Z
zalimyar
Ziyaretçi
- Konu Sahibi zalimyar
selam bayanlar..
benim çalıştıgım iş yerınde evli patronum var.40 yaşlarında.patronum çalışmam için bana 2 ay öncesi kadar kendı laptopunu verdi.dun bende yeni mail adresi alayım derken siteyi açtım.adres ve maili var. çunku hatırla butonuna basılmış.
merak ya ah nerden merak ettıysem maillerine girdim. :1shok:birde ne göreyım. bizimki genç bır kızla eşini aldatıyor. bunlar kızla goruşmuşler telefonlaşmışlar mailler atmışlar tatıle gıtmışler.
fakat okurken bır yandan guluyom. ne yalanlar ne yalar....evler arabalar..
kızda yazık tam saff. :bbo:
bende uyduruk bir mail adresi aldım. bu kıza mail attım adam senı kandırıyor. adam evli bırak dedim ..
patronum benı aradı senmı yaptın dıye... adam sinir küpü...delikafadulden
kızlar karısını o kadar hanım güzelki aldatmasına göz yumamazdım. :1closedeyes:
sizce doğrumu yapmışım........ kötükedihüso
benim çalıştıgım iş yerınde evli patronum var.40 yaşlarında.patronum çalışmam için bana 2 ay öncesi kadar kendı laptopunu verdi.dun bende yeni mail adresi alayım derken siteyi açtım.adres ve maili var. çunku hatırla butonuna basılmış.
merak ya ah nerden merak ettıysem maillerine girdim. :1shok:birde ne göreyım. bizimki genç bır kızla eşini aldatıyor. bunlar kızla goruşmuşler telefonlaşmışlar mailler atmışlar tatıle gıtmışler.

fakat okurken bır yandan guluyom. ne yalanlar ne yalar....evler arabalar..
kızda yazık tam saff. :bbo:
bende uyduruk bir mail adresi aldım. bu kıza mail attım adam senı kandırıyor. adam evli bırak dedim ..

patronum benı aradı senmı yaptın dıye... adam sinir küpü...delikafadulden
kızlar karısını o kadar hanım güzelki aldatmasına göz yumamazdım. :1closedeyes:
sizce doğrumu yapmışım........ kötükedihüso