• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kz Kardeimin bana tepkisi :(

minish 21

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2007
826
6
96
Bursa
kız kardeşimle aramızda 1 yaş var.ben yeni nişanlandım ...o da çok güzel bi kız olmasına rağmen hiç kimseyle çıkmışlığı etmişliği olmamıştı.şuan özel bi anaokulunda öğretmenlik yapıyo.yaklaşık 1 aydır biriyle birlikteydi.niaşnlımla beraber tesadüf tanışma fırsatımız olmuştu...ama ne nişanlım nede ben çocuğu hiç sevmedik...bana çok saygısız laubali ve ukala geldi.yani yanına yaşça büyük insanlar geliyo ama hiç saygıdan haberi yoktu...açıkçası hoşlanmadım hiç.kardeşime de yakıştıramadım.zaten aynı yaştalarmış.çocuk gibi kalıyodu ....kızkardeşimle ben ayrı konuştum.annem ayrı...annemle ikimiz bi daha konuştuk...en son nişanlım da konuştu...ama kızkardeşim ben napıcağımı biliyorum falan diyerek bizi hiç sallamadı.ayrılmadılar...bak dedim yolun başındayken vazgeç sonra zor olur.her ayrılık insanı neolursa olsun üzer.alışmadan bitir.ama dinlemedi.en son nişanlımla ben int.ten bi kız profili oluşturduk ve çocuğu denemeye karar verdik...çocuk hemen atladı sazan gibi.kardeşim okadar emindi ki onun sevgisinden ben bile tahmin etmedim açıkçası böyle hemen atlıycağına....ve kızlar çocuk resmen buluşmaya geliyodu hemde 15 dkkada ayarladık...yer bile ayarladı kendisi.telefon numaralarını verdi...çok hoşlandığını söyledi....resmen şok oldum ama iyice nefret ettim.neyse.sonra kardeşim durumu öğrendi ve anında bitirdi....bu duruma sevinmiştim.ama geçen gün kardeşim arkadaşıyla bana çok kızdıklarını ve hangi erkek olsa illa böyle olucağını ,bunları yapabiliceğini bizim de onu ayartmak için çok uğraşmış olduğumuzu söyledi...acaba benim nişanlıma yapsak böyle bişiyi sanki o napardı nolurdu acaba diye çıkıştı...:1shok:okadar şaşırdım ki...ben onun iyiliği için gerçekleri göstermek için bunu yapmışken oysa bana bunları dedi:1no2:sizce böyle bişiyi hiç yapmasaydım da devammı etselerdi...yanlışmı yapmışım benfisfisfis

abla olarak uyarmakta haklisiniz ama israrla onun iliskisinin yanlisligini gostermeniz kirici olmus olabilir onun acisindan..
hele ki siz de nisanlisiniz ve aile icinde karsilastirma yapilabilcek bir damat adayi var yani..
biraksaydiniz da kendi gorseydi keske cocugun egrisini dogrusunu..
siz kotu oldunuz durduk yere,

bence sen abla olarak en doğrusunu yapmışsın o bunu bigün anlayacak sen üzme kendını bende ablayım ve senı anlayabılıyorum

ne iyi etmişsin diyebiliyorum ne de kötü etmişsin...
en iyisi zamana bırak...
sen yasak koydukça ona cazip gelecektir...
bir yarışa ve inada girmesin olay...sessiz ve derinden gözlemle ama müdahale etme... bekle..

bence çok yanlış yapılmış bir davranış biçimi.insan yaşadıkça öğrenir birşeyleri.nedense ablalar hep böyle kardeşlerine müdahale etme kararı veririler ama sonunda onlara kızılacağını düşünmeden.tabiricaizse kabak böyle durumlarda oğlana değil ablaya patlıyor.benimde kardeşim var ama ben asla bu tür sözlerle onun inatla ona daha çok bağlanmasına izin vermeden hafifçe uyarırım ama belli olmaz bunların sağı solu der geçerim her derdini dinleyip herşeyi paylaşırım tıpkı bir arkadaş gibi.asla kardeşimin arkasından onu üzüceğimi bile bile iş yapmam...bence bu çok yanlış olmuş.
her zaman doğrular doğruları getirmez aksine çok büyük yanlışları ve acıları getiri.kardeşlerimizin lütfen bizden daha az şey bildiklerini inandırmak yerine onları da bizim gördüğümüzü ifade edelim ki bize inat hareket etmesinler...herkes yaşayara bulur doğruyu...
oğlana gelince belli ki bğenmemkte haklımışsınız maşşallah insanı bir bakışta anlıyorsunuz,kardeşinizi hak etmediği bellimiş. ayrılmalrı ile olmuş ama ablasının komplosundan dolayı ayrılmış olması kötü olmuş.
bence kardeşlerimizi sadece sevgi ve onları arkadaşımızmış gibi görerek birşeyler öğretebilir ,dedikleimizin doğruluğunu kanıtlayabiliriz...
şuanda aranız bozuk diye tavır almayın sakın sizden daha çok uzaklaşmasına izin vermeyin.hem size mahçup olmanın mutsuzluğu hemde aşk acısı çekiyor olmasını lütfen olumlu olarak karşılayınız...sonuçta kardeştir et tırnaktan ayrılmaz,kardeşler düşman olmaz.anlayış ve sevgi her kapıyı açar....
sevgilerimle...

keşke benim de senin gibi bir ablam olsaydı.:1no2:sen en doğrusunu yaptın canım şu an kardeşin farklı bir piskolojiyle konuşuyor.hayatına yeni biri girince (gerçek aşkı bulunca ) hak verir sana.eminim hatasını anlayacaktır.kardeşine birazcık zaman gerekiyor sadece,sanada kısa bir süre fazladan sabıryerimseniben

