- 8 Mart 2015
- 25.150
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.387
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet mesela bir kere demiştim ki anne bu evi boyatayım mı açık bir renge yıllardır da boyanmamış iyi olur hem demiştim.Yok yok siz gidicisiniz buraya masraf yapmayacaksınız ben burayı kiraya vericem siz gidince dedi.Hep bu şekilde.Herhangi bir para harcayıp söz sahibi olmamızı istemiyor sanırım.Kendi evleri olduğundan, sizin söz hükmünüz bulunmuyor kısmını dikte etmiş.
Yani kullanım hakkını vermiş sadece anlaşılan, size de kendince had bildirmiş.
Ayıp, gerçekten çok ayıp.
Başka şekilde eşinizle görüşme, kalma yeriniz olabilirse orayı kullanın.
Eşin ailesini iyi biliyordur. Olayı neyin çözeceğinin de gayet farkındadır ama yapmamıştır. Konuşarak çözmeye çalışmış ama çözememiş.. Elinden gelen bu.. Yersen..Eşim çok iyidir sağolsun hep benim arkamda durdu ailesine bu konuda fikrimizi belirtti ama anlayışsız olunca insan konuşmak ve iletişim pek fayda etmedi.
Yok zaten yaşayamayacağım için anneme geldik tepkimizi koyduk.Onlar da arayıp sormayarak tepkilerini koydular bu şekilde bakalım nereye kadar gidecek..Eşin ailesini iyi biliyordur. Olayı neyin çözeceğinin de gayet farkındadır ama yapmamıştır. Konuşarak çözmeye çalışmış ama çözememiş.. Elinden gelen bu.. Yersen..
Ben 2 çift bir evde yaşamam. Benim eşim beni bilir, tepkilerini de ona göre verir. Sen böyle napalım diye konuşursan, sonuç almadan üzülürsün. Yapma böyle. Sınırını çiz. Hem eşine hem eş ailesine.
Eşim tepki vermeseydi benimle anneme gelmezdi ki.Seni haklı buluyorum nerde mutlu olacaksan oraya gelirim dedi.O da üzülüyor hiç aramıyorlar diye dile getirmiyor ama tanıdığım için biliyorum.Eşiniz gelse yanınıza hafta sonları, olmuyor mu?
Ev onların ama şuan sizin eşyalarınız var, kendi kendine karar verip zorlaması çok ayıp.
Kaynınız gelip kalacak mi su durumda sizin evinizde? Eşiniz gerekli tepkiyi vermiyor annesine karşı, olan bu aslında. O sınır cizemiyorsa siz çizin.
Onların şu an canına minnet. Eşinin de rahatı sizde iyiyse ona da sorun yok. Kv yine istediğini yapıp sonra size yanaşacak. Demedi deme.Yok zaten yaşayamayacağım için anneme geldik tepkimizi koyduk.Onlar da arayıp sormayarak tepkilerini koydular bu şekilde bakalım nereye kadar gidecek..
Valla o cinslerin parayla alakası yok.Evet mesela bir kere demiştim ki anne bu evi boyatayım mı açık bir renge yıllardır da boyanmamış iyi olur hem demiştim.Yok yok siz gidicisiniz buraya masraf yapmayacaksınız ben burayı kiraya vericem siz gidince dedi.Hep bu şekilde.Herhangi bir para harcayıp söz sahibi olmamızı istemiyor sanırım.
Sizin evinizde kaynınız ve eltiniz yaşıyor şuan eşiniz de siz nasıl mutlu olacaksanız öyle yapıyor yani. Tepki bu mu oluyor tam olarak? Kayınvalidenizin istediği oluyor sadece. Eşiniz de gerçek tepki göstermediği için sizin pesinize takılmış. Olan bu.Eşim tepki vermeseydi benimle anneme gelmezdi ki.Seni haklı buluyorum nerde mutlu olacaksan oraya gelirim dedi.O da üzülüyor hiç aramıyorlar diye dile getirmiyor ama tanıdığım için biliyorum.
