kzılar fal bakan ve bakana baktırmak isteyen yok mu detaylı fal bakıyorum tarotla

saol canım ırtıbata ben gecıceksem öyle bıseyler olucaksa demekki olmuycak cnku o gelmezse bence bitmeli .hatalı olan oydu ben adım atmıcam atmamalıyım.

kahve içmedin mi canım nerde faaal:))

fincanında iki yunus üst alt atlıyor bu ne demek biliyormusunuz tuttugunuz dileginiz ne ise hemen olacak ve sen çok rahata çıkacaksınız. öncelikle falınız çok aydınlık çıkmış. ama bir donem önce içinize atmış olduğunuz bir sıkıntıyı da görmezden gelemeyiz . ancak o sıkıntıyı artık geride bırakmış olsanızda içinizden tam anlamıyla çıkaramamışsınız dostlarınızla birlikte bir çalışmaya katılabilir yada bir işbirliği yapabilirsiniz.dur bakıyorum hemen neler varmış canım.. bi telefon gelcek sana önümüzdeki haftaya kadar gelir kesin bu telefonda alcağın haber sıkıntı ettiğin bi konunun sonunu getircek ve çoook rahat bi nefes alıp sevinceksin.. falına şöyle bi baktığımda sanki etrafina dört duvar örmüşsün gibi hissediyorum,bu sanki birseylerden korkmak yada tedirginlikten doğan bir önlem gibi? Bu duvara sencede gerek varmı... hanende seni üzen ya da işlerine biraz karışıp yorumlarıyla senin canını sıkan biri var kısa bir süre sonra bu durumdan kurtulacak çok rahatlayacaksın Bir yakınınız ile aranızda bir tartışma yaşanacak. Edindiğiniz tecrübeler yaşadığınız sorunları daha çabuk çözebilmenizi sağlayacak. yakın bir zamanda büyük bir yerden kısmetiniz var. maddi anlamda sizi çok rahatlatacak iş yaşamınızla ilgili bir teklif alacaksınız.bu teklifi siz ortaboylu esmer bir adam sunacak. Almak istediğiniz kararlar var ama bir türlü harekete geçmiyorsunuz. küçük küçük balıklar çıkmış çok kısmetli olacağınız bir döneme giriyorsunuz. Bir hediyeniz var yolda... bu sizi çok mutlu edecek bir hediye olacak.bir balık çıkmış bir kısmet var demek çok sıkıldığın anda bir kısmetin olacak. kimi zaman icinden sana akıl veren bir ses gibi kararlar almanda seni bilinçsiz bir şekilde yönlendirmeyi bir süredir yapıyor. Çok kararsızsınız bir seçeneği seçmeniz o kadar uzun zaman alıyor ki elinizde ki fırsatları kaçırıyorsunuz. rüyalarınıza dikkat edin ve kimseye anlatmayın size ama dilek dileme şansı verilecek yada büyük bir zat göreceksiniz buda büyük bir sevindirici olay demek. Yeni biri girebilir hayatına isminin içinde E ya da S harfi olabilir. Yakın zamanda tanışacaksın onunla.

sağol canım güzel yorumlamışsın. "dost bildiğin biri var yanında yaptığın bir davranış onu çok üzmüş." bu kişi nasıl biri bir fikrin varmı tarottan bunu nasıl göreceksin bilemiyorum ama yine de sorayım dedim.sana tarot bakmam için merak ettiğin bişey varmı

Canım eğer bakana bakarım diyorsan bişey diyemem saygı duyarım ama bakmak istersen de
ben,eşim ve bebeğimle ilgili genel baktırmak isterim.Eşimin işi özellikle ve genel hayatımız
ben ikizler eşim aslan

