Kyk kredisi odeme emri geldii!

Yok zaten var e devlette ama ama bana ödeme emri falan gelmiyor. Ben sizden 1 yıl önce mezun olmuşum ve çalışıyorum ona rağmen size ödeme emri gelip bana gelmemesi entresan

Devlet sizi unutmaz ya da es gecmez.Hani yanlislik yapmaz.Yengemden 20 sene sonra istedi kyk borcunu.
Atandigim gibi kredi cekip odemistim herhangi bir yazi vs gelmeden.Daha faiz yemeden odeseniz iyi olur.

Ben de okuldan mezun olalı 3 yıl oldu. 3 yıldır da kadrolu öğretmen olarak çalışıyorum. Ama benim geri ödemeli kredimden hiç ses yok. Ne ödeme emri neeve bir kağıt hiç bir şey. Bilgisi olan paylaşabilir mi. Normalde işe başlar başlamaz ödemen gerekiyor diye biliyorum

Madem biliyorsunuz neden ödemediniz

Ben de okuldan mezun olalı 3 yıl oldu. 3 yıldır da kadrolu öğretmen olarak çalışıyorum. Ama benim geri ödemeli kredimden hiç ses yok. Ne ödeme emri neeve bir kağıt hiç bir şey. Bilgisi olan paylaşabilir mi. Normalde işe başlar başlamaz ödemen gerekiyor diye biliyorum
Bekletme hemen başla ödemeye, devlet asla unutmaz verdiğini faiz işletir, benim annem ödemişti saolsun hemen :halay:

E devletten kyk borç sorgulama yazarak bakabilirsiniz, ödemenizin ne zaman başlayacağı orda yazar.

Arkadaşlar bugün üniversite zamanında aldığım kredi için ödeme emri geldi. Fakat ben işsizim ve üzerimde herhangi bir malvarlığı yok. Mal beyanında bulunmam gerektiği yazıyor. Ben bunu nasıl erteleyebilirim.
Ben de aynı hatayı yaptım. Her sene ertelemek gerekiyormus ama ben sadece bir kez erteledim. Cezaya düştüm.

Haciz gelmiyor öyle evinizden gelip eşya goturmelerinden korkuyorsanız eğer. Ama herhangi bir bankada hesabınız varsa ordaki paranıza haciz geliyor daha doğrusu blokaj kaydı geçilerek paranızı kullanamıyorsunuz. Borcunuzu ödeyince hesabınızdaki para da kullanıma açılıyor. Geçen hafta başıma geldi ordan biliyorum :) meğer unuttuğum 3 taksit kalmış.

Erteleme oluyor mu bilemiyorum ama taksitlendirme yapmıştım ben. KYK ile görüş istersen.

Adresle ilgili bir sıkıntı vardır belki posta başka yere gitmiştir

Mal beyanında bulunmamanın cezai sorumluluğu kalktı ancak yaşadığınız şehirdeyse takibin başlatıldığı icra dairesine, değil ise nöbetçi icra müdürlüğü marifetiyle dilekçe göndererek çalışmadığınızı, adınıza kayıtlı taşınır veya taşınmaz malınızın olmadığını bildirseniz bence iyi olur.
Sonuç olarak alacaklı vekilinin talebi ile yürüyor icra işlemleri. Avukat bir şeyiniz olmadığını öğrenir ise belki haciz vs uygulamakla uğraşmak istemez.
Bu arada avukat vasıtası ile taksitlendirme yapabilirsiniz ancak bu taahhüt vermek oluyor. Yerine getirebileceğiniz taahhütler verin taksitlendirme yoluna gidecekseniz de.

ve bence bir an evvel ne yapacağınıza karar verin. çünkü her geçen gün faiz işlemeye devam ediyor.

bir ara evlenince siliniyor diyorlardı borçlar ne oldu o iş arkadalar benim kardeşim de aldı kykdan ama sistemde borçlu gözükmüyor, evlendiği için mi acaba?

bir ara evlenince siliniyor diyorlardı borçlar ne oldu o iş arkadalar benim kardeşim de aldı kykdan ama sistemde borçlu gözükmüyor, evlendiği için mi acaba?
Borç şahsındır. Evlilikle nasıl ilgisi olsun ki? Mezun olur olmaz herkes evlenir kadın erkek... Devlet kimden alacak parayı? Kardeşinizin mezuniyeti 2 yılı geçtiyse görünmesi lazım. Görünmüyorsa vergi dairesinden de bakın çıkmıyorsa nasip:) Çünkü devlet verdiği borcu unutmaz faizler yükseldiğinden borç artar.

Konu sahibine ithafen demiyorum issizmis caresiz insaallah isiniz olur. ama bize emir gelmemesine rağmen ben issiz esim calisirken odedik ikimizinkini de. Borcumuz da vardı gecim derdimiz de.. bence devletin borcuna sadik kalanlarla kalmayanlari bir tutmamasi lazim.
Eşiniz varmış hanımefendi benim yok babamdan almak istemiyorum. Bu devletin bir vatandaşı olarak sadece 6 7 ay gibi bi süre ödemesem devlet batmaz herhalde. Bunu istemem devletten neden abes kaçıyor. Sadece 6 7 ay sınava çalışmak ve daha sonra ise girip sırf onun için ödemek istiyorum. Insanları böyle bilmeden yargılamayın lütfen

Eşiniz varmış hanımefendi benim yok babamdan almak istemiyorum. Bu devletin bir vatandaşı olarak sadece 6 7 ay gibi bi süre ödemesem devlet batmaz herhalde. Bunu istemem devletten neden abes kaçıyor. Sadece 6 7 ay sınava çalışmak ve daha sonra ise girip sırf onun için ödemek istiyorum. Insanları böyle bilmeden yargılamayın lütfen
Öffff sizi istinaden demedigimi o kadar da belitttim yaaa. İnşaallah isiniz olur diye de dua ettim yuh diyorum baska da bissi demiyorum.

E devlet den baktınız mı?Orada görünür.Yazılı bir şey gelmiyor sanırırm.

Yok zaten var e devlette ama ama bana ödeme emri falan gelmiyor. Ben sizden 1 yıl önce mezun olmuşum ve çalışıyorum ona rağmen size ödeme emri gelip bana gelmemesi entresan
Bende mezun olali 7 sene oldu bana da bisey geldigi yok e devlette yazio ama oyle duruo

Arkadaşlar bugün üniversite zamanında aldığım kredi için ödeme emri geldi. Fakat ben işsizim ve üzerimde herhangi bir malvarlığı yok. Mal beyanında bulunmam gerektiği yazıyor. Ben bunu nasıl erteleyebilirim.
Sgk dan işsiz olduğunuza dair belge alıp ösym sayfasında istenilen bilgilerin yazılı olduğu dilekçe ile belirtilen adrese göndererek erteletebilirsiniz. Ben 2011 yılı dolaylarında böyle ertelemiştim. Ama hiç faiz binmemiş olması gerekti o zaman

Back
X