- 21 Mayıs 2014
- 1.292
- 598
- 43
- Konu Sahibi Nastasya flipovna
-
kayinvaliden bida konuyu acarsa esin soyle desin tamam devlet hastanesinde yapilsin dogum esime yada bebegime bir sey olursa bu senin sucun anne omur boyuda yuzune bakmam vebalide senin boynuna olur desinaynen öyle . ikinci bebeğim doğduğunda benden bile kıskandı.neredeyse beni evden atacaktı kıskançlığından.keşke emzirebilsem bile dedi yani o derece.
sizin bu lüzumsuz bayana karşı tavırlarınız nasıl peki? bana sizi fazlaca sessiz görüyor gibi geldi7 Aylık hamileyim, üçüncü sezeryanıım olacak ve doktorlar biraz riskli dediler. Devlet hastanesinde de yeterli ilgiyi göremediğim için özel bir hastaneyle anlaştık kontrollere oraya gidiyorum ve doğum içinde anlaşmayı yaptık.geçende kv aramış eşimi devlet hastanesinde olacak doğum değil mi demiş ki biliyor özele gittiğimizi ve doğumunda orada olacağını daha önceden konuşmuştuk.eşimde anlaştık biz özelde yapılacak demiş ki zaten 700tl gibi küçük bir rakama anlaştık. Çok pahalı orası gidin devlette yapın demiş.eşimde ben risk almak istemiyorum anne deyip konuyu kapatmış gerçi ben kapanmadığını biliyorum bundan sonra sürekli tekrarlar zaten.durup dururken işime karışmasından inanın bıktım hiçbir mahremiyetim kalmadı.kordonlarını bağlat baskısından bıkmış usanmıştım zaten şimdi birde bu çıktı.sinirden patlayacağım.
Gerekli gereksiz ne kadar çok burunlarini sokmaya bayılıyorlar. Valla ben gelinme hiç böyle yapmicam yazık.7 Aylık hamileyim, üçüncü sezeryanıım olacak ve doktorlar biraz riskli dediler. Devlet hastanesinde de yeterli ilgiyi göremediğim için özel bir hastaneyle anlaştık kontrollere oraya gidiyorum ve doğum içinde anlaşmayı yaptık.geçende kv aramış eşimi devlet hastanesinde olacak doğum değil mi demiş ki biliyor özele gittiğimizi ve doğumunda orada olacağını daha önceden konuşmuştuk.eşimde anlaştık biz özelde yapılacak demiş ki zaten 700tl gibi küçük bir rakama anlaştık. Çok pahalı orası gidin devlette yapın demiş.eşimde ben risk almak istemiyorum anne deyip konuyu kapatmış gerçi ben kapanmadığını biliyorum bundan sonra sürekli tekrarlar zaten.durup dururken işime karışmasından inanın bıktım hiçbir mahremiyetim kalmadı.kordonlarını bağlat baskısından bıkmış usanmıştım zaten şimdi birde bu çıktı.sinirden patlayacağım.
Bir daha sizin yaninizda konuyu acarsa belki ters algilanmis olcak ama yinede guzellikle soyluyormus gibi. Anne kacinci sorusun ama biz kararimizi verdik ozel de olacak. Bir daha sormana gerek yok bu bir seyi degistirmiyor. diyebilirsin. Ne anliyor ki zaten tekrar etmekten. Ins saglikla dogumunuzu gerceklestirirsiniz.7 Aylık hamileyim, üçüncü sezeryanıım olacak ve doktorlar biraz riskli dediler. Devlet hastanesinde de yeterli ilgiyi göremediğim için özel bir hastaneyle anlaştık kontrollere oraya gidiyorum ve doğum içinde anlaşmayı yaptık.geçende kv aramış eşimi devlet hastanesinde olacak doğum değil mi demiş ki biliyor özele gittiğimizi ve doğumunda orada olacağını daha önceden konuşmuştuk.eşimde anlaştık biz özelde yapılacak demiş ki zaten 700tl gibi küçük bir rakama anlaştık. Çok pahalı orası gidin devlette yapın demiş.eşimde ben risk almak istemiyorum anne deyip konuyu kapatmış gerçi ben kapanmadığını biliyorum bundan sonra sürekli tekrarlar zaten.durup dururken işime karışmasından inanın bıktım hiçbir mahremiyetim kalmadı.kordonlarını bağlat baskısından bıkmış usanmıştım zaten şimdi birde bu çıktı.sinirden patlayacağım.
