• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kyaslanyorum

gec kalmış sayılmazsın madem o kız hala dilinden düşmüyor
topla pılını pırtını defol git onla evlen derdim
evi başına yıkardım :kahve:

ailesiyle problem yok ortada...
adam eski sevgilisini sürekli anmaza zaten ailesi de bu konuda tek kelime edemez...hata kocada.
eşinizi alın karşınıza konuşun... ama ciddi ciddi... ağlamadan bağırıp çağırmadan...
sen bu şekilde ne yapmaya çalışıyorsun... önce bir öğrenin...
sonra halen benimle evlisin ama bir daha benimle bu şekilde konuşursan benimle evli olmazsın deyin...
sonra da tek kelime etmeyin... aile dışında kalabileceğiniz biri varsa bir iki gün orda kalın... konuşmayın kendisiyle...

Esine de ailesine de böyle birsey yapmalarina izin verme.Güzellikle anlamamis o zaman sert bir sekilde yapcaksin bunu.Kisasa kisas olayi erkeklerde cok tutuyor,haberin olsun.

malesef ya onunla yaşadığı ilşkiyi anlatıyolar bana bişide diyemiyorum acaba diyorum bende eşime aynınmı yapsam birileriylemi kıyaslasam belki anlar beni ama ya ters teperse

ee adamın ailesi bakmış ki siz üç kişilik bi evlilik yaşıyorsunuz bahsetmekte sakınca görmemişler.
siz ağlamadan hiç sert çıktınız mı?
ağzından çıkanı kulağın duysun karınım ben senin dediniz mi?
1-2 bu şekilde konuşunca baktım ki devam ediyor ben giderdim herhalde..

çok sinirlendim :kızgın:
benim sevgilim de eski kız arkadaşlarıyla değil de çevredeki kızlarla ilgili kıskandırmaya çalışırdı beni ben de ona aynısını yapardım deli olurdu
sen de onu kıyasla sana kızacak olursa da bak nasıl olıyomuş hoşuna gitti mi de
bi daha o kızdan bahsedersen bana benim yüzümü asla göremezsin diye sert bi şekilde uyar
tatlı dilden anlamıyo demek bak bu zamana kadar tatlı dille anlatmışsın olmamış
bağırıp çağıracaksın ciddi olduğunu anlasın ve gerekirse tehdit edeceksin

Eşininzin yaptığı davranış hiç hoş değil :olmaz: siz de bahsedin o zaman eski sevgilinizden acaba onun tepkisi ne olur

sakın kısasa kısas yapmayın doğru değil:olmaz:
onu eleştirip yadırgıyoruz sonra aynısını yapayım mı diye düşünüyor ve düşündürülüyosunuz anlamadım:umursamaz:
ama evet gerekirse iyi bi konuşmadan sonra evden ayrılın 1-2 günlüğüne ağlayıp sızlamakla olmaz
sen kimsinki başkasının kızına iyiki evlenmemişim diyorsun oda senin için çıldırıyodu sanki yazık egosunu tatmin ediyo senin üzerinde

arkadaş haklı yani sende ona kıyas yaparsan onun gibi basitleşmiş olursun ama kesin bi dille konuşman lazım

eşiniz iyiki unuttum diyormuş size,
unutmasaydı sanıyorum kuma olarak getirirdi evinize...
bu arada kayınvalidenler bile bu kadar rahat bu bayandan bahsedebiliyorlarsa
kusura bakmayın ama sizden kaynaklanan bir rahatlık var bu işte...
şayet ailesini bir yana bırak eşim bana böyle bir şeyi bir kereliğine bile söylemiş olsaydı,
tavrım ve tepkim çok sert olurdu...şaka dahi olmuş olsa!

lütfen,bir an evvel duruma el atın yada bunu kabullenmeye başlayın...

yuh yani çok ayıp ediyor eşiniz.anlaşılan unutamamışki sürekli ondan bahsediyor..tavrınızı koyun..