Son düzenleme:

yanından biri diye tahmin ediyorum ben sadece bu kadar cnm tarotta bir genel olarak bak bir sınava gircem kpss ona bak birde bnimkiyle ilgili bak biri var mı hayatında görüşme olcak mı

canım falında ılk gözüme carpan kocaman bır fok balıgı üzerindeki kalpti.yanı büyük bir kısmetın var ve senin mutlu olmanı saglayacak ıstedıgın birsey olucak aşkla ilgili.seni bekliyo sanki.durmus orda öylece sana bakıyo.sonrasında 6 tane yolun cıkmıs 2 si sıkıntılı digerleri ferah güzel yollar.bir tane erkek cıkmıs kral gibi bişey dediğim dedik huyunda inatcı gıcık bi tip.kesin kuralları olan asla tavız vermeyen biri bu seni üzücek gibi görünüyor sen karsısında cok sıkılmıssın gibi cıkmıs.dertlerınden kurtulucksın ancak zamana ıhtıyacın var gibi görünüyor en az 2 ay gibi.falı kapatırken bır dılek tutmussun sanırım kahve fıncanın öyle bır acılmıskı acılmak ıstemez gibi bu dileğin olucak gibi hissettim ben.senın hakkında dedıkodular yapılıyor.kucuk kucuk laflar cıkmıs ancak sen umursamıcak gibi görünüyorsun kıskanılıyorsun.bu kadar görebıldım canım :)

kızlarrrrr ya varya benimde canım çekti kahve içeyim mi bana da bakarmısınız

heey bu tarotum mu canım.ağzına sağlık..e s yi boşver bu haftaki telefon eskisniden mi sence ya?
bide kahve içmiştim ben ona bakar mısın tekrar ekliyim ona baktıysan sorun yok
Eki Görüntüle 830150 Eki Görüntüle 830151 Eki Görüntüle 830152 Eki Görüntüle 830153 Eki Görüntüle 830154 Eki Görüntüle 830155 Eki Görüntüle 830156 Eki Görüntüle 830157 Eki Görüntüle 830158 Eki Görüntüle 830159 Eki Görüntüle 830160

ay karanlık çekmişsin kız bu sefer.
sen bi erkeğe sırtını dönmüşsün senden uzunca bu oturmuş düşünüyo.
biraz dedikodu duyucaksın neyle ilgili göremedim ama canın azıcık sıkılıcak.
hala sıkıntılarını atttamıyosun kafana çok takıyosun çünkü herşeyi.
nazarın var bu çok tetikliyo kötü ruh halini.
sana eskisinden bir haber var ama direk kendi getirmiyo bu haberi.
senin bi kız arkadaşınla sıkıntın olucak.yani onun derdi bi süre etkilicek seni ciddi bi durum bu çünkü.
ailede kısa boylu biri var şapka takıyo olabilir ara ara.bu kötü bi duruma gelicek sizden yardım isticek.
ailende biraz sıkıntılı bir dönemde canım.
yeni biri olcuak sevgili anlamında hayatında
hadi bana katina baaak.ben beyaz tenli ela gözlüyüm akrep burcuyum.oda koç burcu esmer kahverengi gözlü

canım sen buaralar sevgilinle olanlar yüzünden hayattan kopmuşsun neyin ne olduğunu anlayamıyorsun nasıl desem ne yaptığını bilmiyorsun.bu ilişkiye güvenmişsin ve bu konuda iyi bir haber almışsın.ilişkinin ilerisi ne olur bilemiyorsun zaten bilsen bana sormazsın güvenemiyorsun ona.bugünlerde olaylara karşı kayıtsız kalıyorsun.yakın zamanda su grubundan bir erkekten teklif alabilirsin.etrafındakiler senin başarılı ve adil biri olduğunu düşünüyorlar.işle ilgili konuda babanın desteğini alacaksın.su grubu çocuklan yeni bir ilişkiye başlayacaksın .canım kpss yle ilgili olur mu bilmiyorumda bence sen babanın yönlendirdiği bir işte çalışacaksın.
bunlar çıktı canım

yanından biri diye tahmin ediyorum ben sadece bu kadar cnm tarotta bir genel olarak bak bir sınava gircem kpss ona bak birde bnimkiyle ilgili bak biri var mı hayatında görüşme olcak mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…