birde 700 tl yani. çook uygun bir fiyatki bu. 2000 e olacak bizim doğum. ne uyuzlar var ya. nefret ediyorum sanki kendi cebinden çıkacak. benim ilk gebeliğimde eşimin abisi yaptı aynısını uyuz tam bir uyuz. yeni evliydik özeli kaldıramazmışız. sanki ondan isticez para. hergün arıyordu sinir krizi bile geçirdim. eşimde saftı ozamanlar. eşimi çok etkiliyordu. zaten sürekli kanamalı riskli bir gebelikti. kendisi doktor eşim akedemisyen, düşkün olsak tamam dicem ama bizim borcumuz varsa çıkar sen borç ver ozaman ki hiç bir beklentim yoktu. rızkını verir Allah diyordum.beklentim gidip 6000 e doğurmak yada muayene üzcereitne 200 tl vermek değildi. makul bir yer oalbilirdisonuçta.7 Aylık hamileyim, üçüncü sezeryanıım olacak ve doktorlar biraz riskli dediler. Devlet hastanesinde de yeterli ilgiyi göremediğim için özel bir hastaneyle anlaştık kontrollere oraya gidiyorum ve doğum içinde anlaşmayı yaptık.geçende kv aramış eşimi devlet hastanesinde olacak doğum değil mi demiş ki biliyor özele gittiğimizi ve doğumunda orada olacağını daha önceden konuşmuştuk.eşimde anlaştık biz özelde yapılacak demiş ki zaten 700tl gibi küçük bir rakama anlaştık. Çok pahalı orası gidin devlette yapın demiş.eşimde ben risk almak istemiyorum anne deyip konuyu kapatmış gerçi ben kapanmadığını biliyorum bundan sonra sürekli tekrarlar zaten.durup dururken işime karışmasından inanın bıktım hiçbir mahremiyetim kalmadı.kordonlarını bağlat baskısından bıkmış usanmıştım zaten şimdi birde bu çıktı.sinirden patlayacağım.
hiçç hasta etme kendini böyle saçma sapan şeyler için..he he deyin bildiğinizi okuyun.eşinizde zaten sizi anlıyor,can sıkmaya gerek yok.bebişiniz olacak,tadını çıkarın7 Aylık hamileyim, üçüncü sezeryanıım olacak ve doktorlar biraz riskli dediler. Devlet hastanesinde de yeterli ilgiyi göremediğim için özel bir hastaneyle anlaştık kontrollere oraya gidiyorum ve doğum içinde anlaşmayı yaptık.geçende kv aramış eşimi devlet hastanesinde olacak doğum değil mi demiş ki biliyor özele gittiğimizi ve doğumunda orada olacağını daha önceden konuşmuştuk.eşimde anlaştık biz özelde yapılacak demiş ki zaten 700tl gibi küçük bir rakama anlaştık. Çok pahalı orası gidin devlette yapın demiş.eşimde ben risk almak istemiyorum anne deyip konuyu kapatmış gerçi ben kapanmadığını biliyorum bundan sonra sürekli tekrarlar zaten.durup dururken işime karışmasından inanın bıktım hiçbir mahremiyetim kalmadı.kordonlarını bağlat baskısından bıkmış usanmıştım zaten şimdi birde bu çıktı.sinirden patlayacağım.
aynen öyle . ikinci bebeğim doğduğunda benden bile kıskandı.neredeyse beni evden atacaktı kıskançlığından.keşke emzirebilsem bile dedi yani o derece.
Muhatap olman hata.7 Aylık hamileyim, üçüncü sezeryanıım olacak ve doktorlar biraz riskli dediler. Devlet hastanesinde de yeterli ilgiyi göremediğim için özel bir hastaneyle anlaştık kontrollere oraya gidiyorum ve doğum içinde anlaşmayı yaptık.geçende kv aramış eşimi devlet hastanesinde olacak doğum değil mi demiş ki biliyor özele gittiğimizi ve doğumunda orada olacağını daha önceden konuşmuştuk.eşimde anlaştık biz özelde yapılacak demiş ki zaten 700tl gibi küçük bir rakama anlaştık. Çok pahalı orası gidin devlette yapın demiş.eşimde ben risk almak istemiyorum anne deyip konuyu kapatmış gerçi ben kapanmadığını biliyorum bundan sonra sürekli tekrarlar zaten.durup dururken işime karışmasından inanın bıktım hiçbir mahremiyetim kalmadı.kordonlarını bağlat baskısından bıkmış usanmıştım zaten şimdi birde bu çıktı.sinirden patlayacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?