yanlıs konusmuz
oturun ciddi ciddi uyarın
rahatsızlığınızı dile getirin bence

ya arkadaşlar şimdi benim eşimin eski sevglisivarmış eşim bazen beni onunla kıyaslıyo nasılmı mesela eğer onunla evlenseydim böle olmazdı o şöyle yapardı o böyler derdi falan ya bu herif hala unutamadımı dersiniz çok kızıyorum güzelliklede diyorum evimde sunu adını duymak istemiyorum diye ama yok yina aynı hep aynı birde eskiden onunla yaşadıklarını anlatıyo bazen dinlemek istemiyorum diyorum kızıyorum ama hala yapıyor ya soruyorum unutamadınmı diye unuttum unutmasam seninle evlenmezdim ben seni seviyorum falan diyo ama bu tavırları çok düşündürüyo beni .birde kız annesinin mahallesinde oturuyo oraya gidince ay bu çok değişmiş eskiden böle değildi iyiki onunla evlenmemişim diyo ama hala bişi hissetmese hiç düşünmez dimi sizce şimdi off ya benmi kuruntu yapıyorum siz olsanız ne düşünürsünüz akannehir:sinifsinif::sinifsinif:

ben olsam ağzını yırtarım onun ayyyy bu ne ya böle arkadasım yok onu unutamamıs unutsa agzına almayı bırak aklına bile gelmez biraz acı oldu ama bende bu izlenim oldu benim eşim eskiyi anlatmayı bırakın ben sorsam eskiye dair cvp bile vermez bana kızar ki onlar geçmişte kaldı sen benim ömrümsün onlarsa anı bile değil ne die soruosun sanane falan der benim eşimin tepkisi doğru mu onuda bilmiorum ama hoşuma gidior bence eşinizle sert bir dille konusun kıyaslandığınız apaçık ortada madem siizi bu kadar çok sewiormus bi gözünü korkutun bakalım daha konusabilcek mi:kızgın:

tamamen seni snirlendirmek icin hoslanmiyorsan cok sert bir bicimde cikis bencede cok ayip yaptigi esiyle bi baskasini nasil kiyaslayabilir

sende onu kendi silahıyla vur.
öylemi...?
benim eski sevgilim olsaydı senin gibi davranmazdı...:delphin:

Bi kadına söylenecek şey mi bu şimdi...
Bir kadını bir kadınla kıyaslamak ....
Ciddi bir şekilde eşinizi uyarın lütfen affedilecek şey değil bu...

iğrenc bi durum bence ne demek onunla kıyaslamak yaa
herkesin kişiligi ayrı ne bu böle haddini bildirmen lazım bence
aklı onda oolmasa bile yapmaması gereken bişe ne bu böleee:mymeka: :olmaz: :oklava:

ya arkadaşlar şimdi benim eşimin eski sevglisivarmış eşim bazen beni onunla kıyaslıyo nasılmı mesela eğer onunla evlenseydim böle olmazdı o şöyle yapardı o böyler derdi falan ya bu herif hala unutamadımı dersiniz çok kızıyorum güzelliklede diyorum evimde sunu adını duymak istemiyorum diye ama yok yina aynı hep aynı birde eskiden onunla yaşadıklarını anlatıyo bazen dinlemek istemiyorum diyorum kızıyorum ama hala yapıyor ya soruyorum unutamadınmı diye unuttum unutmasam seninle evlenmezdim ben seni seviyorum falan diyo ama bu tavırları çok düşündürüyo beni .birde kız annesinin mahallesinde oturuyo oraya gidince ay bu çok değişmiş eskiden böle değildi iyiki onunla evlenmemişim diyo ama hala bişi hissetmese hiç düşünmez dimi sizce şimdi off ya benmi kuruntu yapıyorum siz olsanız ne düşünürsünüz akannehir:sinifsinif::sinifsinif:

Aman allahim cok korkunc birsey bu yaa :/ sakin musade etme tatlim bu duruma resmen saygisizlik , dusunsun birkez sen eski sevgilinden arada sirada bahsetsen esin ne hisseder ? eminim bosar seni!! buna asla musade etmeee!!!!

1 günlük de olsa küslük ona herşeyi anlatacaktır... Sessiz kal ve bişey sorduğunda eski sevgilisine cevabı sormasını söyleyin o daha iyi bilir ne de olsa...

Çok ukalaca davranış, iyi ki onla evlenmemişim sanki pazardan mal seçiyor adam, karın bu senin ya malın değil...

Of delircem!!!
:1shok:

Back
X