Kv’nin Kırıcılığı

Ne var ki dediğiniz şeylerin hepsi eşinizin sorumluluk almasına engel. Siz aile misiniz böyle? Ayrı bile olsanız adamın kendi evinde kalması orayı sahiplenmesi lazım
Anlam verememenize de ben anlam veremedim
Üst katta yemek pişiyorken eşim ayrı mı yemek yapmalıydı,bir tabak yemek yedi diye aile mi olamıyoruz ne komik bir yorum.

Hafta içi annesinde kalabilir yemek ütü vs ne var ki bunda o onun oğlu sonuçta ben varken üst kata geçmesinde de bi problem yok baş başa kalmak adına neden böyle yazdığınıza bir anlam veremedim.Ben rahatsız olunca tepki verdi babasının tansiyonu çıkıp fenalaştı ben de daha fazla muhattap olmasını istemedim yüzlerine de bakmak istemedim bu süreçte o yüzden anneme geldik

evli ve yetişkin bir adamdan ütüsünü yemeğini eşi yokken kendi yapmasını beklerim ben. Sorumluluk sahibi olmak var ya hani onun için. Adamın kullandığı elektriğin faturasını bile babası ödüyor size bu tuhaf gelmiyor da, kv sizin olmayan evi eltinle paylaş demesi tuhafınıza gidiyor.
çok merak ettim o ev olmasaydı napacaktınız? Mecburen her geldiğinizde ya kv yada annenizde kalacaktınız öyle değilmi? Çünkü eşiniz zaten ev açmaya durumu yok. Bence önce bu açıdan bakın olaya. Tartışmışda kp tansiyonu çıkmışta falan onları bi geçin. Emin olun birgünde gelişen birşey değildir bu konu. Aile içinde defalarca konuşulmuştur. Eşinizde onay vermiştir muhtemelen. Adamın rahatı yerinde zaten neden bozsun dimi.
Baştan karşı çıksaydı olurmu öyle şey orası bizim evimiz deseydi belki başka çözüm arardı ailesi. Kaynınıza bi süre beraber yaşarız orası abinlerin evi derlerdi. Hepsi oturmuş karar vermiş en son siz öğrenmişsiniz.

Teklif ettik kaç kere izin vermiyorlar fatura ödememize,kp durumu iyi olduğu için istemiyorlar
Sahiplenmenizi istemiyorlar .. yerinizde olsam ne yapar ne eder 1 +1 e cikardim .. annenizin yanina kacmis gibi olmussunuz . yapacaginiz sey bu saygisizligin karsisinda kusura bakmayin bu sartlarda burda kalamayiz en kisa zamanda evi bosaltip anahtari verip cikmaliydiniz .

Tamam da o ev eşinizin ailesinin pek size laf düşmüyor bu konuda çünkü siz zaten doğudasınız . Eşinizde annesiyle kalıyor yani ayrıca neden ev tamamlanmadan evi sattılar ben onu anlamadım. Ayrıca siz doğuda çalışıyorsanız her haftasonu da eşinizin olduğu ile gidemiyorsunuzdur diye düşünüyorum gel git yollarda her haftasonu yani. Eşyalar kurulu düzende doğudaymış siz o evde kaldığınızda nerede yatıyorsunuz eşya yoksa kaynınların eşyası depodaysa hani eşyalarla sizin evde oturacaklar onu da anlamadım ben baya mantıksız geldi.

Üst katta yemek pişiyorken eşim ayrı mı yemek yapmalıydı,bir tabak yemek yedi diye aile mi olamıyoruz ne komik bir yorum.
Evet aynen öyle yapması gerekiyordu
Ama tabi siz bilirsiniz oldunuz mu olamadınız mı
Buradan bakınca haftasonları tam pansiyon eşi memnun etmeye gelen bir kadın gibi muamele görüyorsunuz eş ailesi tarafından...
Kayınvalide neden bu kadar hadsiz davranabiliyor acaba
Siz kendiniz cevap verin.
Bize ne
Burnunun dibini gördüğü halde görmek istemeyip millete komik demek de ne bileyim...

Bu ne kadar sürecek böyle hep hafta sonu mu görüşeceksiniz ?
Tayin vs durumu yok mu ?
Kv nin davranışı elbette ki sinir bozucu.

Burada sorjn esinizde ,usulunce annesiyle konussaydi,atafa dengeyi saglayamayan erkekler sagolsun

Yok hiç te bıkmadı ütüsünü kendisi yapsın anne bırak dediğimde annesi yapar onun ütüsünü ben oğluma yaptırmam diyor.Bilip bilmeden yorum yapmayın hem de saldırır gibi yorumlarınız,hiç hoş değil
Saldırı amaçlı yazmadım empati amaçlı yazdım senin fikrinin dışında yazan herkese kızıyorsun ben kv nin yerinde olsam evlendirdiğim çocuğumun ütülerini yapmak istemem mesela

Haftasonu geldiğinizde de mi öyle diyorsunuz? Üst katta yemek pişiyorsa siz de haftasonu iki güncük aynı düzeni devam ettirin. İnsanların evini zaptedemezsiniz. Eşya koyabilirler bir beis yok şu şartlarda kullandığınız evde. Konuyu ilk anlattığınızda anlaşılan üst katta boş daire var siz dayadınız döşediniz eşiniz orada yaşıyor o durumda evet sizin eviniz. Ama yok, siz kayınvalidenizin evinin bir bölümüne yerleşmişsiniz haftasonları burda kalabilirsiniz demişler siz de şimdi hak iddia ediyorsunuz.

Kayinvalideye hak verdim.
Iki cocugu var, ikisine esit davranmaya calisiyor.

Siz istemiyorsaniz tasinabilirsiniz elbet. Neden durumumuz yok diyorsunuz, esiniz tek kurus harcamadan yasiyormus, ne yapiyor bu adam parasini, kendine bir ev tutamiyor mu.

eee simdi yine anasinin evinde ama esiniz? bizim oralarda gö..ne baka baka geri gitmis derler. nerde koydugu tepki verdigi ayar? cok komik.

adamın derdi tepki falan değilki.
Çocuk gibi. Nereye çekilirse oraya gidiyor. Yoksa
Haftasonu ailesine tepki veren adama haftaiçi kim bakacak, kim yedircek ütüsünü yapacak. Konusahibinin annesi uğraşacak değil ya o yokken

İşin rengi ayrıntılardan sonra değişti benim açımdan. Evde size ait eşya yok, kıyafet haricî, faturaları bile esinizin babası ödüyor.
Halihazırda sizin görev yerinizde bir eviniz var.
Diğer oğlunun da şuan geçici bir süreliğine eve ihtiyacı varsa, kayınvalidenizin isteği absürt değil. Hatta bu teklif sizden bile gidebilirdi.
Zaten eşinizde siz yokken ailesinin yanında kalıyorken, kaynınız ve eltiniz için en doğru yer sizin hafta sonu kaldığınız ev oluyor.
Ne yapsın elti gidip eşinizle birlikte kayınvalidenizin evinde mi kalsın?
Gayet makul bir istek geldi bana.
Evde kalan kıyafetleri şuan yaşadığınız eve götürürsünüz.
Haftasonları da eşiniz gelir bundan sonra yanınıza olur biter.

Son düzenleme:
Merhabalar kızlar.İçimi sıkan bir konuyu sizle paylaşmak istedim.Ben şehir dışında öğretmenim eşimle sadece haftasonları görüşüyoruz.Kv lerin aile apartmanında en üst kat boştu bize verdiler.Bu sırada kaynım gümrükteydi işten çıktı eşi de çalışmıyor.Şuan oturdukları evi satıp daha pahalı bir ev almaya karar verdiler neye güvendiler bilmiyorum.Bu sırada evlerini sattılar fakat yeni alacakları ev hazır bir ev değil yapılıyor şuan inşaat halinde ve bitmesine 7 ay varmış.Bu sırada da kv ve kp kafasına göre demişler ki üst katta sizde kalırsınız.Ben asla kabul etmedim zaten eşimle haftasonları görüşüyoruz onda da kaynım ve eltimle aynı evde nasıl olacak ki yani.Neyse en son kv üst kata yanıma geldi.diğer gelinin çeyizlik eşyalarını salona buraya koyucaz depoda rutubetlenir (diğer eşyalar bir depoya gitti) dedi. ev 1+1 bu arada.Ben de anne salonda olmaz dedim.Bişey olmaz burda duracak dedi.Anne salonda eşya olmaz dedim.Bişey olmaz burda duracak dedi.Ben de konuşmayı kestim.Sürekli burası benim evim sen söz hakkı değilsin havasında yani.Neyse ben de bu emir kipiyle konuşmaya kızdım ve bir haftadır eşimle anneme geldik.ilk iki gün eşimi aradılar bir daha da aramadılar.Beni her gün arayan kadın bir daha aramadı.İnsan üzülüyor,hiç bir zaman saygıda kusur etmedim ama cahil bir insan olması beni çok yoruyor bazen. sizlerle paylaşmak istedim..
NOT:Evim ve kurulu düzenim doğuda,orda kira veriyorum bir de eşimin yaşadığı şehirde kiralık ev tutacak durumumuz olmadığı için aile apartmanını kabul etmek zorunda kaldık.
Eşinizin o evde esyaları varsa alın ve cıkın o evden .Neden boyle davranmalarına ızın verıyosunuz ki?Ayrıca ıyılık yaramaz ınsanlara?Saygıda ıstedıgın kadar kusur etme onlara saygılı ınsanlar yaranmaz.Hiç mınnet etme bence baska bır yol bulun onlardan uzak başka bır yol.