Yanaşsa bile eskisi gibi olmaz ki.Ben yine saygılı davranırım ama artık sevemiyorum kendisini.Onların şu an canına minnet. Eşinin de rahatı sizde iyiyse ona da sorun yok. Kv yine istediğini yapıp sonra size yanaşacak. Demedi deme.
Aynen öyle küçücük bir ev bir de gerçekten sadaka niyetine izin veriyorlar :))Valla o cinslerin parayla alakası yok.
Benim oturduğum evi kp nişanlıyken aldı oğluna, bizim içinmiş.
Sözde herkese ‘gelin istedi, o orayı beğendi, onlara aldık’ demişler ama haberim bile yoktu, ve kesinlikle istemiyordum ev almak.
6 senedir yaşıyoruz, ev değiştirmek istiyorum dediğimde bile tuhaf bakışlar seziyorum, onlar izin vermeden satamayız eminim.
En ufacık konuşmada ‘bu ev babamın o aldı ya da ablamların da hakkı var mirasa girer vs’ lafları duyuyorum.
Keza eve geldiklerinde zaten kendi evleri gibi davranırlar, aldıkları için.
E almayaydın arkadaş, bana mı aldın, oğluna aldın, tapusu onda, nişanlıyken aldın ki söz hakkım olmasın, sonrasında her şeyiyle ben döşesem de mantık değişmiyor.
Sizinki de aynı hesap, hele zaten kendilerininmiş, sadaka niyetine izin veriyor gibi mübarek!
Hayır eşim babasıyla çok sert bir konuşma geçirdi bu konuda o olaydan sonra da kp nin tansiyonu çıkıp fenalaştı.O yüzden şimdi çok kırıcı şeyler söylemiyor babasının yaşı olduğu için.Sizin evinizde kaynınız ve eltiniz yaşıyor şuan eşiniz de siz nasıl mutlu olacaksanız öyle yapıyor yani. Tepki bu mu oluyor tam olarak? Kayınvalidenizin istediği oluyor sadece. Eşiniz de gerçek tepki göstermediği için sizin pesinize takılmış. Olan bu.
Sen çok naifsin yaYanaşsa bile eskisi gibi olmaz ki.Ben yine saygılı davranırım ama artık sevemiyorum kendisini.
Maalesef üzüyorlar da.İnsan yaratıldığı kişiliğin hamurunu değiştiremiyor maalesef..Sen çok naifsin ya![]()
Seni üzerler..
Eşyalar benim giyim eşyalarım.Mobilya vs yine kv ve kp nin canım.Eşyalar da benim olsaydı bakırköye yatırmışlardı beni şimdi sinirden :)O evdeki eşyalarınızı alacaksınız. Anahtarı da al diye kvnin suratına atmaktan beter edeceksiniz. Eşinizde sizin şehrinize gelecek. Cumartesi çalışıyorsa bile gerekirse bir günlüğüne. Bundan sonra ev konuşması olduğunda da kıymetiniz diğer oğlunuz, ben karışmam yada evet, desteklerinizi gördük gibi alaycı cümleler kuracaksınız. Terbiyesizlik bu. Oğulları keyiflerince emrivaki yapmış, size patlıyor durum. Yok öyle dünya.
Ev kvnin degil mi zaten? Ev benim havasinda diyorsunuz. Ev kvnin eviyse o ne istiyorsa o olur malesef zaten ev tutacak durumunuz yokmuş size oturun diye vermişler daha neye şikayet ediyorsunuz ki? Vermeseler ne yapacaktiniz?
Hem durumu olmayip hem de verilen sartlari begenmeyen insana kiziyorum ben, begenmiyorsaniz kendiniz yapacaksaniz.
Değişirsin merak etme. Ama değişirken de kendini yer yıpratırsın. Olaya pembiş gözlüklerle bakma. Bir üstte arkadaş yazmış ya, esas tepki bu evden çıkıcaksanız. Sizin yatak odanıza yerleşiyo kaynınlar, sadece haftasonu annenlere gitmeniz yerinde bir tepki mi?Maalesef üzüyorlar da.İnsan yaratıldığı kişiliğin hamurunu değiştiremiyor maalesef..
sanırım siz de bir kv siniz