kzılar fal bakan ve bakana baktırmak isteyen yok mu detaylı fal bakıyorum tarotla

ben istiyorum :) banada bakarmısın aşk hayatımla ilgili sevgilimle ayrıldık tekrar buluşma durumumuz olucakmı hatta evlilik olcakmı onunla evlenebilcekmiyim.hakkımdaki düşünceleri neler gibi bir bakım yaparsan cok mutlu olurum :)

pardon bende bılmıyorum

Son düzenleme:
tmm o zaman bakarım sen syle sorularını bakayım ama sağlık gibi konulara girmiyoruz tarotta falan

ayrıldıgım sevgilim toprak burcuydu.onunla tekrar buluşcakmıyız
beni arayacakmı
hakkımda neler düşünüyor
onunla söz nişan evlilik gibi bir durum olucakmı aramda yoksa sonuc olumsuzmu
bunlara cvb istiyorum aşkla ilgili.

bana tarot bakarmısın sevgilimle ayrılmıştık ya barışacakmıyız merak ediyorum .seninde merak ettiğin bişe varda sorabilirsin

tmm o zaman bakarım sen syle sorularını bakayım ama sağlık gibi konulara girmiyoruz tarotta falan

kahve iç canım kahvene bakayım bende

Eklentiler

• $Snapshot_20131012.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 66
  • $Snapshot_20131012_1.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 53
  • $Snapshot_20131012_2.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 58
  • $Snapshot_20131012_3.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 41
  • $Snapshot_20131012_4.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 66
  • $Snapshot_20131012_5.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 70
  • $Snapshot_20131012_6.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 49
  • $Snapshot_20131012_7.webp
    20 KB · Görüntüleme: 48
  • $Snapshot_20131012_8.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 56
canım ben kahve ıcınce bu sıteye resım koyamıyorum cok denedım olmadı önceden o yuzden tarot baktırıyorum hep.ıstersen sana bakarım ama resım eklersen.

buda sevgilimin falı cnmm

Eklentiler

• $Snapshot_20131012_9.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 53
  • $Snapshot_20131012_10.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 53
  • $Snapshot_20131012_11.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 50
  • $Snapshot_20131012_12.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 42
  • $Snapshot_20131012_13.webp
    10 KB · Görüntüleme: 46
  • $Snapshot_20131012_14.webp
    10 KB · Görüntüleme: 55
  • $Snapshot_20131012_15.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 58
  • $Snapshot_20131012_16.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 61
evet ama kahve falı biliyorum.

hem maddi hem manevi geçen yıl kötü geçmiş ama bu yıl daha şanslısın yıldızın parlıyor. çok eğlenceli bir yolculuğa çıkıyorsunuz unutamayacağınız bir tatil yapacaksınız. hoşnut olmadığınız bazı durumlar görüyorum her sıkıntınızı hemen paylaşmamışsınız Bazı zorlukları atlatıp çok önemli bir karar aşamasına geleceksin. Önüne tertemiz bir yol çıkıyor, bu yolun ağzı da açık. Tertemiz bir gözaydınlığı alacağınız gökten bir haber gibi bir şey olacak alacağın bir telefonla biriyle önemli bir şey konuşmak için bir yere gideceksin.falına şöyle bi baktığımda sanki etrafina dört duvar örmüşsün gibi hissediyorum,bu sanki birseylerden korkmak yada tedirginlikten doğan bir önlem gibi? Bu duvara sencede gerek varmı... Sizin etrafınızda canınızı sıkan insanlar var. Bunlara karşı sakin olun, pişman olacaklar sonunda. bu hafta çok sevdiğiniz bir dostunuz sizi ziyarete gelecek. işleriniz yoluna girecek. şans artık sizden yana... Pek yakında iki tane haberiniz var. biri doğrudan sizinle ilgili güzel bir haber diğeri darda olan bir tanıdığınızın güzel haberi.. Lüzumsuz yere aldığınız sorumlulukların altında ezilebilirsiniz. Aldığınız sorumlulukları yerine getirebilir, başarılı olabilirsiniz ama emeğinizin karşılığını alamayabilirsiniz. uzun zamandır sizden haber alamayan biri var, size sırtını dönmüş. Uzun ve mutlu bir yaşam yaşamak istiyorsanız herkese iyi davranın. uzun bir konuşman var biriyle ilişkileri hakkında, adında E harfi var bu fala genel olarak bi falındı senin sorularınla ilgili falında ise şuan için bi görüşme olmayacak geliş yok şu zaten ayrılmışsınız ama aradan bir kaç ay geçtikten snr arkadaşlarınız vasıtasıyla bir haber duyacaksın ve senin irtibata geçmen olacak o irtibatta elektirk olabilir gelecekle ilgili bu gözüküyor ama şuan bu sorunu halletmeden nişan gibi birşey görmüyorum