Kayinvalideye hak verdim.
Iki cocugu var, ikisine esit davranmaya calisiyor.

Siz istemiyorsaniz tasinabilirsiniz elbet. Neden durumumuz yok diyorsunuz, esiniz tek kurus harcamadan yasiyormus, ne yapiyor bu adam parasini, kendine bir ev tutamiyor mu.
Her haftasonu yanıma uçakla geldiği için parası bitiyor olabilir mi

Buradan bakınca haftasonları tam pansiyon eşi memnun etmeye gelen bir kadın gibi muamele görüyorsunuz eş ailesi tarafından...
Bize ne
Burnunun dibini gördüğü halde görmek istemeyip millete komik demek de ne bileyim...
Biraz terbiyeli konuşun eşi memnun etmeye gelen eş nedir ya ne saygısızca kendini haddini bilmez bir yorum.Klavye delikanlısına da bakın.
Bize ne
Biraz terbiyeli konuşun eşi memnun etmeye gelen eş nedir ya ne saygısızca kendini haddini bilmez bir yorum.Klavye delikanlısına da bakın.

evli ve yetişkin bir adamdan ütüsünü yemeğini eşi yokken kendi yapmasını beklerim ben. Sorumluluk sahibi olmak var ya hani onun için. Adamın kullandığı elektriğin faturasını bile babası ödüyor size bu tuhaf gelmiyor da, kv sizin olmayan evi eltinle paylaş demesi tuhafınıza gidiyor.
çok merak ettim o ev olmasaydı napacaktınız? Mecburen her geldiğinizde ya kv yada annenizde kalacaktınız öyle değilmi? Çünkü eşiniz zaten ev açmaya durumu yok. Bence önce bu açıdan bakın olaya. Tartışmışda kp tansiyonu çıkmışta falan onları bi geçin. Emin olun birgünde gelişen birşey değildir bu konu. Aile içinde defalarca konuşulmuştur. Eşinizde onay vermiştir muhtemelen. Adamın rahatı yerinde zaten neden bozsun dimi.
Baştan karşı çıksaydı olurmu öyle şey orası bizim evimiz deseydi belki başka çözüm arardı ailesi. Kaynınıza bi süre beraber yaşarız orası abinlerin evi derlerdi. Hepsi oturmuş karar vermiş en son siz öğrenmişsiniz.
Önceki yazılanları hiç okumuyorsunuz sonra aynı şeyleri yazıyosunuz yine hadi annem.

Önceki yazılanları hiç okumuyorsunuz sonra aynı şeyleri yazıyosunuz yine hadi annem.

Tabii tabii...
Annesinden göbek bağını koparamamış eşiniz dışında herkes suçlu zaten.
siz kv falan kırılmaya devam edin nasılsa sizi takan kimse yok, sonra gelip burda insanlara çemkirin.
İyi akşamlar.

Tabii tabii...
Annesinden göbek bağını koparamamış eşiniz dışında herkes suçlu zaten.
siz kv falan kırılmaya devam edin nasılsa sizi takan kimse yok, sonra gelip burda insanlara çemkirin.
İyi akşamlar.
Sizi de yaşamınızda takan insanlar olmadığı için burda klavye delikanlılığı yapıp kinini kusuyosun napıcaksın işte acıyorum sizin gibilere ilk kızmıştım da son yazdığınla güldürdün beni tam bir komedisin 😁😁

Back
X