kız kardeşimle aramızda 1 yaş var.ben yeni nişanlandım ...o da çok güzel bi kız olmasına rağmen hiç kimseyle çıkmışlığı etmişliği olmamıştı.şuan özel bi anaokulunda öğretmenlik yapıyo.yaklaşık 1 aydır biriyle birlikteydi.niaşnlımla beraber tesadüf tanışma fırsatımız olmuştu...ama ne nişanlım nede ben çocuğu hiç sevmedik...bana çok saygısız laubali ve ukala geldi.yani yanına yaşça büyük insanlar geliyo ama hiç saygıdan haberi yoktu...açıkçası hoşlanmadım hiç.kardeşime de yakıştıramadım.zaten aynı yaştalarmış.çocuk gibi kalıyodu ....kızkardeşimle ben ayrı konuştum.annem ayrı...annemle ikimiz bi daha konuştuk...en son nişanlım da konuştu...ama kızkardeşim ben napıcağımı biliyorum falan diyerek bizi hiç sallamadı.ayrılmadılar...bak dedim yolun başındayken vazgeç sonra zor olur.her ayrılık insanı neolursa olsun üzer.alışmadan bitir.ama dinlemedi.en son nişanlımla ben int.ten bi kız profili oluşturduk ve çocuğu denemeye karar verdik...çocuk hemen atladı sazan gibi.kardeşim okadar emindi ki onun sevgisinden ben bile tahmin etmedim açıkçası böyle hemen atlıycağına....ve kızlar çocuk resmen buluşmaya geliyodu hemde 15 dkkada ayarladık...yer bile ayarladı kendisi.telefon numaralarını verdi...çok hoşlandığını söyledi....resmen şok oldum ama iyice nefret ettim.neyse.sonra kardeşim durumu öğrendi ve anında bitirdi....bu duruma sevinmiştim.ama geçen gün kardeşim arkadaşıyla bana çok kızdıklarını ve hangi erkek olsa illa böyle olucağını ,bunları yapabiliceğini bizim de onu ayartmak için çok uğraşmış olduğumuzu söyledi...acaba benim nişanlıma yapsak böyle bişiyi sanki o napardı nolurdu acaba diye çıkıştı...:1shok
kadar şaşırdım ki...ben onun iyiliği için gerçekleri göstermek için bunu yapmışken oysa bana bunları dedi:1no2:sizce böyle bişiyi hiç yapmasaydım da devammı etselerdi...yanlışmı yapmışım benfisfisfis