Benim zorunlu hizmet,eşim özelde gelemiyor maalesefEşinizin zorunlu hizmeti mi var yanınıza gelemiyor?
Eşim ben yokken anne babasının dairesinde kalıyo ama haftasonları beraber üstte kalıyoruz.Ve benim kıyafetlerim vs üst katta bize verildi yani güyaKayınvalideniz kaba davranmış size orada hemfikirim fakat anladığım kadarıyla “üst kat” dediğiniz ev onlara ait değil mi? Yani evle ilgili tasarruf hakkı da onlara ait. Bence eşinizle başka bir alternatif bulun kendinize. Ayrıca eşiniz siz yokken nerde kalıyor onu anlamadım
Evim doğuda orda kira veriyorum bir de eşimin yaşadığı şehirde tutacak durumumuz yoktu o sebeple orayı kabul ettikİşin var. Eşin annende kaldığına göre oda var. Sen niye aile apartmanına gittin ki. Bana böyle yapılacak. Ertesi gün dayarım evin kapısına nakliyeyi alırım eşyamı.
Şu yüzden sordum, sizin çalıştığınız yere yakın iş bulma imkanı varsa o evden çıkıp onlardan uzakta yaşamak iyi gelebilir size. Ev onların olduğu için istediğimi yaparım modundalar.Benim zorunlu hizmet,eşim özelde gelemiyor maalesef
Tam olarak “güya” görüldüğü üzere. Bence hiç dert etmeyin ve kimsenin üzerinde inisiyatif kullanamayacağı bir yaşam alanı bulun kendinizeEşim ben yokken anne babasının dairesinde kalıyo ama haftasonları beraber üstte kalıyoruz.Ve benim kıyafetlerim vs üst katta bize verildi yani güya
Haftaiçi eşim ailesiyle kalıyor ben gelince üst katta kalıyoduk.kaynım oraya gelirse haftasonları dördümüz kalmak zorunda kalacağızŞu yüzden sordum, sizin çalıştığınız yere yakın iş bulma imkanı varsa o evden çıkıp onlardan uzakta yaşamak iyi gelebilir size. Ev onların olduğu için istediğimi yaparım modundalar.
Bu arada kaynınız oraya taşınınca eşiniz nerede kalacak, ailesiyle mi?
Evim doğuda orda kira veriyorum bir de eşimin yaşadığı şehirde tutacak durumumuz yoktu o sebeple orayı kabul ettik
O zaman en güzeli ailende yaşamanız. En azından kayınvalideler damatlara kayınvalidelerin gelinlere verdiğinden daha fazla kıymet veriyor. 1+1 evde iki evli çift olacak iş değil zira.
Canım sen gitmek zorunda mısın? Eşin senin evine gelsin haftasonu? Kendi kardeşi, kendi ailesinin dönekliği değil mi? Herşeyi sırtlanmayın ya.Haftaiçi eşim ailesiyle kalıyor ben gelince üst katta kalıyoduk.kaynım oraya gelirse haftasonları dördümüz kalmak zorunda kalacağız
İnşallah bir senem kaldı o zaman zaten Allah nasip ederse başka yere kiraya geçeceğiz.Geçici bir durum aslında ama hayat eşim ve benim için zaten zor ilerliyor ayrı gayrı,bir de ailesinin yaptığı düşüncesizlik beni gerçekten çok kırdı.Tam olarak “güya” görüldüğü üzere. Bence hiç dert etmeyin ve kimsenin üzerinde inisiyatif kullanamayacağı bir yaşam alanı bulun kendinize
Gerçekten öyle.Kv damadına o kadar iyi davranıyor ki bazen öok samimiyetsizliğe vardırdığı için kp sinirlenip uyarıyor hareketlerine dikkat et diye.Ama gelinlerine karşı hiç anlayışlı değil.
Eşim çok iyidir sağolsun hep benim arkamda durdu ailesine bu konuda fikrimizi belirtti ama anlayışsız olunca insan konuşmak ve iletişim pek fayda etmedi.Canım sen gitmek zorunda mısın? Eşin senin evine gelsin haftasonu? Kendi kardeşi, kendi ailesinin dönekliği değil mi? Herşeyi sırtlanmayın ya.
Haa gelemiyor mu? O zaman karısını neden göremediğini gitsin annesine sorsun. Eşin düşünüyor mu bu kadar ya da mücadele ediyor mu?
Maalesef aynen öyle.Bir cok anne baba o evleri "iyilik" olarak vermiyor ki. Ya kontrol etmek için yada kendilerine garanti olarak. Orasi hiç sizin eviniz olmadı ki onların gözünde. Size sırf "kullanma hakki" tanılmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?