• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kyaslanyorum

adamın umurundamı şekerim kafamı dinlerim diyo valla benimki sorunlu biliyorumda galiba en iyisi biara uzaklaşmak yoksa hatasını anlıyacak gibi değil

ya bu adam çok gevşek ya da sen çok yüz veriyosun arkadaşım.. hayatta duyduğum en olmadık en saçma şey, kocan nası sana gelip eski sevgilisiyle neler yaptığını anlatır?! allahım korkunç bişey.. o adamın kafası kırılmaz da kimin kırılır hele bi söle bana..
sen de tepki vermiyosan, sadece oturup üzüldüğünle kalıosan inşallah karşılaşacağın en hafif olay bu olur diye diliyorum..

sinek küçüktür ama mide bulandırır..

bu da onun gibi, çok büyütülecek bir şey yok ama mide bulandırıyor yine de...

çok sinir bozucu,ama napsanda anlamayacak bi adama benziyo baksana aileside aynı onun gibi.Birazda duymamazlıktan gel bakalım belki bi süre sonra susar.Allah kolaylık versin. Umarım en kısa zamanda çözersin durumu

ben seni olduğun gibi kabul ettim sende beni etmek zorundasın beğenmiyorsan kapı orda derim gayet açık ve net..yaptığı terbiyesizlikten başka bi şey deil..

ben seni ahmetle mehmetle falan kıyaslıyormuyum da böyle yapıyorsun diye sorardım ben olsam.

o böyle bir patavatsızlık yaptığı an falancayla evlensem o da böyle yapmazdı ama başa gelen çekiliyo der çivi çiviyi söker derdim.

yani kusura bakmayın sizi üzmek istemem ama bence unutamamış dili unuttum desede bence içinde var arada onu görüyordur o mahallede o yüzden de konu sürekli açılıyor evde ciddi olarak uyarmanın zamanı gelmişş katlanmayın buna

upss saygısızlık bence bunu dile getirmesi.. ben olsam sizin yerinizde çok incinirdim..

Bence seni kiskandirmak icin yapiyor!!!

Ama acayip derecede racona ters birsey bu!!!:olmaz: Yok efendim o söyle yapardi böyle söylerdi falan....ne demek ya!!! :mymeka:

En güzelimi hic cevap verme arkadasim:umursamaz:....o kiz hakkinda konustugu zaman tv ye bak, baska odaya git veya en basiti esnemeye calis....mirmirmirmir sanki böyle amannnn cokta seyimdeydi hesabi umursama:hulya:

Seni kizdiramadigni kiskandiramadigni anlasin.....:kahve:

Rahat ve geniş biriyim ama malesef bu kadarı beni bile aşar.
Ben olsam dinledikten sonra bende eski erkek arkadaşımı anlatırdım. Onunla evlensem şöyle olur böyle olur diye.
Yani misilleme yapmayı sevmesemde bazı konularda yapılması iyi olur gibime geliyor.
Cidden böyle bir şey bir erkeğe hiç ama hiç yakışmıyor, ben kaldıramazdım açıkcası.

kız senin o dengesi bozuk kocanı boğarım ben haaa
sende bi garipsin desene
"ayyyyyyyy benimde ex sevgilim vardı ahhhh onunla evlenseydimmm ........
nazik kibar şakacı manyak tatlı bişeydi yaaaa böylee nasıl desemmm öküz gibi değildi yaniii..(gıcık gıcık bakıp gülüyorsun burada) beni el üstünde tutardı bak hayatım sen bu huylarımı eski sevgilinle kıyaslıyorsun ya ahhhaaa işte o eski sevgilimde benim asıl bu huylarıma bayılırdı...:)))))) ay erkekler işteee:) çok istiyorsan eskisine dönebilirsin cicimmmm"
deseneeeeeeeeeeeeeeee umursamadığını göstereceksin işte böyle
eğer "deme böyle, sus, beni kıyaslama" dersen bindirir her fırsatta kel tokmağı kafana...bulmuş seni üzmenin yolunu
hem sana nasıl böyle konuşuyorsun derse...
sende
"çok basittt hayatım (sakince) sen nasıl konuşuyorsannn böyyyyle, bende senin konuştuğun gibi konuşuyorum (burada da pis pis gülüyorsun) senden geçti sanırım böyle eski sevgilin dedikçe benimde aklıma eskilerim geliyorda seninde bu huylarını onlarla kıyaslamaya başladım son günlerde anladım aslında eskilerin neden özlendiğini "
diyemiyormusun sen

ben yemin ederim derim...benimkide benim bir kız arkadaşımı bana örnek vermeye kalktı
ne yüzünden biliyormusun arkadaşlar ayyy çok komik bütün elektronik eşyaların kutularını yıllarca saklamıymışım...bunu da arkadaşım eşimin yanında onayladımı
bende o zaman bir ev alda onları koyalım dedim yanlarında..
sonra o yokken dediğinde de ay benim eski sevgilim aklıma geldi ikimizde bu kutulara gıcıktık eh işte erkeklerin hepsinin huyu bir garip bak sen o (benim) arkadaşımla evlenmeliymissinnn bende o eski çıktığımla dedim sonra ne mi oldu..
tıkkk yokkk..anladı bütün çıktıklarımın huylarını önüne tekkk tekkk sereceğimi benimle baş edebilirmi canım:))))))))))) sustu adam
konuş sende susma ...ama sakince sokkk lafını esirgeme ..
dengesiz denyoooo ya bak hele.. kadın sus dedikçe inat edermiş gibi konuşuyo manyak...

