Kyk Kredi burs sonuçları

audreyy

Guru
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2010
240
5
296
İzmir
Kızlar kredi ve burs başvurularımızın sonuçları ne zaman açıklanacak.bilen var mı?

Son düzenleme:
genelde aralık sonu olur... biz de az mı beklemiştik hey gidi günler...
240 olacakmış bu sene..

bugün açıklandı fakat her zaman olduğu gibi yoğunluktan açılmıyor site

Öğrenim, geri ödemeli burs oluyor canım. Okulun bitince otomatik olarak kesildikten iki sene sonra paşa paşa geri ödüyorsun :) Benim ödemelerim bu ay başladı. Alırken iyi oluyor da öderken fena

bana da 1. sınıfta kredi çıkmıştı bu sene öylesine şansıma başvurdum(çikmaz büyük ihtimal diye) BURS çIkmış şükür =)) gerçi hala ben bakamadım erkek arkadaşım dedi... resmen siteyi çökertmişlerr

Arkadaslar sonuclara bakmak ıcın sıteye gırdıgımde Tc No bulunamadı dıyor.
Bu ne anlama gelıyor? Ben basvurumu yapmıstım. Kafam karıstı sımdı!

aynen, sevgilim başvuru yapmıştı ama kredi no bulunamadı yazıyo, anlamadık :44:

canım gogle chrome dan baktığımda öyle diyordu, şimdi internet explorer den baktım oradan sonuç çıktı bi dene istersen

of yaaa erkek arkadaşıma da bana da kredi çıkmışş
birimize bile burs vurmamış

ya kızlar birşey soracağım ben bu krediyi almamaya krar verdim ancak seneye tekrar başvurabilir miyim burs için belki burs çıkar diye yani bunu şimdi almazsam hkkım gider mi ara sınıf olunca başvuru yağılabilyior mu bilgisi olan acil cevap yazabilir miii

yapılıyor ben 2.sınıfta başvurdum aldım ama çok ihtiyacınız yoksa almayın ödemeleri çok zor geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…