şuan aramız kötü değil zaten...ben ilerde onun üzülüceğini anladığım için baştan bazı şeyleri engellemek istedim...sonuçta şöyle de bi gerçek varki zaman geçtikçe ayrılması zor olur...insan ister istemez alışır bağlanır.zamanla yapılan hatalar daha az görülmeye başlanır...hatalarını görmezden gelmeye başlarsın...sonuçta kardeşim şuan mesleği olan,çalışan bi anaokulu öğretmeni çocuk daha ünv. okuyodu ve hiç olgun değildi hala çocuk çocuk hareketleri vardı...ben ilk bakışta anladım...bi gelecek göremediğim için onu çok uyardım gerek ben gerek annem ...tepkiyle de değil güzellikle anlattık...ama kardeşim arkadaşlarıyla konuştuğuna göre hep beraber bana tepkililer...

keşke kendi ilişkisini yanlışlıgını kendisi görseydi

şimdi bile okadar doğruyu göstermeye çalışmamıza rağmen direttiyse...sonradan iyice bağlanmasından korktum...kendi görsün isterdim ama göremedi...halbuki okadar da net ve açıktıki herşey bu beni korkuttu biraz da...:1no2:

SEN EN DOĞRUSUNU YAPMIŞSIN İÇİN RAHAT OLSUN:teselli:BUNDAN SONRASI KARDEŞİNE KALMIŞ

ben sizin yaptığınızı yapmazdım..sizi haklı bulmuyorum bıraksanız da kendisi görsseydi zaman içinde..
evet belki sizin nişanlınıza yapılsa o da gidecekti koşa koşa denemeden bilinmez...
şu an kardeşiniz hep sizi suclu görecek...ben akrabam da olsa arkadasım da olsa asla kimsenin ilişkisine karışmam..kardeşiniz çocuk degil bakın bu sefer kurtardınız bi dahaki sefer siz kurtarmazsanız ne olacak?
bence kendi kurtulmalı kendi anlamalıydı ki olgunlaşsın..
siz tabi ki abla olark sevgiyle yapmışsınız ama bırakın olgunlaşsın...

Ablalık iç güdüsüyle kardeşinize sahip çıkmış ve hata yapmamasını üzülmemesini istemiş olabilirsiniz fakat kardeşiniz şu durumda belkide ablam kendi mutlu ve benim mutluluğumu istemiyor diye düşünüyo olabilir.. Kardeşinizi kendinize düşman etmeyin, aklı başında mesleği olan bir bayan ve neyin ne olduğunu bilip ayırt edebilcek yaşta, siz üstünüze düşeni yapmışsınız uyarmışsınız ve onaylamadığınızı söylemişssiniz bırakında bu saaten sonra kardeşiniz karar versin onunda aklında?? vardır şuan ve belkide oda gözlemliyordur fakat sanırım sırf size inat olsun die bu ilişkiyi sürdürebilir unutmayın yasaklar herzaman çekici gelir yanlışta olsa itebilir bizleri..
siz üstünüze düşeni yapmışsınız bu satten sonra uzaktan izlemek düşüyor sakın elinizi eteğinizi çekin demiyorum siz ve nişanlınız uzaktan takip edin ama ona hissettirmeden ve en ufak bişeyde yine yanında olun kardeşinizin ama şu sıralar bence üzerine gitmeyin...

Abla olarak çok iyi anlıyorum, üzülmesin istiyoruz, bağlanırsa daha çok üzülecek falan. Konuşup gösterilmeye çalışılır tabii ama bu tür oyunlara karşıyım.
Bir de şu var ki, bundan sonra karşısına çıkacak olan kişi bundan daha kötü olursa ne yapacaksınız, haklı da olsanız kız kardeş mutluluğum istenmiyor diye düşünecektir :delphin:

canım biraz bu konuda ısrarcı davranmışsınız..abla olarak sizi anlıyorum ama herkes hatalarından birşeyler öğreniyor hayata dair bırakın kardeşiniz kendi derslerini yaşayarak çıkartsın.insanın sütten ağzının yanmasına izin vermeli bazı durumlarda..unutmayın bir musibet bin nasihatten iyidir..

kızlar evet haklısınız onun bunu görmesi gerekti, kesinlikle bende bu görüşteyim...ama göremedi...biz gösterdik yine görmedi...görmek istemedi belki de...çok büyüttü gözünde sanki sanırsınız bu dünyada onu bu kadar seven biri asla çıkmıycakmış gibi davranmaya başlamıştı...bide son zamanlardaki görüşmelerini de bizden gizli yaptı...ben farkettim.ama bozmak da istemedim.daha fazla aşık olmaya başlasaydı ya?bırakamazdı ki...ilşkilerde bence zman geçtikçe bitirilmesi daha da zorlaşıyor...alışıyosun çünkü...sonunda mutsuz olmasını istemedim hiç....acı çekicekti...o bu konularda çok tecrübesizdir...ondan panik yaptım sanırım...

belkide ben zamanında bu konuda hatalar yaptığım için onun yapmasını üzülmesini istemedim...bi ilişkimi olmaması gerektiği kadar uzatmıştım...hep düzelmesini beklemiştim bişiylerin ama olmadı...belkide kendim gibi olmasını onun üzülmesini istemedim....çünkü bende çok bağlanmıştım ve herşey çok zor olmuştu...çok üzülmüştüm...

Back
X