Kzlar bi el atn derdime, deliyle deli oldum :(

dafne77

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2009
113
0
96
İzmir
Arkadaşlar merhaba, öyle bir deliyle birlikteyim ki 1 senedir, onunla nasıl başa çıkacağımı inanın bilmiyorum.

Çok uzatmayacağım, hemen konuya geçeyim. 32 yaşındayım ve hayatımdaki yerini hala tanımlayamadığım 44 yaşındaki bir beyfendiyle 1 senedir ayrı ayrı şehirlerde olmamıza rağmen duygusal bir bağ içindeyim. Adam başlıkta da belirttiğim gibi resmen DELı! Bu yaşıma kadar hiç bir karşı cinsten görmediğim ilgi ve alakayı bu delide gördüm maalesef, öyle ki kız arkadaşlarım bile bana özenir durumdalar yani. Oysa dışı onları, içi beni yakıyor. Adam jestler yapıyor, serenatlar okuyor, beni sürprizlere boğuyor, günde abartısız 10 kez arıyor, yaptığı herşeyin hesabını ben istemesem de veriyor vs vs... Ama gelin görün ki, bu adama göre biz hala sevgili değiliz, değilmişiz daha doğrusu! 1 ay öncesine kadar hayatındaki yerimden hiç şüphem yoktu, ama alkollü olduğu bir gece "ben neyim senin için, sevgili mi, dost mu, partner mi ?" diye sorma ihtiyacı hissettim ve kendisinden aldığım cevap beni şok etti. "biz sevgili değiliz, öyle bir yola hiç girmedik ama benim için çok özelsin, bu yaşıma kadar herşeyimi paylaşıp anlatabildiğim tek kadınsın!" dedi bana. Ay kafayı yememek mümkün değil... Düşünebiliyor musunuz, ben 1 senedir sevgilim var sanıyorum. Teli kapattım tabi suratına. Ertesi gün telefonda tekrar açtığımda bu konuyu, "Ad mı koymak istiyorsun bu yaşanana? Ben 44 yaşındayım. Geçti artık benden.. Evlilik mevlilik de düşünmüyorum ayrıca. Bak ne güzel şeyler paylaşıyoruz, böyle bir şey zor bulunur, tadını çıkar bunun.." gibisinden laflar etti bana. sen misin bana bunları söyleyip kalbimi kıran. 3 hafta boyunca telefonlarını açmadım. Resmen kudurdu adam, deliye döndü, her gün aradı belki 20 defa, hızını alamadı annemle de konuştu 2-3 kez evi arayıp. "Çok kötüyüm, günlerdir perişanım, telefonlarımı açmıyor, kahroluyorum..." vs vs şeklinde konuşup annemi bile dize getirdi bu adam düşünün. Facebookda onun kıskanmasına neden olacak şeyler yaptım, şimdi uzun uzun anlatmayayım, sırf tepkisini ölçmek için, iyice çıldırdı, mesajlar attı n'oluyor öyle diye vs vs...

Ben şimdi ne yapayım bilmiyorum, 2 gündür açıyorum telefonlarını. Sanki hiç bir şey olmamış gibi devam ediyoruz, yine günde 10 defa aramalar, seni seviyorum demeler... Arkadaşlar bu ne biçim bir adam, anlayamadım. Bir tarafım bırak gitsin diyor, bir tarafım da harcama bu adamı, elinde tut, belki yola gelir diyor. Ama bunun sonu nereye kadar? hani 10 sene de gider bu böyle, birimizden biri bişey yapmadıkça. Adam istiyor ki hep yanında olayım, ondan başkası olmasın hayatımda, ama yok sevgiliydi, yok evlilikti vs sıkmayayım da onu!
Lütfen bana akıl, fikir, taktik verin, şaşırdım kaldım:bbo:

