Anlıyorum.wiseacre canım eşim başta yaptı bunları. halende kızının arkasında. bunu biliyorlar. o bizim gözbebeğimiz. o üzüldü diye bugün biz kahrolduk. biz bozmak değil yapıcı olmak istiyoruz. sülalede kızım tek kız. onun üstüne titredik hep. üniversiteyi okudu çok şükür. hatta şimdi açık öğretime kayıt yaptırdı. yani 5 sene okuduktan sonra ikinci bir fırsat bulup değerlendiriyor. aslında kızım görgülü ve kültürlü. ama karşı taraf biraz hoşgörüsüz.
benim asıl takıldığım ne biliyormusunuz?ailesi bie yana,damadınızın size yaptığı saygısızlıklar.küfür bile etmişti yanlış anlamıyorsam.ve böyle bir insanlar kızınızın evli kalma çabaları.yada sizin yuvayı kurtarma çabalarınız.siz bu hakaretleri,küfürleri yedikçe karşı tarafta bir sonrası için kendinde hak görmüş.
ne olur yanlış anlamayın.benim annem 20 sene kaynana terörü çekmiş bi insan.kendiside emekli öğretmen.ve 10 sene maaşını gidip babanemin eline vermiş yeterki huzursuzluk etmesin d iye.gerçekten çok gaddar biriydi babaannem.ama annemin buna katlanmasının tek sebebi babamdı.babam annemin yanındaydı hep.annesine bişey yapamasa bile elinden geldiği kadar savunur,yanında olurdu.
yoksa annem der,babanız la huzurlu olmasaydım bir saniye durmazdım diye.
şimdi siz damadınızı hala tutma çabası içindesiniz.
bence bu olay milat olmalı.şu anda kocalık vazifelerini yerine getirri getirir,yoksa bu devran böyle dönecekse daha fazla uzatıpta sancı çekmeye gerek yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?