ben mi yanlış düşünüyorum bilmiyorum. siz onu koklamaya kıyamazken el onu yerden yere vurur. aman evladım, iyi ol. aman saygıda kusur etme. ya bu ne. isyan ediyorum artık. ben mi hatalıyım. yavrumu bile bile ezilmesine göz yummak mı doğru. susup bir kenara çekilmek. hep ben mi fedakarlık yapacağım. oğlan tarafı hakaret edecek ve ben susacam. ya bu reva mı? hertürlü fedakarlığı yapacaksın ve aptal yerine konulacaksın. neymiş oğulları varmış. benimde bir oğlum var. ama ben onlar kadar böbürlenmiyorum. bunlar bana hep ders oluyor galiba. bütün kız anneleri mi böyle? susmak zorunda mıyız hep. onlar canımıza okuyacak ve biz sağol mu diyeceğiz. ne olur beni aydınlatın. ben mi yanlış düşünüyorum.senağlama
yanımdayken mutluydular. oraya gidice huzurları kaçtı. evlilikleri bile sarsıldı. burda ben her ikisine nasihatler veriyordum. kol kanat geriyordum. bir şekilde bu evliliğin yürümesine çaba sarfediyordum. orada herşeyi yıkmak için çabalıyorlar. kızımın her telefonunda elimi yüreğime koyuyorum. yine ağlayacak mı, yine birşey mi dediler. off çok zor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?