yılda falan ara hani bir bahanen olur aramak için oda bak nasıl yola gelmiş demez aradığında da sitem ederse özleyince sende beni ara anneciğim de

Sesini duymayı çok özlediyse o arasın neden hep gelinden bekleniyor yani anlamadım bence yeni yılda falan ara hani bir bahanen olur aramak için oda bak nasıl yola gelmiş demez aradığında da sitem ederse özleyince sende beni ara anneciğim de

Aynen anlamadım benden bekliyor bir de watsapp dan o yazmayınca bn de yazmıyormuşum o yazarsa cevap veriyormuşum

Tek derdiniz bu olsun.
Eşinizle aranızda problem yok,adam sizi ezdirmiyor,sevmediğiniz kv uzakta,maddi-manevi onlara bağımlı değilsiniz.
Arada oğluna şikayet etmesini dert etmeyin, kadın bunu da yapmazsa çatlar.
Kısacası kadına kinlenip kendinizi doldurmayın.
Bu saatten sonra politik olup arayıp konuşmak da olmaz,biraz zaman geçsin mesela kandil gibi bir özel günü vesile eder,arar, kısa konuşursunuz.
İki bayram,bir anneler günü,bir de Kadir gecesi etti yılda dört arama,yeter de artar bile.

EsiniLeE konuşurken iki dakika telefonu alıp hal hatır sorun ve esinize verin teli, yarım dk geçmesin,
Nasılsın, iyimisin, iyi derse ne gizel Allah iyilik versin,hasta ise geçmiş olsun, işim var görüşmek üzere. :21:

Esiniz size bu kadar deger verip seviyor madem, siz de onu uzmemek adına, formalite icabi arayip, idare ediniz durumu.. Bosverin, cahil insan..
Anladım ben de ilk fırsatta eşimle bu konuda ciddi bi konuşma yapıp bu durumun beni kırdığını anlatayım. İşin garibi eşimde annem cahildir ama kötü niyetli değildir der. Ama bna laf ettirmez. Eşim anlatsa annesi ağlayarak kendini haklı çıkarır. Evlenirken biz dış çekim yaptırdığımız için annesi ağladı sebebi abisi yaptıramamış. Ya da bizim borcumuz yokken onların çok varmış.
Sürekli talep halinde olmaları ve yanımıza gelmek istemeleri beni ciddi anlamda boğuyor çünkü ben anksiyeteyim panik atağım. Zorlanıyorum.
Eşim bunları görüyor bni uzak tutuyor ama annesinin bni şikayet etmesine ve bnm aramamama üzülüyor.

Ben eşim arada kalmasın diye hem arayayım hem de şikayetine kırıldığımı belli edeyim istiyorum. Bunu kurmadan nasıl yapabilirim. Yoksa eşime söyler ve eşim ztn yoğun çalışıyor bna bi zararı Yok kafasını takar. Kadın hiç oğlunu düşünmüyor ki

Aynen devam edeceğim peki ilk arayışımda sanki onun zoruyla arıyormuşum gibi olacak ve o da bak gördün mü kocası yola getirmiş gibi düşünecek.
Hayır yola getirmiş degil eşine deger verip önemsiyor olacaksınız.
Siz zaten gereken degeri önemi eşinizden görüyorsunuz annesi elti görümcesi çok iyi olan nadir insan var ama idare eden çok.
Siz idare eden taraf olun .
Eşiniz sizi biliyor kim kötülerse kötülesin degişmez gönlündeki yeriniz.
Boşu boşuna germeyin kendinizi arayıp ayy kaç kere aramaya niyetlendim hep bir şey çıktı unuttum şimdi nasip oldu aramak diyip hal hatır kapatırsınız.

