- 19 Ağustos 2015
- 255
- 169
- 103
- 31
- Konu Sahibi Morpanjurluev
Hanımlar merhaba .. üniversite 1.sınıf öğrencisiyim . orta halli bir ailem var . ailemle beraber oturuyorum .
babam bana aylık 300 tl veriyor ama gözüm mü doymuyor bilemiyorum ...
biraz daha rahat yaşamak istiyorum bu yıllarım bir daha geri gelmez biliyorum . daha rahat alışveriş yapmak lazer yaptırmak kurslara gidebilmek rahatça kitap alabilmek gibi isteklerime para yetmiyor .
kredi alayım diyoru m . Ama bir yandan da diyorum ki şimdi orta hallisin idare ediyosun ya atanınca -ki atanabilir miyim onu da daha bilmiyorum- kendini borca koyma boş yere diyorum . atanınca farklı gereksinimlerim ortaya çıkar evliliktr arabadır falan diyorum ...
diyorum da diyorum ...
karar veremiyorum
sizce kredi çekmeli miyim
bi şekilde öderim mi dersinz
yoksa hiç bulaşma mı dersiniz ???
bu arada iki kardeş üniversite okuyoruz daha çok isteyemiyorum ailemden
babam bana aylık 300 tl veriyor ama gözüm mü doymuyor bilemiyorum ...
biraz daha rahat yaşamak istiyorum bu yıllarım bir daha geri gelmez biliyorum . daha rahat alışveriş yapmak lazer yaptırmak kurslara gidebilmek rahatça kitap alabilmek gibi isteklerime para yetmiyor .
kredi alayım diyoru m . Ama bir yandan da diyorum ki şimdi orta hallisin idare ediyosun ya atanınca -ki atanabilir miyim onu da daha bilmiyorum- kendini borca koyma boş yere diyorum . atanınca farklı gereksinimlerim ortaya çıkar evliliktr arabadır falan diyorum ...
diyorum da diyorum ...
karar veremiyorum
sizce kredi çekmeli miyim
bi şekilde öderim mi dersinz
yoksa hiç bulaşma mı dersiniz ???
bu arada iki kardeş üniversite okuyoruz daha çok isteyemiyorum ailemden

Son düzenleme: