shemam Üye Kayıtlı Üye 6 Temmuz 2012 2 0 16 İstanbul 28 Eylül 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi shemam #1 tabi herkezin bilirtileri farkly olur yenide çok merak edyorum
mavielle MİNİK DUTUM BENİMLE Kayıtlı Üye 13 Ocak 2010 2.014 30 158 Balıkesir 28 Eylül 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi shemam #2 shemam .!.: tabi herkezin bilirtileri farkly olur yenide çok merak edyorum Genişletmek için tıkla... canım transferin hayırlı olsun inşallah müjdenide paylaşırsın bizlerle sakın belirti arama sakin geçir bu dönemi tabiki söylemek kolay yapmak çok zor biliyorum :))
shemam .!.: tabi herkezin bilirtileri farkly olur yenide çok merak edyorum Genişletmek için tıkla... canım transferin hayırlı olsun inşallah müjdenide paylaşırsın bizlerle sakın belirti arama sakin geçir bu dönemi tabiki söylemek kolay yapmak çok zor biliyorum :))
M mfyelik Aktif Üye Kayıtlı Üye 1 Haziran 2012 34 1 86 İstanbul 6 Ekim 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi shemam #3 shemam .!.: tabi herkezin bilirtileri farkly olur yenide çok merak edyorum Genişletmek için tıkla... kızlar benim de 7. günüm içimde çok frklı hisler var hem hasta olacakmışım gibi korkuyorum. hem de heyecanlanıyorum içim içime sığmıyor zaman geçmiyor sanki :) inş. hayırlısı ile hepimiz muradımıza ereriz
shemam .!.: tabi herkezin bilirtileri farkly olur yenide çok merak edyorum Genişletmek için tıkla... kızlar benim de 7. günüm içimde çok frklı hisler var hem hasta olacakmışım gibi korkuyorum. hem de heyecanlanıyorum içim içime sığmıyor zaman geçmiyor sanki :) inş. hayırlısı ile hepimiz muradımıza ereriz