- Konu Sahibi merissu744
-
hem maddi hem manevi geçen yıl kötü geçmiş ama bu yıl daha şanslısın yıldızın parlıyor. çok eğlenceli bir yolculuğa çıkıyorsunuz unutamayacağınız bir tatil yapacaksınız. hoşnut olmadığınız bazı durumlar görüyorum her sıkıntınızı hemen paylaşmamışsınız Bazı zorlukları atlatıp çok önemli bir karar aşamasına geleceksin. Önüne tertemiz bir yol çıkıyor, bu yolun ağzı da açık. Tertemiz bir gözaydınlığı alacağınız gökten bir haber gibi bir şey olacak alacağın bir telefonla biriyle önemli bir şey konuşmak için bir yere gideceksin.falına şöyle bi baktığımda sanki etrafina dört duvar örmüşsün gibi hissediyorum,bu sanki birseylerden korkmak yada tedirginlikten doğan bir önlem gibi? Bu duvara sencede gerek varmı... Sizin etrafınızda canınızı sıkan insanlar var. Bunlara karşı sakin olun, pişman olacaklar sonunda. bu hafta çok sevdiğiniz bir dostunuz sizi ziyarete gelecek. işleriniz yoluna girecek. şans artık sizden yana... Pek yakında iki tane haberiniz var. biri doğrudan sizinle ilgili güzel bir haber diğeri darda olan bir tanıdığınızın güzel haberi.. Lüzumsuz yere aldığınız sorumlulukların altında ezilebilirsiniz. Aldığınız sorumlulukları yerine getirebilir, başarılı olabilirsiniz ama emeğinizin karşılığını alamayabilirsiniz. uzun zamandır sizden haber alamayan biri var, size sırtını dönmüş. Uzun ve mutlu bir yaşam yaşamak istiyorsanız herkese iyi davranın. uzun bir konuşman var biriyle ilişkileri hakkında, adında E harfi var bu fala genel olarak bi falındı senin sorularınla ilgili falında ise şuan için bi görüşme olmayacak geliş yok şu zaten ayrılmışsınız ama aradan bir kaç ay geçtikten snr arkadaşlarınız vasıtasıyla bir haber duyacaksın ve senin irtibata geçmen olacak o irtibatta elektirk olabilir gelecekle ilgili bu gözüküyor ama şuan bu sorunu halletmeden nişan gibi birşey görmüyorum
kahve içmedin mi canım nerde faaal:))
bir dilden aldığınız bir sıkıntıdan dolayı bayağı üzülmüş ve bunalmış olduğunuzu goruyorum.ama üzüntüyü çok yakın zamanda yüreğinizden atacaksınız. yakın bir zamanda sevindirici bir haber alacaksınız. yorulacağınız bir döneme giriyorsunuz.. çok istediğiniz şey biraz sabırla olacak. Dilek dileme şansı bulacağınız rüyalar göreceksiniz, rüyanıza önemli bir zat girebilir.rüyalarınıza dikkat edin ve kimseye anlatmayın haber taşıyan biri var .söylediklericanınızı sıkabilir. Ciddiye almamakda fayda var. uzun zamandır görüşemediğiniz bir dostunuzdan sevindirici haberler alacaksınız. isminde A harfi olan biri ile tanışacaksın isminde yada soyminde akın zamanda baya sıkıtıdaymışsınız ama bu sıkıntıyı üzerinizden atmışsınız...bu sıkıntı bir ayrılık acısından kaynaklı Sizin için çok da anlamı olmayan küçük işlere çok fazla zaman ayırmısışınız maddi durumunuzda bir düzelme görüyorum. Bir yakınınız ile kısa sürede olsa tartışacaksınız hiçbir zaman karamsarlığa kapılmamalısınız çünkü dünya hali böyle durumlar herkesin başına gelebilir. Ne olursa olsun bardağın dolu tarafını görmeli ve her şeye olumlu yaklaşmalısınız. Böylece hayata daha pozitif bakabilirsiniz. sabredin geleceğiniz istediğiniz gibi olacağa benziyor.... sizi çok mutlu edecek bir haber alacaksınız. Girişeceğiniz her işte şansınız sizinle birlikte olacaktır. gördüğünüz rüyalar zaman zaman çıkıyor. 6. hislerinize güvenin.ost bildiğin biri var yanında yaptığın bir davranış onu çok üzmüş. sana karşı çok iyi her zaman ama çevreye senle ilgili iyi şeyler söylemiyor uzun zamandır istediğiniz şeye çok yakın bir zamanda kavuşacaksınız. Öfkelendiğiniz zaman da sinirlerinize hakim olmalısınız. Unutmayın, öfke ile kalkan zararla oturur. çok istediğin bir muradın gerçekleşecek senin çok yaklaşmış bu. tüm düşmanlarınız bir tarafta elleri kolları bağlanacak sizde zirvede olacaksınız.her şey sizin için çok güzel olacak artık kimle ilgili kafana bir şey taktınsa biraz bu sıkıntıların sonlanacak rahatlayacaksın.ama bu muradın için zamanı var bir barışma var
sağol canım güzel yorumlamışsın. "dost bildiğin biri var yanında yaptığın bir davranış onu çok üzmüş." bu kişi nasıl biri bir fikrin varmı tarottan bunu nasıl göreceksin bilemiyorum ama yine de sorayım dedim.sana tarot bakmam için merak ettiğin bişey varmı