Ayy kıyamam ya ne içli yazmışsın, benim de neredeyse senle aynı durumda olan bir arkadaşım var; kız hem o kadar güzel ki, adam da hiç öyle genç yada yakışıklı görünmüyor... kızın kalbi nasıl gitti ona pek anlamadım, belki siz de aynı durumdasınızdır ve sen de güzelsindir eminim.
Yani kuşum ne desem şimdi bu büyük erkek arkadaşları insana hem olgun ve deneyimli oldukları için mutluluk veriyormuş gibi görünse de, hayattan beklentileri bazen azalmış olabiliyor. Tam bilemiyorum ki, yorum da yapamadım şimdi. Şeytan diyor git ilk teklif edene ver elini evlen git vallaha benim için de neredeyse yakın bir durum söz konusu kuşum. Neyse tatlım, umarım yardımcı olabilmişimdir. Öptüm çok. :kahve:
zemuszemus

muhtemelen kendinden oldukça genç ve güzel bir bayanla sorumluluk almadan yaşanan bir ilişki hoşuna gidiyordur. bu konunun netleşmesi lazım aranızda. Sonuçta beklentileriniz uymuyorsa vakit kaybetmezsiniz. Dünyadaki tek erkek bu bey olmadığı gibi aynı beklentilere sahip olacağınız başkaları da çıkacaktır karşınıza. Umarım herşye güzel oluropuyorumnanaktan

muhtemelen kendinden oldukça genç ve güzel bir bayanla sorumluluk almadan yaşanan bir ilişki hoşuna gidiyordur. bu konunun netleşmesi lazım aranızda. Sonuçta beklentileriniz uymuyorsa vakit kaybetmezsiniz. Dünyadaki tek erkek bu bey olmadığı gibi aynı beklentilere sahip olacağınız başkaları da çıkacaktır karşınıza. Umarım herşye güzel oluropuyorumnanaktan

aynen kelimesine kelimesine katılıyorum..
hiç sevmiyorum muallakta kalan şeyleri ben..
bencede durumunuzu netleştirin..

bence asıl derdi sevgililik filan değil, evlenmekten korkuyo!
adam evlenmeyi düşünmüyorum diyosa bence orda biraz sorun var, yani kimse zaten sevgilisinin yakasından tutupta evlenicez demez ama zamanla olabilecek birşeyin önünü kesiyo adam, size direk ümitlenme sakın diyo. benim kafam buna takıldı açıkçası, bir iki sene sonra sıkılınca bırakma olasılığı çok yüksek bu adamın ...

adam 44 yaşında

ne bekliyorsun k sen bundan

ne evlenmeye niyeti var ne seninle arasında bir bağ olduğunu kabullenmeye

korkudan değil adam özgür olmak istiyor

seni arar sorar ama senden uzakta birkaç kadını daha idare eder

bu tip biri için zamanını harcamaya ne gerek var

ileriki zamanlarda "ben sana sevgili olmadığımızı söylemiştim,sadece gönül eğlendirdim"der çeker giderrrr
benden söylemesi akannehir

kızlar teşekkür ederim yorumlarınız için. ınanın ben böyle bir yazı okusam, ben de sizin yazdıklarınızı yazardım. Bazı şeylerin mantıklı açıklaması var evet, ama yaşadığım öyle bir kısır döngü ki, bazen şaşırıp kalıyorum. Düşünüyorum da, adam "sevgili" değiliz diyor ama bu yaşıma kadar sevgili dediğim hiç kimsenin yapmadıklarını yapıyor! Bırakıyorum, beni bırakma diyor... beni bırakma diyor ama 3 gün sonra tekrar gitmeye kalktığımda "ne halin varsa gör, gidersen git" diyor. Gidiyorum, peşime düşüyor... Offff.. Ailemle tanıştı, bütün arkadaşlarıyla tanıştırdı, hatta 2-3 sene sonra olacak şeylere bile beni dahil ediyor, beraber gideriz, beraber yaparız vs vs...

canım bana güven vermedi bu adam, ne yalan söyliyim.
sende belki bunu görüyosun ama görmek istemiyosun...
hayırlısı diyelim

bence bu yaşadığın sağlıklı birşey değil canım,bir an önce ondan kurtulmaya bak derim çünkü adamın evlenme gibi bi niyeti kesinlikle yok,sen onda sadece alışkanlık olmuşsun gibi geldi bana.bırakamıyor ama sevdiği için deil yalnız kalmaktan korkuyor gibi.yinede karar sana kalmış

ee ne yapıcakmışsınız sevgili değilseniz? one nıght stand'i çok night stand mi yapçakmışsınız? :delphin:

Sende biliosun aslinda gercekleri, ama kendine itiraf etmek istemiosun.. Biliosunki bu adamdan sana hayir yok, Ama sana yasattiklari hosuna gidio.. Bence uzak dur ileride senin canin yanacak...