kız senin o dengesi bozuk kocanı boğarım ben haaa
sende bi garipsin desene
"ayyyyyyyy benimde ex sevgilim vardı ahhhh onunla evlenseydimmm ........
nazik kibar şakacı manyak tatlı bişeydi yaaaa böylee nasıl desemmm öküz gibi değildi yaniii..(gıcık gıcık bakıp gülüyorsun burada) beni el üstünde tutardı bak hayatım sen bu huylarımı eski sevgilinle kıyaslıyorsun ya ahhhaaa işte o eski sevgilimde benim asıl bu huylarıma bayılırdı...:)))))) ay erkekler işteee:) çok istiyorsan eskisine dönebilirsin cicimmmm"
deseneeeeeeeeeeeeeeee umursamadığını göstereceksin işte böyle
eğer "deme böyle, sus, beni kıyaslama" dersen bindirir her fırsatta kel tokmağı kafana...bulmuş seni üzmenin yolunu
hem sana nasıl böyle konuşuyorsun derse...
sende
"çok basittt hayatım (sakince) sen nasıl konuşuyorsannn böyyyyle, bende senin konuştuğun gibi konuşuyorum (burada da pis pis gülüyorsun) senden geçti sanırım böyle eski sevgilin dedikçe benimde aklıma eskilerim geliyorda seninde bu huylarını onlarla kıyaslamaya başladım son günlerde anladım aslında eskilerin neden özlendiğini "
diyemiyormusun sen

ben yemin ederim derim...benimkide benim bir kız arkadaşımı bana örnek vermeye kalktı
ne yüzünden biliyormusun arkadaşlar ayyy çok komik bütün elektronik eşyaların kutularını yıllarca saklamıymışım...bunu da arkadaşım eşimin yanında onayladımı
bende o zaman bir ev alda onları koyalım dedim yanlarında..
sonra o yokken dediğinde de ay benim eski sevgilim aklıma geldi ikimizde bu kutulara gıcıktık eh işte erkeklerin hepsinin huyu bir garip bak sen o (benim) arkadaşımla evlenmeliymissinnn bende o eski çıktığımla dedim sonra ne mi oldu..
tıkkk yokkk..anladı bütün çıktıklarımın huylarını önüne tekkk tekkk sereceğimi benimle baş edebilirmi canım:))))))))))) sustu adam
konuş sende susma ...ama sakince sokkk lafını esirgeme ..
dengesiz denyoooo ya bak hele.. kadın sus dedikçe inat edermiş gibi konuşuyo manyak...

vallahi çok hoşuma gitti yazdıkların inan bana çok beyendim üslubunukaydirigubbakcemile3ama insanı o raddeye getirene kadar peşini bırakmıyolar fakat arkadaşın eşide eşinin aileside tuhaf yani okuduğum kadarıyla aileside bahsediyomuş kızdan ne saçmalık bak şimdi durdukça sinirleniyorum haa

garip bi kocan var
walla sen de iyi dayanıyosun
ben şimdiye git o zaman onunla ol diye resti çekip terketmiştim

sende kendi eski sevgilini örnek ver yoksada varmış gibi uydur birini sinir şey :mymeka:

vallahi çok hoşuma gitti yazdıkların inan bana çok beyendim üslubunukaydirigubbakcemile3ama insanı o raddeye getirene kadar peşini bırakmıyolar fakat arkadaşın eşide eşinin aileside tuhaf yani okuduğum kadarıyla aileside bahsediyomuş kızdan ne saçmalık bak şimdi durdukça sinirleniyorum haa

vallahi hayatım hiçççç tınnn diyecek yüz ifadesini koruyup deveye diken formülünü devreye geçirip ailesine de
"isterseniz o kızcağızı alın aklp kalbe karşıdır.. benim için sorun değil ben hayatımı kazanırım...kalp kalbe karşıdır belkide o kızda sizi düşünüyordur..irtibata geçtiğinizde haber verinde bende boşanma işlemlerine başlayayım " diyip bulunduğu yerden çıkıp gideek hayatım
ayrıca beni de beğendiğin içinde teşekkürler bebeğim

o zaman gıtsın eskı sevgılısıyle evlensın:hulya:
bu ne terbıyesızlıkdır Çok üzgünüm çoook

Bu erkeklerin egoları beni delirtiyor. Ne hakkı var seni bu şekilde üzmeye ailesi bir daha bahsederse çek git. Görüşme ailesiyle lafı tık ağızlarına. siz ne sanıyorsunuz kendinizi de benim yanımda bu şekilde konuşuyorsunuz de. Kocana da bir daha bahsedersen çekip giderim de. ağlama sızlama. Ve cidden bahsederse de uzaklaş biraz.

Back
X