kzılar fal bakan ve bakana baktırmak isteyen yok mu detaylı fal bakıyorum tarotla
yanından biri diye tahmin ediyorum ben sadece bu kadar cnm tarotta bir genel olarak bak bir sınava gircem kpss ona bak birde bnimkiyle ilgili bak biri var mı hayatında görüşme olcak mı
ekliyorum canıım
Eki Görüntüle 830131 Eki Görüntüle 830132 Eki Görüntüle 830133 Eki Görüntüle 830134 Eki Görüntüle 830135 Eki Görüntüle 830136 Eki Görüntüle 830137 Eki Görüntüle 830138 Eki Görüntüle 830139 Eki Görüntüle 830140 Eki Görüntüle 830141 Eki Görüntüle 830142 Eki Görüntüle 830143
çook teşekkür ederim
heey bu tarotum mu canım.ağzına sağlık..e s yi boşver bu haftaki telefon eskisniden mi sence ya?fincanında iki yunus üst alt atlıyor bu ne demek biliyormusunuz tuttugunuz dileginiz ne ise hemen olacak ve sen çok rahata çıkacaksınız. öncelikle falınız çok aydınlık çıkmış. ama bir donem önce içinize atmış olduğunuz bir sıkıntıyı da görmezden gelemeyiz . ancak o sıkıntıyı artık geride bırakmış olsanızda içinizden tam anlamıyla çıkaramamışsınız dostlarınızla birlikte bir çalışmaya katılabilir yada bir işbirliği yapabilirsiniz.dur bakıyorum hemen neler varmış canım.. bi telefon gelcek sana önümüzdeki haftaya kadar gelir kesin bu telefonda alcağın haber sıkıntı ettiğin bi konunun sonunu getircek ve çoook rahat bi nefes alıp sevinceksin.. falına şöyle bi baktığımda sanki etrafina dört duvar örmüşsün gibi hissediyorum,bu sanki birseylerden korkmak yada tedirginlikten doğan bir önlem gibi? Bu duvara sencede gerek varmı... hanende seni üzen ya da işlerine biraz karışıp yorumlarıyla senin canını sıkan biri var kısa bir süre sonra bu durumdan kurtulacak çok rahatlayacaksın Bir yakınınız ile aranızda bir tartışma yaşanacak. Edindiğiniz tecrübeler yaşadığınız sorunları daha çabuk çözebilmenizi sağlayacak. yakın bir zamanda büyük bir yerden kısmetiniz var. maddi anlamda sizi çok rahatlatacak iş yaşamınızla ilgili bir teklif alacaksınız.bu teklifi siz ortaboylu esmer bir adam sunacak. Almak istediğiniz kararlar var ama bir türlü harekete geçmiyorsunuz. küçük küçük balıklar çıkmış çok kısmetli olacağınız bir döneme giriyorsunuz. Bir hediyeniz var yolda... bu sizi çok mutlu edecek bir hediye olacak.bir balık çıkmış bir kısmet var demek çok sıkıldığın anda bir kısmetin olacak. kimi zaman icinden sana akıl veren bir ses gibi kararlar almanda seni bilinçsiz bir şekilde yönlendirmeyi bir süredir yapıyor. Çok kararsızsınız bir seçeneği seçmeniz o kadar uzun zaman alıyor ki elinizde ki fırsatları kaçırıyorsunuz. rüyalarınıza dikkat edin ve kimseye anlatmayın size ama dilek dileme şansı verilecek yada büyük bir zat göreceksiniz buda büyük bir sevindirici olay demek. Yeni biri girebilir hayatına isminin içinde E ya da S harfi olabilir. Yakın zamanda tanışacaksın onunla.
kızlarrrrr ya varya benimde canım çekti kahve içeyim mi bana da bakarmısınız
kzılar fal bakan ve bakana baktırmak isteyen yok mu detaylı fal bakıyorum tarotla
bana ve eşimebakabilirmisiniz rica etsem
sn fal biliyormusun
burçlarınız ne canım
çok sağol canım yaaa
Eki Görüntüle 830180 Eki Görüntüle 830181 Eki Görüntüle 830182 Eki Görüntüle 830183 Eki Görüntüle 830184 Eki Görüntüle 830185 Eki Görüntüle 830186 Eki Görüntüle 830187 Eki Görüntüle 830188 Eki Görüntüle 830189 Eki Görüntüle 830190 Eki Görüntüle 830191 Eki Görüntüle 830192 Eki Görüntüle 830193 Eki Görüntüle 830194 Eki Görüntüle 830195 Eki Görüntüle 830196
çok sağol canım yaaa
Eki Görüntüle 830180 Eki Görüntüle 830181 Eki Görüntüle 830182 Eki Görüntüle 830183 Eki Görüntüle 830184 Eki Görüntüle 830185 Eki Görüntüle 830186 Eki Görüntüle 830187 Eki Görüntüle 830188 Eki Görüntüle 830189 Eki Görüntüle 830190 Eki Görüntüle 830191 Eki Görüntüle 830192 Eki Görüntüle 830193 Eki Görüntüle 830194 Eki Görüntüle 830195 Eki Görüntüle 830196
yanından biri diye tahmin ediyorum ben sadece bu kadar cnm tarotta bir genel olarak bak bir sınava gircem kpss ona bak birde bnimkiyle ilgili bak biri var mı hayatında görüşme olcak mı
cnm benim fal ne oldu yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?