• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kzlar, bende mi bir sorun var yardm edin..

aysegul_trz

baLböceGi
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2009
126
0
96
Ankara
ben 20 yaşındayım kızlar okuyorum ve erkek arkadaş özürlü olduğumu düşünüyorum şimdiye kadar sadece 1 erkek arkadaşım oldu yaklaşık 2 yıl çıktık sonra sevdiğim halde onun beni sevmediğini düşünerek ayrıldım ayrılalı yakşalık 1 sene oluyor kimseye kapılarımı açamıyorum ve yabani bi insan değilimdir çok sıcakkanlı bi kızımdır:1rolleyes: ama sanırım bu gidişle evde de kalırım bensırnaşık şey

henuz 20 yasindasin 2 yillik bi iliskin olmus ancak evde kalma korkusu yasiyorsun?
enteresan dogrusu..

dur be canımcım ne acele bu
bende senin gibi erkek arkadaş özürlüydüm heralde
ilk sevgilimle 6 yıl çıktık ve evlendik kaydirigubbakcemile3

Karşına sevebileceğin biri çıkınca zaten engel olamazsın bile zamana bırak gerçekten sevebileceğin karşına çıkıcaktır.Üsteleme bazı şeyler keniliğinden olur beklersen gözüne girsede göremezsin farkedemeden uçup gider.Zaman en güzel ilaçtır.

aşkı çagırmakla olmaz kı,,,o vaktı gelınce senı bulacaktır zaten... sadece çaba harcayarak beklemelısın.

ben 20 yaşındayım kızlar okuyorum ve erkek arkadaş özürlü olduğumu düşünüyorum şimdiye kadar sadece 1 erkek arkadaşım oldu yaklaşık 2 yıl çıktık sonra sevdiğim halde onun beni sevmediğini düşünerek ayrıldım ayrılalı yakşalık 1 sene oluyor kimseye kapılarımı açamıyorum ve yabani bi insan değilimdir çok sıcakkanlı bi kızımdır:1rolleyes: ama sanırım bu gidişle evde de kalırım bensırnaşık şey

20 yaşında evde kalmış psikolojisine kapılırsan işin var demektir daha çok küçüksün bu psikolojiye girmek için sabret karşına uygun biri çıkacaktır kaydirigubbakcemile

20 yaş evde kalma korkusu için erken değilmi?
dur hele karşına daha kimler çıkacak...
biraz sabırlı ol bakim...

ay ilahi düşündüğün şeylere bak.benimde ilk erkek arkadaşım senin yaşarında olmuştu.benim için eğitimim öncelikliydi.zamanla olur.hem olması önemli değil adam gibi olması önemli.çok çıkıp tozmak da ii değil.acele etme adam gibi adamla adam gibi bir ilişki yaşa.daha çok gençsin yaşının kıymetini bil tadını çıkar.

Normaldir ßu $ekilde davranman ama sanırım ßirazcık da senin kendine güvenin yok. Önce kendine güven sonra gerisi geLir ßak gör.

Ben bırseyı anlamadım...
Evet endıselenmesı yersız olur zamanla hersey nasıp kısmettır ama surda takılıyorum erken ne demek???
Kadınların egıtım sevıyesı yukseldıkce eskıye oranla,evlenme yasıda artıyor..Ben 21 yasındayım unıversıte mezunuyum cahıl oldgumuda dusunmuyorum 1 hafta sonra sözüm olucak ve bu yasların erken oldgunada kesınlıkle karsıyım.Sımdı karsına cok kısı cıkar daha kısmettır ıllakı bulursun ama erken yorumlarınıda cozmus degılım henuz..14-15 yasındakı kızdan bahsetmıyoruz sonucta..ama dedıgım gıbı hersey olucagına varır takma kafana sen canım bır gun oyle bırı cıkarkı nodu ne yasadım ene oluyor ne demzsın bıle hıc kafana takma bence:)))

Back
X