kız senin o dengesi bozuk kocanı boğarım ben haaa
sende bi garipsin desene
"ayyyyyyyy benimde ex sevgilim vardı ahhhh onunla evlenseydimmm ........
nazik kibar şakacı manyak tatlı bişeydi yaaaa böylee nasıl desemmm öküz gibi değildi yaniii..(gıcık gıcık bakıp gülüyorsun burada) beni el üstünde tutardı bak hayatım sen bu huylarımı eski sevgilinle kıyaslıyorsun ya ahhhaaa işte o eski sevgilimde benim asıl bu huylarıma bayılırdı...:)))))) ay erkekler işteee:) çok istiyorsan eskisine dönebilirsin cicimmmm"
deseneeeeeeeeeeeeeeee umursamadığını göstereceksin işte böyle
eğer "deme böyle, sus, beni kıyaslama" dersen bindirir her fırsatta kel tokmağı kafana...bulmuş seni üzmenin yolunu
hem sana nasıl böyle konuşuyorsun derse...
sende
"çok basittt hayatım (sakince) sen nasıl konuşuyorsannn böyyyyle, bende senin konuştuğun gibi konuşuyorum (burada da pis pis gülüyorsun) senden geçti sanırım böyle eski sevgilin dedikçe benimde aklıma eskilerim geliyorda seninde bu huylarını onlarla kıyaslamaya başladım son günlerde anladım aslında eskilerin neden özlendiğini "
diyemiyormusun sen
ben yemin ederim derim...benimkide benim bir kız arkadaşımı bana örnek vermeye kalktı
ne yüzünden biliyormusun arkadaşlar ayyy çok komik bütün elektronik eşyaların kutularını yıllarca saklamıymışım...bunu da arkadaşım eşimin yanında onayladımı
bende o zaman bir ev alda onları koyalım dedim yanlarında..
sonra o yokken dediğinde de ay benim eski sevgilim aklıma geldi ikimizde bu kutulara gıcıktık eh işte erkeklerin hepsinin huyu bir garip bak sen o (benim) arkadaşımla evlenmeliymissinnn bende o eski çıktığımla dedim sonra ne mi oldu..
tıkkk yokkk..anladı bütün çıktıklarımın huylarını önüne tekkk tekkk sereceğimi benimle baş edebilirmi canım:))))))))))) sustu adam
konuş sende susma ...ama sakince sokkk lafını esirgeme ..
dengesiz denyoooo ya bak hele.. kadın sus dedikçe inat edermiş gibi konuşuyo manyak...