Saç Şekillendiriciler Kvrck sa iin hangi marka dzletirici almalym?

little_princess

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2008
436
4
116
arkadaşlar daha önce bu konudan başka bir başlığın altında bahsetmiştim. ancak bu şekilde daha çok dikkat çekeceğini düşünüyorum. benim saçlarım aynen resimdeki kızın saçları gibi. bu halini seviyorum ama ara sıra düzleştirmek istiyorum. böyle bir saç için önerebileceğiniz bir düzleştirici var mı?saçlarımın dümdüz ve parlak olmasını istiyorum.:Saruboceq:

Ben salon straight pro xl (phılıps)aldım çok memnununum gerçektende iyi düzleştiriyor.

benim saclarımda kıvırcık ben es2 aldım bende çok memnunum çok güzel düzleştiriyor

ardaşlar benim saçım çok fazla bukleli elidorun,elsevin vb. Bi sürü krem şampuan vs. Aldım düzleşmedi ütü yapa yapa bi hal oldu saçlarım.saç şekillendirici bile aldım set halinde oda yapmadı naapmalıyım.yardım edin lütfennnn.

phılıps 4667 saç düzleştiricisini tavsiye ederim.beni de saçlarım kıvırcık ve bu ürünü bir senedir kullanıyorum.yalnız çok sık kullanmamaya dikkat et saçı bir zamandan sonra yıpratıyor.her ne kadar seramik kaplamalı olsa da saça doğrudan ısı veriliyor.umarım yardımcı olabilmişimdir.

remingtom s 2005 tek geçebilirsin kim alsa hangi arkadasım kullansa iyi ki önerdin dediler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…