Kzlar bana bir akl verin

benim anamla babam var 18e 32 olaraktan. pek iç açıcı bir örnek olduğunu söleyemem..
yaşlanınca nolcek demişsin. anneme hacda sormuşlar "amca neyin oluyo" diye :))) ahahha hala gülüyom. benim de dedem sanıyolar. ama onların olayı yaş farkından deil biraz kültür farkından sorunlar var. babam annemi çok çocuk bulur, annem de alabildiğine çocuk ve polyannadır. sen de öleysen biraz zor. ama yok olgunum diyosan uyuşursunuz sanırım.

Bence tuhaf bir durum yok ortada.. Evlenme konusunda göz önünde bulunduracağım kriter yaşı değil, karakteri olurdu.. Siz de öyle yapmalısınız..

Benim annemle babamın arasında da 10 yaş fark var. Bence önemli olan sizin anlaşabilmeniz; karşılıklı beklentilerinizi bilebilmeniz. Sen eminsen yaşa çok takılma derim.

Senin takıldığın fiziki görünüm mü anlayamadım aslında?
Ama eğer öyleyse çevrene dikkat et çöken hep kadınlardır, erkekler karılarının yanında gencecik dururlar, senin için avantaj bile olabilir :delphin:

canım malesef doğumdu, evin yüküydü derken bayanlar çok daha çabuk yaşlanıyorlar görüntü olarak... o yüzden o konuyu dert etme bile.. önemli olan hayat bakışınız o konuda denk olmanız yoksa yaşta denklik bence hiçte önemli değil... hem çokta büyük bir yaş farkı yok aranızda ...

olgun erkek her zaman iyidir bence seni taşımasını bilir ve sanada olgunluk kazandırır.yanlış anlama sende 25 yaşındasın ve tabiki olgunluğa ulaşmışsın ama diyorum ya olgun bi eş her zama artıdır bence.sana çok şey kazandırır.ayrıca tek sorununuz bu olsun ya.mutlu isen hiç kafana takma bence

eşim benden 10 yaş büyük
yaşını göstermiyor akıl olarakta görüntü olarakta
olgun olan ben çocuk olan o
oğlumla beraber büyütmeye çalışıyorum
birbirinizi tamamlıyabiliyor ve mutluysanız yaş problem değil

düsünce yapiniz uyusuyorsa sorun olmaz,
ha diyosanki ben 40 olunca o 50 olucak
eh kimse ayni yasta kalmiyofisfisfis
hem hicbir evliligin ve beraberligin yarina garantisi yok dimi yerimseniben

düsünce yapiniz uyusuyorsa sorun olmaz,
ha diyosanki ben 40 olunca o 50 olucak
eh kimse ayni yasta kalmiyofisfisfis
hem hicbir evliligin ve beraberligin yarina garantisi yok dimi yerimseniben
Haklısın canım yok:) Düşünce yapımızda uyuyor tek sorun yaş farkı işte:)

herşey uygun oldukdan sonra siz anlaşdıkdan sonra sevgi ve saygı oldukdan sonra yaş farkı çok
abartılı olmadığı müddetçe bi sorun olmaz...
sizdede durum böyle seni anlıyor ve seviyor olması...daha önemli...bide çok abartılı bi yaş farkı yok ki...
düşünce yapımızda uyuyor demişsin en önemlisi bu zaten...sende çocuk değilsin ki...bu yaşdan sonra hata yapmazsın o da aynı şekilde...

anlaşabildikten sonra niye sorun olsun ki..kardeşimle eşi arasındada 10 yaş var..

bence cok daha iyi arada yas farkı olunca adamlar eşlerini bebekleri gibi sewiyor benim çok örnegim vardır bu şekilde olan benim eşimlede aramda hiç yas farkı yok 1.5 ay büyük sadece :) ben hasta olunca bana "bosuna demiolar kadının 5 yas küçügü makbuldür die" söyler beni sinir eder ama saka yaptıgını bilirim

ara sıra sorunlşar çıkabilir bu yas farkındsan dolayı
mesela sen gezmek tozmak isterken,o kafa dinlemeyi tercih edebilir vs vs vs..

cnm eşimle aramda 12 yas fark var
ama kımse bılmıyo 6 7 yas gozukuyo:)
dıs gorunusu nasıl ve en onemlısı karakterı?
ben sanslıyım esım cocuk ruhlu yas problemı
hıcc yasamadık ıyıce düşün tart derım...

Ben 25 yaşındayım ve evlenmek istediğim adam benden 13 yaş büyük.Aslında bu yaş farkı benim için önemli değil şimdilik ama ilerde sorun olur diye korkuyorum.Gerçekten çok sıkıntı ettim bu konuyu kendime.Tecrübeli olanlar bana yardımcı olabilir mi lütfen senağlama

bence seni mutlu ediyorsa evlen ama o daha iyi bakmalı!!!saglık için kendini biras zorlamalı :kahve:

canım 13 yaş çok büyük bir fark değil, birbirinizi seviyorsanız sorun olacağını sanmıyorum..

benim eşimle aramda 9 yaş var..ve baştan ben de senin gibi bunu kafaya takmıştım..ama iyi ki de benden büyükmüş diyorum şimdi..
Şu bilinen bir gerçek ki erkek milleti geç olgunlaşıyor..30-32 sine gelmeden sorumluluk bilinçleri gelişmiyo bikere...
ayrıca gözleri doymuş oluyo..yani artık sabit,uzun ömürlü bir ilişki istiyolar..
gencecik evlendirilip gözü dışarıda kalan erkekler daha tehlikeli bence..
tecrübe konuşuyor..büyük eş her zaman daha iyidir..
eşim öyle olgundur ki,kavga esnasında sükunetini korur,ben bır bır konuşurken o susup dinler ve tek kelimeyle olayı çzer..böylece konu kapanır..:lepi:
biribirimizi yıpratmadan sorunlarımız hallederiz anlayacağın..

Eşimle aramda 7 yaş fark var.. Ama iyikide varmış, olgun erkek daha iyidir eşine daha çok değer verir kıymet bilir bence sorun etme derim

Ben cesaret edemezdim hele de minyon tipliyseniz !!! Alt komşumun eşi 9 yaş büyük kendisinden bu durum onu etkilemiş .. Herkes eşi değil de kız kardeşi sanmış kendisini . Belli bir yaştan sonra kadın olsun erkek olsun malesef gözle görülür şekilde yaşlanıyor.

Bence siz de ileriyi düşünerek tedirgin olmuşsunuz , yoksa bazı korkularınız olmazdı değil mi .... Sevgiler.

Back
X