Kv’nin Kırıcılığı

Sizi de yaşamınızda takan insanlar olmadığı için burda klavye delikanlılığı yapıp kinini kusuyosun napıcaksın işte acıyorum sizin gibilere ilk kızmıştım da son yazdığınla güldürdün beni tam bir komedisin 😁😁

bana ait olmayan eve hak iddaa edecek kadar şuursuz, annesinin dibinden ayrılamayan bir adam ile evli değilim ya ondan belki size komik gelmişimdir.
Alışgın olmadığınız için 😉

bana ait olmayan eve hak iddaa edecek kadar şuursuz, annesinin dibinden ayrılamayan bir adam ile evli değilim ya ondan belki size komik gelmişimdir.
Evet ne idüğünüz belirsiz olduğu için komiksiniz göz kırpınca da laf sokmuş mu oluyosun komedi seni hadi bakiim uza konumdan😁

Anladığım kadarıyla ev 5gün boş ve emaneten eşya koyulmuş. Bence kalınabilirmiş ya. Eşiniz yanınıza gelirdi. Bazı haftalar küçük tatiller ayarlardınız. Yani ev size de verilmemiş gibi duruyor çünkü.

tamam kayınvalidenizin takındığı tavır yanlış ama fikir gayet mantıklı eşiniz haftaiçi annenizde kalıyormuş evli çiftin üst katta yanlız kalmaları daha makul değilmi haftaiçi üst kat boş alt katta niye ma aile yaşasınlar en mantıklı olan şu an eşinizin sizin yanınıza gelmesi fazla abartmışsınız ev sizin değil

tamam kayınvalidenizin takındığı tavır yanlış ama fikir gayet mantıklı eşiniz haftaiçi annenizde kalıyormuş evli çiftin üst katta yanlız kalmaları daha makul değilmi haftaiçi üst kat boş alt katta niye ma aile yaşasınlar en mantıklı olan şu an eşinizin sizin yanınıza gelmesi fazla abartmışsınız ev sizin değil
Haftasonları da kalması mantıklı mı sizce durumu yoksa daha pahalı ev alıp huzur bozmak daha doğru yani sizin için

Her haftasonu yanıma uçakla geldiği için parası bitiyor olabilir mi

ayaginizi yorganiniza gore uzatmadiginiz her seferinde bu tarz bagimliliklar gelistireceksiniz,
ve finansal olarak birilerine bagimli oldugunuz surece de kirilacaksiniz.
Ki bu konuda muhtemelen bana en bastan soylenilmedi diye kirilmaya hakkiniz oldugunu dusunuyorsunuz.

Ama bazi seylerin soylenmesi gerekmez ki,
toplumsal mekanizmalar bunlar,
ana-babanin elinde bir kaynak var,
bir kardes yararlaniyor, diger kardes de elbette bugun yarin ben de yararlanmak istiyorum diyecekti,
siz bu ihtimali hic dusunmediniz mi gerekten, ananiz babaniz da mi uyarmadi,
bakin buraya yazsaydiniz kesin soylenirdi, diger kardes de bir gun cikar gelir diye.

Ki su konuda diger kardesin ihtiyaci daha makul geldi sahsen bana.
ev sahibi olmak istiyorlar ve 6-7 ay cile cekecekler bunun icin.

Merhabalar kızlar.İçimi sıkan bir konuyu sizle paylaşmak istedim.Ben şehir dışında öğretmenim eşimle sadece haftasonları görüşüyoruz.Kv lerin aile apartmanında en üst kat boştu bize verdiler.Bu sırada kaynım gümrükteydi işten çıktı eşi de çalışmıyor.Şuan oturdukları evi satıp daha pahalı bir ev almaya karar verdiler neye güvendiler bilmiyorum.Bu sırada evlerini sattılar fakat yeni alacakları ev hazır bir ev değil yapılıyor şuan inşaat halinde ve bitmesine 7 ay varmış.Bu sırada da kv ve kp kafasına göre demişler ki üst katta sizde kalırsınız.Ben asla kabul etmedim zaten eşimle haftasonları görüşüyoruz onda da kaynım ve eltimle aynı evde nasıl olacak ki yani.Neyse en son kv üst kata yanıma geldi.diğer gelinin çeyizlik eşyalarını salona buraya koyucaz depoda rutubetlenir (diğer eşyalar bir depoya gitti) dedi. ev 1+1 bu arada.Ben de anne salonda olmaz dedim.Bişey olmaz burda duracak dedi.Anne salonda eşya olmaz dedim.Bişey olmaz burda duracak dedi.Ben de konuşmayı kestim.Sürekli burası benim evim sen söz hakkı değilsin havasında yani.Neyse ben de bu emir kipiyle konuşmaya kızdım ve bir haftadır eşimle anneme geldik.ilk iki gün eşimi aradılar bir daha da aramadılar.Beni her gün arayan kadın bir daha aramadı.İnsan üzülüyor,hiç bir zaman saygıda kusur etmedim ama cahil bir insan olması beni çok yoruyor bazen. sizlerle paylaşmak istedim..
NOT:Evim ve kurulu düzenim doğuda,orda kira veriyorum bir de eşimin yaşadığı şehirde kiralık ev tutacak durumumuz olmadığı için aile apartmanını kabul etmek zorunda kaldık.
hmmmmm sizin eşyalarınız kurulu orda oturuyorsunuz diye anladım başta okurken ama sizin eviniz baska yerde kayınvalidenizin üst katında misafirsiniz anladığım kadarıyla idare edilebilir de siz bundan önce nasıl yapabiliyorsunuz eşinizle zor değil mi hafta da iki gün görmek aynı evde yaşamamak sizin için baştan beri sıkıntı var zaten birleşmeniz mümkün değil mi ? eşiniz ne iş yapıyor ?

Siz konu konu gezip millete atar yapıp stres mi atıyorsunuz

Ben anlamadim neden hafta aonu sen gidiyorsun? Esin senin yanina gelsin. Boylece uat kati kime verirlerse versinler. Zorunlu hozmstin bitince de esinle baska bir semtten hatta onmara uzak yerden bir ev tutarsiniz.

Back
X