- Konu Sahibi merissu744
-
ben istiyorum :) banada bakarmısın aşk hayatımla ilgili sevgilimle ayrıldık tekrar buluşma durumumuz olucakmı hatta evlilik olcakmı onunla evlenebilcekmiyim.hakkımdaki düşünceleri neler gibi bir bakım yaparsan cok mutlu olurum :)
sen fal bakmayı biliyormusun
evet ama kahve falı biliyorum.
iyide ben bakana da fal bakan birini istiyorum bana kim bacak ben herkese bakacamda
tmm o zaman bakarım sen syle sorularını bakayım ama sağlık gibi konulara girmiyoruz tarotta falan
tmm o zaman bakarım sen syle sorularını bakayım ama sağlık gibi konulara girmiyoruz tarotta falan
iyide ben bakana da fal bakan birini istiyorum bana kim bacak ben herkese bakacamda
kahve iç canım kahvene bakayım bendeben istiyorum :) banada bakarmısın aşk hayatımla ilgili sevgilimle ayrıldık tekrar buluşma durumumuz olucakmı hatta evlilik olcakmı onunla evlenebilcekmiyim.hakkımdaki düşünceleri neler gibi bir bakım yaparsan cok mutlu olurum :)
kahve iç canım kahvene bakayım bende
kahve iç canım kahvene bakayım bende
canım ben kahve ıcınce bu sıteye resım koyamıyorum cok denedım olmadı önceden o yuzden tarot baktırıyorum hep.ıstersen sana bakarım ama resım eklersen.
canım ben kahve ıcınce bu sıteye resım koyamıyorum cok denedım olmadı önceden o yuzden tarot baktırıyorum hep.ıstersen sana bakarım ama resım eklersen.
içtim tatlımmmm işte bu benim falım
evet ama kahve falı biliyorum.
bana tarot bakarmısın sevgilimle ayrılmıştık ya barışacakmıyız merak ediyorum .seninde merak ettiğin bişe varda sorabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?