• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv'nin uyarısı. Sizce de gereksiz mı?

Dayım milletin donu kıçının arasına girmiş mi diye bakacak kadar sapıksa ben bir daha kendisi ile görüşmemeyi tercih ediyorum deyip konuyu kapatırdım ve sonraki davetede katılmazdım.
Niyetim KV ile bir ortama girmemek. Onun hadsizligi yüzünden değer verdiğim insanları harcamam.

Bugün ben de cok sacma bir iltifat aldım istemsiz o geldi aklıma, dün eşimin bir kuzeninin nişanına gittik bugün de bir başkasının istemesine... neyse bu kuzenler eşimin baba tarafından. Kayınvalidem tarafını ne kadar sevmezsem kayınpeder tarafını o kadar severim onlar da beni sever. Kaynanam da gaza mı geldi noldu iltifata geliyorum :) dün dikkat ettim özellikle göz ucundan oğlum kız kuzenleriyle konusurken gelinim hic kıskanmadı dönüp bakmadı dahil bile olmadı cok takdir ettim :))) herkes buz kesti bu ne sacmalıyor diye. Ben de dedim anne onlar kardes sayılır tabi olur mu öyle şey. Buarada kıskanmamı beklediği kişi 30 küsür yasında yani eşimden 6 yastan fazla büyük bir kuzeni, diğeri hele 10 yas kadar büyük esimden. İndik aşağı eşim diyor annem ne lüzumsuz konustu :KK70:
Bunları özellikle düşünüp buluyorlar bence :)

Sanki g.t.nüzü açıp dolaştınız. Yani bu kadar dikkatini çektiyse ve içinde art niyet olmadan insanlık hali diye düşünseydi, gördüğü an düzeltmenizi söylerdi. O zaman bu saçma uyarıya da gerek kalmazdı. Onun uyarı da bulunası gelmiş, bu da bahanesi olmuş bence.

Onlarin giyimiyle ne alakasi var simdi bunun? Kadin size kapali giyin dememis ki. Poposunun arasina kacmiş pantolon yerine şort cok daha duzgun durur.

Bende kisa sortlar, askililar, elbiseler giyerim ama popomun arasina kacan salvar giymem. Farkinda degilsemde uyarilmak isterdim. Ortamda yabanci olmasa bile popo arasina kacmis pantolonla dolanmak istemezdim.

Bunu gormek icin oturup saatlerce poponuzu seyretmis olmasina gerek yok arkadan butun olarak bakinca da gayet gorebilir tek seferde.

Son düzenleyen: Moderatör:
laf olsun torba dolsun
o kadar yetersiz bir beyni var ki böyle şeylerle hayatındaki boşluğu doldurmaya çalışıyor ama nafile salla gitsin he tamam canim de gül bence

Onlarin giyimiyle ne alakasi var simdi bunun? Kadin size kapali giyin dememis ki. Poposunun arasina kacmiş pantolon yerine şort cok daha duzgun durur.

Bende kisa sortlar, askililar, elbiseler giyerim ama popomun arasina kacan salvar giymem. Farkinda degilsemde uyarilmak isterdim. Ortamda yabanci olmasa bile popo arasina kacmis pantolonla dolanmak istemezdim.

Bunu gormek icin oturup saatlerce poponuzu seyretmis olmasina gerek yok arkadan butun olarak bakinca da gayet gorebilir tek seferde.
Bütün gün popomun arasında bir şalvarla dolaşmış kadar rahat bir insan olamam değil mi? O anda uyarsaymis ya madem bu kadar göz zevkini bozuyormus. Siz de laf konuştunuz şimdi cidden ya. Çocuk muyum ben, hiç mi dikkat etmiyorum üstüme başima.

Sanki g.t.nüzü açıp dolaştınız. Yani bu kadar dikkatini çektiyse ve içinde art niyet olmadan insanlık hali diye düşünseydi, gördüğü an düzeltmenizi söylerdi. O zaman bu saçma uyarıya da gerek kalmazdı. Onun uyarı da bulunası gelmiş, bu da bahanesi olmuş bence.
Kesinlikle öyle. Durup durup canımı sıkmasa olmaz zaten.