Hayır yola getirmiş degil eşine deger verip önemsiyor olacaksınız.
Siz zaten gereken degeri önemi eşinizden görüyorsunuz annesi elti görümcesi çok iyi olan nadir insan var ama idare eden çok.
Siz idare eden taraf olun .
Eşiniz sizi biliyor kim kötülerse kötülesin degişmez gönlündeki yeriniz.
Boşu boşuna germeyin kendinizi arayıp ayy kaç kere aramaya niyetlendim hep bir şey çıktı unuttum şimdi nasip oldu aramak diyip hal hatır kapatırsınız.

sağolun içim rahatladı bi bahaneyle arar kapatırım dediğiniz gibi

Bence aramamaya devam edin. Arasanız kv diyecek ki işe yaradi oğluma yaptıgım acıtasyonlar. Esinize de icimden gelirse ararım deyip geçiştirin. Kv anladığım kadarıyla bir kere arasanız da bununla yetinecek biri değil. Hep daha fazlasını isteyecek. Şimdi aramazsanız oğluna ne derse desin durumun değişmediğini anlayıp pes edebilir.

Bence aramamaya devam edin. Arasanız kv diyecek ki işe yaradi oğluma yaptıgım acıtasyonlar. Esinize de icimden gelirse ararım deyip geçiştirin. Kv anladığım kadarıyla bir kere arasanız da bununla yetinecek biri değil. Hep daha fazlasını isteyecek. Şimdi aramazsanız oğluna ne derse desin durumun değişmediğini anlayıp pes edebilir.
Ben de bundan korkuyordum. Eşime bn yazmasam watsaptan da yazmıyor sadece bana cevap veriyor diyormuş. Zorla içimden Gelmeden arasam mutlu mu olacak? Neyse ameliyat olacakmış o bahaneyle arayacağım

Ben de bundan korkuyordum. Eşime bn yazmasam watsaptan da yazmıyor sadece bana cevap veriyor diyormuş. Zorla içimden Gelmeden arasam mutlu mu olacak? Neyse ameliyat olacakmış o bahaneyle arayacağım

O kadar boş insanlar ki tek dertleri gelin aradı mı aradıysa kac kere aradı tarzı şeyler. Ameliyat olacaksa bahaneyle bir hal hatır sorup kapatırsınız . Ama bu sekilde serin görüşmeye devam edin eğer rahatsız edici derecede davranışları varsa.

O kadar boş insanlar ki tek dertleri gelin aradı mı aradıysa kac kere aradı tarzı şeyler. Ameliyat olacaksa bahaneyle bir hal hatır sorup kapatırsınız . Ama bu sekilde serin görüşmeye devam edin eğer rahatsız edici derecede davranışları varsa.
Ben uzaktayım ve çalışıyoruz binde bir geliyorlar. Sürekli aranmak sorulmak istiyor sürekli herşeyi anlatmamı istiyor bn de aramıyorum. Problem nişanlılık ve evlilik sürecindeki davranışları çok kalbim kırık affedemiyorum soğudum.

Ben uzaktayım ve çalışıyoruz binde bir geliyorlar. Sürekli aranmak sorulmak istiyor sürekli herşeyi anlatmamı istiyor bn de aramıyorum. Problem nişanlılık ve evlilik sürecindeki davranışları çok kalbim kırık affedemiyorum soğudum.

Hem istediğimiz gibi at koşturalım hem de gelin bizi sevsin saysın ilgilensin kafasındalardır.
Nişan, evlilik süreci zaten herkesi tanımak için en güzel zamanlar. Benim kv hiç bir şeyimi sormadı etmedi ama bana hiç sorun da çıkarmadı. Ona rağmen kayıtsızlığı yüzünden mesafeli oldum hep içimden gelmiyor. O yüzden anlıyorum sizi.

İnan’ın evlerine gidince aç kalıyorum acıkan zeytin peynir yesin diyor ne bileyim eşim böyle olmasa istemezdim hiçbirini. Ki uzaktalar ama her lafları sinirimi bozuyor. Eşimle arama girmeye çalışıyorlar sanki bana karşı doldurmakta çalışıyorlar, ben yabancıyım sanki karışı değilim de bi de tembihliyorlar ona bişy söyleme diye. Ayrıca arayınca direk photodiary yanında mı diyorlar. Elinden gelse düğün albümümüzdeki pozları da o seçerdi. Ama ne alışverişe be çekimlere götürmedi eşim hep dışarıda bıraktı çok karışıyor diye.

Back
X