- 19 Haziran 2023
- 10
- 15
- 3
- 22
- Konu Sahibi yucelovic49
-
Evet haklısınız. Fakat bu leş insanlarla 4 yıl aynı odayı paylaşmak korkunç geliyor. İnsanlara güvenim zedelendi resmen.Yüzüne iyilerse bir şey yapma haksız duruma düşersin. Elinde kanıt yok bir şey yok. Bu da çok geçimsiz kendi kendine kuruntu yapıyor der çıkarlar. Eğlencenize bakın özel durumlarınızı anlatmayın, sır paylaşmayın. Gezip tozmalık arkadaş olarak görün. Çoğu kişi kabul etmese de herkes birbirinin arkasından konuşuyor. Özellikle üniversite ve yurt arkadaşlıklarının bir kısmı gelip geçici. Politik olmakta fayda var yoksa huzurunuz kalmaz. Zaten 8 kişi aynı yerde kalıyorsunuz bir de dramalarla uğraşmayın.
Maalesef doğru olduğunu teyit ettim. Verdiğiniz tavsiyeleri dikkate alacağım artık.Bu seninle konuşan kişinin doğruları söylediğine emin miyiz peki?
Söyledikleri doğru ise, mesafeni koy çek kendini, sorarlarsa da kısa öz şekilde yaptıkları şeyi bildiğini ve onlarla bi daha samimi olmak istemediğini söyle. Uzatmaya gerek yok hiç.
Evet, kötü bi şey ama insanların olduğu her yerde böyle şeyler olabiliyor, daha çok başındasın yolun, böyleleri yüzünden zamanını, keyfini heba etme, vizyonuna vizyon katmaya çalış.
Odamı değiştiririm ben senin yerinde olsam. 4 yıl onlarla yaşamak zorunda değilsin. İdareye konuşup odanı değiştirebilirsin. Ya da yurttan oda değiştirmek isteyen başka birini bulup karşılıklı yer değiştirin. Yurt WhatsApp grubunuz varsa oradan bulabilirsin.Kyk yurdunda kalıyorum. Oda toplam 8 kişilik. Iclerinde hepsi ile iyi anlaşırım hickimseyle sorunum yok. Yapı olarak kendi halinde biriyim, kimsenin dedikodusunu da yapmam. Biri yapınca lafına da katılmam. Sorun şöyle ki, bugün bir arkadaşım, "artık dayanamıyorum, ikiyuzlulukleri midemi bulandırıyor" diyerek yüzüme gülen, bana övgüler yağdıran, gezmeye, çaya kahveye davet eden o arkadaşlarımın, daha doğrusu arkadaşlarım sandığım kızların, arkamdan neler konuştuğunu bana anlattı. Arkamdan çok çirkin bir şekilde, alaycı bir üslupla görüntümle, sosyal medyadaki fotograflarimla dalga geçmişler. Şok içerisindeyim ki bu insanlar benim yüzüme gülen, yarim saat öncesine bile kalpli mesaj atan insanlardı. Yüzüme karşı kombini güzel, muhteşemsin kanka, çarşıya gidelim kanka, çay içelim kanka, ama arkamdan neler demişler. Çok sinirliyim. Güvendiğim insanlardan bu darbeyi yemek bana çok koydu. Üstelik bir kişinin hakkında bile kötü söz söylediğim görülmemiştir. Oysa onların bana yaptığına bak. Çok sinirliyim çokk... Dost kazığı yaşayanlar, ozellikle kyk mağdurları yoruma... Nasıl atlatabilirim?
Hiç haberin yokmuş gibi yapıp eski samimiyetine devam et. Yeni odaya gitsen başka sorunlar çıkar. Oda arkadaşları vs. çok bağlanma hepsini geçici olarak aynı binada oturan insanlar olarak düşün. Diğer arkadaşa da bir davranış değişikliğinde bulunma bence. Onun yaptığı da bana pek iyi niyetli gelmedi.Kyk yurdunda kalıyorum. Oda toplam 8 kişilik. Iclerinde hepsi ile iyi anlaşırım hickimseyle sorunum yok. Yapı olarak kendi halinde biriyim, kimsenin dedikodusunu da yapmam. Biri yapınca lafına da katılmam. Sorun şöyle ki, bugün bir arkadaşım, "artık dayanamıyorum, ikiyuzlulukleri midemi bulandırıyor" diyerek yüzüme gülen, bana övgüler yağdıran, gezmeye, çaya kahveye davet eden o arkadaşlarımın, daha doğrusu arkadaşlarım sandığım kızların, arkamdan neler konuştuğunu bana anlattı. Arkamdan çok çirkin bir şekilde, alaycı bir üslupla görüntümle, sosyal medyadaki fotograflarimla dalga geçmişler. Şok içerisindeyim ki bu insanlar benim yüzüme gülen, yarim saat öncesine bile kalpli mesaj atan insanlardı. Yüzüme karşı kombini güzel, muhteşemsin kanka, çarşıya gidelim kanka, çay içelim kanka, ama arkamdan neler demişler. Çok sinirliyim. Güvendiğim insanlardan bu darbeyi yemek bana çok koydu. Üstelik bir kişinin hakkında bile kötü söz söylediğim görülmemiştir. Oysa onların bana yaptığına bak. Çok sinirliyim çokk... Dost kazığı yaşayanlar, ozellikle kyk mağdurları yoruma... Nasıl atlatabilirim?
Öncelikle herkese inanmayarak atlatabilirsin , kızın kanıtı var mı ? Yoksa aslında bu olanları lafları bu kızın söyleyip diğerlerine atmadığını ne biliyorsun ya da kıza dedin mi bunlar konuşulurken sen ne yapıyordun madem bu kadar iyi birisin neden şimdi söylüyorsun hangi çıkarın ters düştü de bana bunları anlatacak kadar düştün . Böyle size her bu bunu dedi diyene yüzleştirmeden kanıt görmeden inanmayınKyk yurdunda kalıyorum. Oda toplam 8 kişilik. Iclerinde hepsi ile iyi anlaşırım hickimseyle sorunum yok. Yapı olarak kendi halinde biriyim, kimsenin dedikodusunu da yapmam. Biri yapınca lafına da katılmam. Sorun şöyle ki, bugün bir arkadaşım, "artık dayanamıyorum, ikiyuzlulukleri midemi bulandırıyor" diyerek yüzüme gülen, bana övgüler yağdıran, gezmeye, çaya kahveye davet eden o arkadaşlarımın, daha doğrusu arkadaşlarım sandığım kızların, arkamdan neler konuştuğunu bana anlattı. Arkamdan çok çirkin bir şekilde, alaycı bir üslupla görüntümle, sosyal medyadaki fotograflarimla dalga geçmişler. Şok içerisindeyim ki bu insanlar benim yüzüme gülen, yarim saat öncesine bile kalpli mesaj atan insanlardı. Yüzüme karşı kombini güzel, muhteşemsin kanka, çarşıya gidelim kanka, çay içelim kanka, ama arkamdan neler demişler. Çok sinirliyim. Güvendiğim insanlardan bu darbeyi yemek bana çok koydu. Üstelik bir kişinin hakkında bile kötü söz söylediğim görülmemiştir. Oysa onların bana yaptığına bak. Çok sinirliyim çokk... Dost kazığı yaşayanlar, ozellikle kyk mağdurları yoruma... Nasıl atlatabilirim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?