Kzlar acil yardm. ok korkuyorum, dorumu yapmm?

• Konu Sahibi Konu Sahibi zalimyar
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Şikayet edilse nolcak artık,adam kızı işten çıkarmış..
Kız işinden olmuş..Adam aynı tas aynı hamam devam ediyor...

Bizim şirkette de öyle eşini aldatan bir müdürümüz vardı..
Kiminle bilseniz.. baldızının kızıyla,kızda bizde çalışıyordu..
Yeni girdiğimde işe..Ya bu işte bi tuhaflık var,bir enişte ilişkisinden farklı bişeyler var..
Diye düşünmüştüm içimden..Meğer tüm şirket, güvenlikten yemekhaneye kadar herkes biliyormuş..
Aman Teyze farketmediyse yeğeniyle kırıştırdığını biz napalım..

Gerçekten ağzı olan konuşuyor. IP ne onu bilmeyen birçok kişi yanlış yorumlarda bulunmuş, madem bilmiyorsunuz yazıp yanlış bilgilendirmeyin arkadaşıda. IP bilgisayarda da değildir modemde de değildir. IP niz internet servis sağlayıcınız tarafından size verilir. Modeminiz vasıtasıylada alırsınız. IP nizden kim olduğunuz adresiniz kısacası herşeyizi çıkar, servis sağlayıcınızda bu bilgiler kayıtlı. Ondan birşey olmaz diye kendinizi kandırmayın.. Bunun dışında yine bilgisizce yazılan başka bir yazıda msn kayıtlarını silince birşey kalmadığından bahsedilmiş, bilgisayarında kayıtlı zaten değiştirebilirsin, bunlar zaten delil olarak sunulmaz, yanlız çoğu kişinin bilmediği şey microsoftta zaten msn kayıtları tutuyor kendi serverlarında ne kadar silsenizde kendi bilgisayarınızda birşey ifade etmiyor o yüzden.

Olması gereken olmuş, konuyu açan kişi haddini bilmeliydi bence, boyundan büyük işlere karışıyor,hem başkasının email adresini karıştırıyor, hemde tanımadığı kişiye mail atıyor ve ardından tehtit ediyor o kişiyi.

zalimyar alan memnun veren memnun ne karıştın bacım ya bak işinden oldun işte.her doğru her yerde söylenmez.

canım hiçbirşey yapamaz.sana bırsey söyledığınde karsısında güçlü dur ve sıkıyosa yap de el mı yaman bey mı yaman görürüz ozaman de.sen her yönden doğru bırsey yaptın.eşi ondan boşanınca kısa süre üzülür hatta üzülmez bıle cünkü aldatıldı. şerefsiz der gecer yanı.kendı gençliğine güzelliğine yanar sadece.kızım karsısında dik dur sakın korkma korksanda belli etme.o cinse sen ondan daha cin ol.adamsan git savcılığa ver.yada gel bırlıkte gıdelım de. bak ozaman ağzı acık kalacak senınle uzalşmanın yollarını arayacak

kız keşke delilleri falan alsaydın adam seni işten atarsa karısına gösterirdin
en azından yüreğini soğuturdun ya

çok güzel etmişin canımm tebrik ederim cesaretin içinn

Son düzenleme:
İlk olarak Ip adresi ile ilgili konuşmak istiyorum çünkü gerçekten birçok kişi çok yanlış bilgi vermiş ileride sorun yaşanmaması adına diğer arkadaşlarımızı bilgilendirmeliyiz.Zaten bir mühendis arkadaşımda olaya doğru yaklaşmış IP adresi bilgisayar ile değil servis ağı hizmetinizi aldığınız birim ile ilgilidir yani özettle ttnet adsl kullanıyorsanız servis sağlayıcınız ttnettir.Ama bazı programlar kullarak ip adresiniz farklı bir ülkeden giriş yapıyormuş gibi gösterebilirsiniz.

İkinci olarak konuyu açan arkadaşın durumuna üzüldüm .Ama ben olsam karışmazdım çünkü kadınlar son dönemde özellikle evli erkeklerle ilişki kurmayı çok seviyorlar(lütfen kişisel algılamayın ama gerçek bu) bayılıyorlar birbirlerinin elinden sevgililerini kocalarını almaya gerçekten tatsız bir durum ama dediğim gibi nasıl olsa o adam karısını aldatmaya meyilli bugün o kız yarın başkası bu kişinin karakteri ile ilgili

Son olarak sizi hiçbir yere şikayet edemez sakın korkmayın (yasal olarak hakkı yok çünkü ortada suç yok)

Ek olarak bilgisayarın bağlı olduğu modem şirkette ise yani bilg. şirkette kullandıysanız zaten IP adresi direk şirketi gösterir patronununzda havasını alır

Geçmiş olsun.

bence doğru olanaı yapmışın artık geri dönüşü yok kabullen olayı

ahlaken dogru olmus ama bırının ozelıne de gırmek yanlıs bence. Adam bırsey yapamazdı zaten ancak senı ısten cıkarırdı kendı rezıllıgını ortmek ıcn

Canim dogru yapmis bence kimi veriyomus ta savciliga kendisini rezil etmeyi goze alirmi?

ya kızlar savcılığa nasıl verir ne dicek mailin içinde benimle ,ilgili şeylermi yazıyor dicek

savcılığa geçerli ne sunucakkk

olan oldu ve buda konuyu açan arkadaşa başkalarının işine karışmaması gerektiğini öğrenmiş oldu. Ayrıca ben anlamadım o adamın eşinin melek biri olduğunu nerden bildiğini,birliktemi yaşadı konuyu açan? birliktemi yatağa girdi bir evi paylaştı? demekki belirli sorunlar vardıki bu şekilde sonuçlandı. Her ne kadar doğru bulmasamda, senin yaptığın davranışıda doğru bulmuyorum.

vaşşşşşşşş o ne yawww..:1shok:
iyi yapmışsın tatlım yaaa ama sonra noldu msj.ı yazalı 1 ay olmuşşş...
sonucu merak ettim....:uhm:

cnm bu dewrde herkes karısnı aldatıyo wala çok şahi toldum.. bu wakalarda sessiz kalmayı öğrenmelisin.. aksi taktirde işinden olma toplumdan dışlanma gibi olaylara NE YAZIKKİ KArşılaşablrsn ..

Back
X