• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kzlar ben bu durumda nasl davranmalym?

askere gidecekmiş kardeşin.büyük olasılıkla unutur.bence zamana bırak.onlar bi şekilde aradaki mesafeyi göreceklerdir.ayrılırlar bence devam etmez.ama önemli olan sen kardeşinle aranı hiç bozma.

kardeşiniz 25 falan, kadın da 35-36 olsa tamam derim.
çünkü erkek de o yaşta olgunlaşmıştır, ne istediğini bilir.
ama 19 yaşındaki bir delikanlının kendinden 11 yaş büyük bir kadınla birlikteliği bana kalıcı gelmiyor pek.
sonuçta genç bir delikanlının kendinden büyük bir kadının ondan hoşlanması tabiki ilgisini çeker, kendisini çok büyümüş görür.
"ben oldum"u hisseder.

bir de siz de kalma mevzusu...
1 gece olsa hadi neyse misafir dersiniz ama 2 hafta gerçekten uzun bir süre.
bence eşinizi sürmeyin öne, bu sefer kardeşiniz eşinize tavır almaya kalkar.
bana doğru gelmiyor diyin..

erkek 19 kız 30 berbattt bi durummmm

kesinlikle kabul etme. ve karsıda cıkma. erkek kardesin sogumasın senden.
böyle ilşkilere karsı cıkılınca aile düşman görülür cünkü hatayı görene kadar.
safmı biraz acep erkek kardesin?? ya cokda lap die bi konu oldu he. hani belki kızın yeri yurdu yoktur. bi süre buraya kapak atiim düşüncesindedir.
yada ne biliim ya ama haketen bişilerde paylaşıor olabilirlerde.:uhm:
yani acep kızın olgunlugumu onu cezbedior. ona anacmı yaklasıor acaba?
kızıda tanımıoz kötüde yaklaşmak istemiom.
bence otur bi güzel konus bunları kardesinle.
ama de lütfen ilşkilerde erkeğin azcık olgun olması gerek kadından de. ideali budur yaaaa :uhm:

valla gercekten siizn için zor bir durum. tabi kardeşiniz daha çok küçük büyük kadınlar ilgisni çekiyordur çnkü ben azı arkadaslarmdan da biliyorum büyük kadınlarla birlikte falan oluyolar.kardeşiniz çok etkilenmişe benziyor ki kadının(kızın)bunda etkisi çok fazla vardır.aklını çelmiş olabilir.bnm de bi arkadasım var 21 yaşlarında o da 35 yaşında bir adamla çıkıyor ki adam evliydi boşanack su anda..inşallah aklı başına gelir... gercekten çok üzüldüm..siz yinede çok tepki vermeyin yoksa sizden de uzaklaşır aynı bnm arkadasımda da oldugu gibi.evinize de kabul etmeyin bence...

askere gidecekmiş kardeşin.büyük olasılıkla unutur.bence zamana bırak.onlar bi şekilde aradaki mesafeyi göreceklerdir.ayrılırlar bence devam etmez.ama önemli olan sen kardeşinle aranı hiç bozma.
anım
inşallah canım :çok üzgünüm:

kızlar geldiler şu anda babamlardalar kız iş bulana kadar 4.5 gün kalcaklarmış ben daha gitmedim yarın gitçem kızı gördüğümde duramam laf söylemek isterim ne yapmalıyım:olmaz:

Back
X