Bu günlerde bazı karışık işlere gireceksin, dikkatli ol.bu karısık iş parayla ilgili sanırım sıkıntılı bir dönemde olucaksın tasarruf yapmalısın.İstediğin bişey var olması için çok çalışman gerekiyor.merdıven cıkmıs bayagı uzun ve sen en alt basamakta duruyosun.calısmaların sayesınde yukselebilirsin. Çok yakın zamanda seni sevindircek bir haber alacaksın.mutluluktan ucucaksın adeta ve bu beklemedıgın bir anda gercek olucak. iyi günlerin baslangıcı gibi bişey , rahat ol.bu haber sanki nişan haberi gibi görünüyor.sen veya cevrenden yakın biri nişanlanıcak gibi.ama bu nişana karsı bir kadın cıkmıs orta yaslı esmer bir kadın.sanki sorunlu bir durum söz konusu olucak gibi.sonu pek iyi gözükmüyor acıkcası.etrafında birisi hamile kalıcak bunu duydugunda cok sevınceksin.35 li bir telefon haberiyle bir kız arkadasınla bulusup dertleşiceksin.uzun zamandır görmedigin gibi sanırım yannda anahtar cıkmıs bir istegin hakkında ona bir fikir danısıcaksın ve rahatlayacaksın gibi görünüyor.nazarların var buda içinin sıkılmasına sebep olmus. senin falında bu kadar cıkmıs canım.

bana tarot bakarmısın sevgilimle ayrılmıştık ya barışacakmıyız merak ediyorum .seninde merak ettiğin bişe varda sorabilirsin

bir dilden aldığınız bir sıkıntıdan dolayı bayağı üzülmüş ve bunalmış olduğunuzu goruyorum.ama üzüntüyü çok yakın zamanda yüreğinizden atacaksınız. yakın bir zamanda sevindirici bir haber alacaksınız. yorulacağınız bir döneme giriyorsunuz.. çok istediğiniz şey biraz sabırla olacak. Dilek dileme şansı bulacağınız rüyalar göreceksiniz, rüyanıza önemli bir zat girebilir.rüyalarınıza dikkat edin ve kimseye anlatmayın haber taşıyan biri var .söylediklericanınızı sıkabilir. Ciddiye almamakda fayda var. uzun zamandır görüşemediğiniz bir dostunuzdan sevindirici haberler alacaksınız. isminde A harfi olan biri ile tanışacaksın isminde yada soyminde akın zamanda baya sıkıtıdaymışsınız ama bu sıkıntıyı üzerinizden atmışsınız...bu sıkıntı bir ayrılık acısından kaynaklı Sizin için çok da anlamı olmayan küçük işlere çok fazla zaman ayırmısışınız maddi durumunuzda bir düzelme görüyorum. Bir yakınınız ile kısa sürede olsa tartışacaksınız hiçbir zaman karamsarlığa kapılmamalısınız çünkü dünya hali böyle durumlar herkesin başına gelebilir. Ne olursa olsun bardağın dolu tarafını görmeli ve her şeye olumlu yaklaşmalısınız. Böylece hayata daha pozitif bakabilirsiniz. sabredin geleceğiniz istediğiniz gibi olacağa benziyor.... sizi çok mutlu edecek bir haber alacaksınız. Girişeceğiniz her işte şansınız sizinle birlikte olacaktır. gördüğünüz rüyalar zaman zaman çıkıyor. 6. hislerinize güvenin.ost bildiğin biri var yanında yaptığın bir davranış onu çok üzmüş. sana karşı çok iyi her zaman ama çevreye senle ilgili iyi şeyler söylemiyor uzun zamandır istediğiniz şeye çok yakın bir zamanda kavuşacaksınız. Öfkelendiğiniz zaman da sinirlerinize hakim olmalısınız. Unutmayın, öfke ile kalkan zararla oturur. çok istediğin bir muradın gerçekleşecek senin çok yaklaşmış bu. tüm düşmanlarınız bir tarafta elleri kolları bağlanacak sizde zirvede olacaksınız.her şey sizin için çok güzel olacak artık kimle ilgili kafana bir şey taktınsa biraz bu sıkıntıların sonlanacak rahatlayacaksın.ama bu muradın için zamanı var bir barışma var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…