Kzlar bana bir akl verin

bence anlaşmak herşeyden önemli sevgide öyle çalışkan bi insan mı bu hepsinden ama hepsinden önemlisi belkide benim eklediğim yazıyı ve neler çektiğimi okumamışsındır ama ben erkek arkadaşım çalışmıyo die çok sevdiğim halde 6 yıllık ilişkimi bitirdim eğer çalışkan ve sana bakabilcek durumdaysa evini geçindirebiliyorsa eee anlaşıyorsanız bence fazla irdeleme ve evlen seviyorum diyorsun çünkü ben ilerde bir sorun olcağını hiç düşünmüyorum çünkü çevremde çok örnek var yaş farkı olan insanlar çok çok güzel geçiniyolar hiç bir sorunları yok az yaş farkı olan insanlar emin ol daha çok fikir ayrılığı oluyo daha çok tartışıyo erkek bayandan biraz daha olgun olmalı bence çünkü bayanlar erkeklerden daha çabuk olgunlaşıyo eee senden 4-5 yaş büyük olsa yine seninle aynı yaş seviyesinde olmuş olcak ama 13 yaş gerçekten senden daha olgun daha iyi bir ilişki olcak emin ol fazla düşünme bence irdeleme çok umarım sevdiğin insanla evlenirsin ve çokkkkk mutlu olursun tatlım......

Ben de kaç gündür konumu arıyordum.Silinmiş sandım ama taşınmış:) Ayrıca bon: iş konusunda bir tembelliği yok.Yani benim için tek sorun yaş farkıydı.Ama o sorunu da kendi içimde halletmeye başladım :)

ben yaşamadım ama benim annem ve babam arasında 15yaş vardı hiçde anlaşmıyolardı sürekli tartışıyolar ksıkançlıklar çok olur hem sen gençsin ya o seni daha çok ksıkanacak ve seni kısıtlıycak bence en fazla kendinden 5yas büyük biriyle evlenmelisin yinede iyi düşün

ben yaşamadım ama benim annem ve babam arasında 15yaş vardı hiçde anlaşmıyolardı sürekli tartışıyolar ksıkançlıklar çok olur hem sen gençsin ya o seni daha çok ksıkanacak ve seni kısıtlıycak bence en fazla kendinden 5yas büyük biriyle evlenmelisin yinede iyi düşün

Aslında o tür huyları yoktur.Ben ilerisi için endişeleniyorum hep :/:/

canım,benim kızım 24 yaşında ve kendinden 20 yaş büyük biriyle nişanlı her zaman kendinden büyük arkadaşları olmuştur.Ben kendinden büyük biriyle evlenmek isteyeceğini tahmin ediyordum ama bu kadarını da hiç düşünmeniştim hele babası hop oturdu hop kalktı fakat o vazgeçmedi bizi gerçekten sevdiğine inandırdı ve çekinerek te olsa nişanımızı yaptık.5 aydır bu kişi ailenin içinde gerçekten çok düzgün,çok saygılı,çalışkan ve bir çok şeyi sindirmiş bir insan dış görüntü olarak yaşını da gösteriyor yani dışardan bakan yaş farkını anlayabiliyor ama kızım çok mutlu dolayısıyla biz de mutluyuz eşim şimdi iyi ki bunları ayırmamışız diyor.İşte böyle canım sen en iyisini bilirsin kalbinin sesini dinle ve önyargılı olma derim neticede kaç sene yaşayacağımızı ,başımıza ne geleceğini ,hiçbirimiz bilmiyoruz.Bu arada kızımda üniversite mezunu ve çok gösterişli bizimde tek kızımız ne paraya ne baba sevgisine nede ilgiye hasret bir kız değil ama seçimi bu yönde oldu biraz zor olsa da bizde saygı gösterdik umarım sonuna kadar böyle güzel gider.Dilerim sana yardımcı olmuşumdur....

Bukadar yaş farkı için-üstelik tek sorun bu ise- ilişkinizi bitirmeye degmez gibi geliyor bana. Hem belkide büyük olması daha iyi bile olabilir. Daha olgun, kişilği daha yerine oturmuş bir erkek olma ihtimalinin artırır bu durum.

bence kafanız uyuo sorun yok, bi arkadaşımla eşi arasında 11 yaş war 1 yıl oldu ewleneli çokta mutlulular çünkü birbrlerini hem tanıolar hem sewiolaryerimseniben

yaşa bakma yaşantıya bak cnm a.s.

ama yinede seviyosan herşeye deger ama yinede dikakt et olurmu benim annem babmın mutsuzlugunu görüp yasadım sizin çocuklarınızda yasamasın ne olur

Ayy canım kıyamam sana :1hug: Fikirlerin için çok teşekkür ederim.İnşallah annenle babanın arası düzelir en kısa zamanda :)

13 yaş şimdi pek belli olmaz ama..
ılerde kocan olduğunda sen gençliğinin zirvesindeyken,onun canı gezip tozmak,eğlenmek istemiyecek
Çünkü hayattan her hevesini almış olacak..
O romatizma,kireçlenme,şeker tansiyonla senden daha önce tanışabilir..
Yaşlı ve hasta,artık pinpon olmuş bir adamla ilgilenebilecekmisin?
Eve kapanıp onun ilaç saatleriyle uğraşmak istiyorsan evlen canım..Mutluluklar dilerim..

hiç sorun olabileceğini sanmıyorum hatta bence çok daha güzel bi hayatınız olur gibi geliyor
Çok fazla bi tecrubem yok ama yaşadım.
Senden olgun olması senden daha fazla bişeyler yaşaması çok güzel
Ailende onaylıyorsa Allah DEvamını getirsin demek düşer.

benimde eşimle aramda 10 yaş var ve ben evlendiğimde 18 yaşındaydım .Bende hiç bir problem yaşamadım.eğer tek sorun yaş farkıysa düşünme ama arada fikir uyuşmazlıklarınız şimdiden varsa buda sence yaşla alakalıysa o zaman düşün bir daha derim

Ayy canım kıyamam sana :1hug: Fikirlerin için çok teşekkür ederim.İnşallah annenle babanın arası düzelir en kısa zamanda :)

benim annem ve babm bidaha düzelmezler çünkü 2yıldır ayrılar ve babm annemle görüşmemi sitemyio ben gilziden görüşüyom ama olmuyo yine

Back
X