Bütün gün popomun arasında bir şalvarla dolaşmış kadar rahat bir insan olamam değil mi? O anda uyarsaymis ya madem bu kadar göz zevkini bozuyormus. Siz de laf konuştunuz şimdi cidden ya. Çocuk muyum ben, hiç mi dikkat etmiyorum üstüme başima.

Arka tarafini gormeyebilirsin. Etrafta yabanci olmadigi icin aninda uyarmamis belli ki daha sonra yalnizken soylemis kadin sanirim. Ben bir art niyet goremedim.
O tarz salvar pantolonlar araya kaciyor ben de gordum ve farkinda olmuyor kişi. Uyarmadim o ayri ama samimiyetim olsa soylerdim.
O sekilde dolasmak umurunuzda degilse siz bilirsiniz kvye oyle soyleyin ve giymeye devam edin zorla cikarttiaracak degil.

Dayı neden dikkat ediyormus böyle şeylere anlamadım?
Kendi eşi şort ve askılı giymiş sorun olmamış sizin şalvar pantalon mu dert olmuş?
Bence dayının haberi bile yok,kayınvalideniz yapmış kayınvalideliğini.

Arka tarafini gormeyebilirsin. Etrafta yabanci olmadigi icin aninda uyarmamis belli ki daha sonra yalnizken soylemis kadin sanirim. Ben bir art niyet goremedim.
O tarz salvar pantolonlar araya kaciyor ben de gordum ve farkinda olmuyor kişi. Uyarmadim o ayri ama samimiyetim olsa soylerdim.
O sekilde dolasmak umurunuzda degilse siz bilirsiniz kvye oyle soyleyin ve giymeye devam edin zorla cikarttiaracak degil.
O şekilde dolasmadigima eminim. Öyle olsa eşim kesin fark eder ve uyarirdi. İnsanlar önce kendi haline baksın. Bir de adamın haberi bile olmadığı halde dayiyi ortaya katmasi ne alaka?

eşiniz yanındayken dayı ne alaka bilemedim.arkadaşın olsa belki bu kadar kızmazdın ama konum itibariyle kocan yanındayken bu kadar dikkat etmesi saçma.

Sırf Allah ağız verdiği için her şeye yorum yapma hakkını kendinde bulan insanlar karşısında dehşete düşüyorum. Bir uyarıda bulunmanın yolu yordamı bu değil. Çocuk değilsiniz neticede.

Sırf Allah ağız verdiği için her şeye yorum yapma hakkını kendinde bulan insanlar karşısında dehşete düşüyorum. Bir uyarıda bulunmanın yolu yordamı bu değil. Çocuk değilsiniz neticede.
O an gizlice gelip söylese hiç sorun değil. Bu kadar gereksiz gormezdim o zaman. Ama abarttigina eminim

Niye cevap vermediniz ki?

'Dayım dikkat ede ede ortamdaki en kapalı giyime mi dikkat edecek? Ki herkes istediğini giyer orası ayrı. Bence sen farklı görmüşsün. Ben gayet rahattım. Popomun arasında girse senden önce ben rahatsız olurum sonuçta" deseydin.

Zamanında cevap vermezseniz hem artarak devam eder hem de size dert olur. Yapmayın..

O an gizlice gelip söylese hiç sorun değil. Bu kadar gereksiz gormezdim o zaman. Ama abarttigina eminim

O an çekip aynı üslupla söylese de yanınızda yedek bir kıyafet yoksa sadece bu durum sizi rahatsız edecek ve diken üstünde duracaksınız. Elinizden bir şey gelmeyecek.Ya da olsa dahi belki sinirlenip değiştirmek istemeyeceksiniz ne bileyim? Madem araya girdi mesela yaklaşır cep kısmından çeker dur kızım pantolonun kaymış kalçanın arasına doğru bi düzelteyim der olur biter. Sizi suçlu ya da kötü hissettirmeye hakkı yok ki.

Back
X