özel olmazsa bişi soracam senin sevgliyiz dediğin yani neler yasıosunuz hani anla işte öle bişi varmı yaşadığınız 1 senedir birlikteymişsiniz

Aslında, şu EVLENME kısmı hariç, adama katılıyorum...
Neden derseniz, adam gelmiş 44 yaşına bu saatten sonra flört vs çok çocuksu kalır...
Ama bağlanma korkusu var adam rahat hani derler ya RELAX o modda. Bence yola getirirsiniz bu adamı bacım...
1 senede hem de sırf arkadaş gözüyle bakıp seviyorum dediği birine böyle davranıyorsa bunun ardı gelir.
Çabalayın peşinizden koşturun ve onu evliliğe ikna edeceksiniz ben anlattıklarınızdan bunu çıkardım...

adam açıkça düşüncesini söylemiş.
bir arkadaşımda aynı durumda.7 senedir 45 yaşındaki adamı bekliyor..
adam evliliğe sıcak bakmıyormuş. yaş oldu 34, kızda...
artık birşeyde diyemiyorum. alışkanlıkta var 7 sene. ama bu tipler müzmin bekardır. o yaşa kadar evlenmemişse artık gözleri yemez evliliği ya bu şekilde gidecek yada bitireceksiniz. ben arkadaşımla bu konuda çok tartıştım. ama bırrakamıyor. ama hayatıda mahvoluyor. evlenmeyi çok istemesine rağmen.. anneyide kandırıyor,. adam. çok benzettim sizin olayıınıza. valla bu tipler değişmez. bunlarla olan beraberlik vakit kaybı ..arkadaşımla bu konuyu çok konuştum.haklısın diyor ama devam ediyordu. bu konular yüzünden yani evlilik konusu yüzünden, bir dargın bir barışık devam ediyorlar. yeni barıştılar yine.. 1 hafta oldu...
bu devran böyle devam edecek biliyorum..bende susuyorum artık. ..ağzım kilit..

Son düzenleyen: Moderatör:
Giriş tarihi: May 2009
Ruh Halim:

Acil yardım!!! Aldatıldım ve onu geri istiyorum!!! Mesaj Linki

--------------------------------------------------------------------------------

Arkadaşlar merhaba, ben aranıza yeni katıldım ve son 20 gündür kafamı kurcalayan bir problemimi sizlerle paylaşmak istiyorum.
Benim 7 aydır devam eden güzel bir ilişkim var, daha doğrusu vardı ve ben hala bittiğini kabul etmek istemiyorum! Erkek arkadaşım istanbul'da, bense İzmir'de yaşıyorum. Bu 7 ay zarfında birbirimizi en fazla 40 gün görmemişizdir. Ben sık sık erkek arkadaşıma kalmaya gider, en az 10 gün onda kalırım, o da işlerinden fırsat buldukça İzmir'e beni ziyarete gelir. En son izmir'e geldiğinde ise ailemle tanışmak istedi ( ki ben tanışmalarını istememe rağmen kasılmasın diye hiç açmamıştım bu konuyu, o kendiliğinden tanışmak istedi. ) ve bize yemeğe geldi. çok keyifli, güzel ve olumlu geçen bir geceydi... Ben "eh artık ailemle de tanıştı, ciddiye gidiyoruz galiba!" derken kendi kendime, 20 gün önce hersey sarpa sardı. İlişkimiz çok iyi giderken bir geceyarısı bana telefon açtı ve daha bir kaç saat öncesinde canım gülüm balım telefonla konuşmuşken, bana "canım seni aldatacağım sanırım, gururunu kırmak istemiyorum, beni terk et." dedi. inanın başımdan aşağıya kaynar sular döküldü, şaka yaptığını filan düşündüm. Bana hep derdi zaten, bir gün seni aldatacak olursam bunu dürüstçe söylerim diye... Ama bu kadar da dürüstlük fena koyuyormuş adama. Dedim ki "sırf cinsellikse eğer yaşamak istediğin, bir kadın seni tahrik ediyorsa onunla yat, istediğini yap, bana söylemene de gerek yok bunu. Ama duygusal bir şeyler hissediyorsan bir başkasına o zaman ayrı, oturup konuşalım, gerekiyorsa bitirelim ilişkimizi." Bana "bilmiyorum, biraz zamana ihtiyacım var" dedi. inanın neye uğradığımı şaşırdım, sabahı nasıl ettim o gece bilmiyorum. Ertesi gün kendimi tuttum ve hiç aramadım, beni tekrar gece yarısı aradı ve "niçin aramadın bütün gün?" diye sordu. Ben de imalı bir şekilde "belki yeni sevgilinlesindir bütün gün diye rahatsız etmek istemedim sizi" dedim. Bana "rüzgarın yönünü değiştir, karşı çık, beni kendine döndür, bağır çağır, hiç mi sevmedin beni" ve buna benzer şeyler dedi. Yaklaşık 10 nisandan beri bu durumdayız. Bazen günde 2-3 kez arıyor, sorduğumda sevgilim filan yok benim seni aldatmadım, başkasıyla yatamadım bile , seni özlüyorum diyor, bazen 2 gün hiç aramıyor, mesajlarıma yanıt vermiyor, ben arıyorum buz gibi konuşuyor. Ne yapacağımı bilemiyorum. Bana lütfen akıl verin. İkimizde aynı işi yapıyoruz, mesleğinde ve özel hayatında gayet saygın biri, iyi eğitimli, isim yapmış vs vs... Ama çevresindeki yakın arkadaşlarından duyduğum kadarıyla bu yeni kız benimle kıyaslanınca hem fizik olarak hem kariyer hem de karakter olarak benim elime su bile dökemeyecek biriymiş ve kesinlikle onun yanına da yakışmıyormuş! Nasıl kızıyorum ona bunları duydukça, hani bari benden daha daha olan bir insanla aldatsaydı beni, onun uğruna terk edilseydim, en azından saygı duyardım. herkes biraz bekle, zaman ver diyor. onu kaybetmeyi ben de istemiyorum, ama kafam karıştı... bu aralar, özellikle de son 1-2 aydır maddi ve manevi bazı problemleri var. Bilemiyorum, acaba bu yüzden mi hayatına bu şekilde renk katmaya çalışıyor diyorum... Bir de sanki ailemle tanışınca böyle oldu... Yani şöyle düşününce görüyorum ki ben melek gibiyim onun yanında, en başta ona dostum, maddi manevi her daim onun yanındayım, şu son 10 gündür bile derdini dinleyen problemlerine çözüm bulmaya çalışan yine benim. hani bazen çok iyi olmak ezer ya karşıdaki insanı... Ailemi de gördü, ipe sapa gelmez insanlar değiliz, gayet modern, kültürlü bir ailem var, acaba fazla iyi niyet onu kastı mı diyorum... Of bana yardım edin lütfen. Mayıs ayının 12'sinde izmir'e gelecek bir işi için ve en az birkaç gün kalacak. Diyorum ki o zamana kadar devam etsin böyle, şimdilik takmayayım hiç bir şeyi, geldiğinde karşılıklı oturup konuşalım herşeyi.. Of ya, taktik de yapamıyorum ki, şöyle telefonlarını açmayayım, kendimi merak ettireyim filan... Bir de bu adam 43 yaşında, çocuk da değil taktik işlesin, hem ben de zaten ilişkilerde açık ve net olmaktan yanayım ama en nihayetinde de bir kadınım ve biraz oyun oynanması gerektiğinin farkındayım! Bugün alışverişe çıktım ve deli gibi kıyafet aldım, topuklu ayakkabılar, kırmızı rujlar, kafamda neler kurdum neler, bari dedim geldiğinde beni hiç olmadığım kadar seksi görsün de nevri tutulsun! Arkadaşlar bana taktik verin lütfen, onu kazanmak, geri döndürmek istiyorum... Uzun uzun döktüm içimi ama ne yapmalıyım sizce, nasıl davranmalıyım?

bu senin yazdığın msj
bence çok sağlıksız bi ilşki adam seneinle bi ğelecek düşünmüyor

salla gitsin..evlenme niyeti olan birini bul sonrada biz sevgili degildik de..nasilmis gorsunnnn

aa ben bunu okumamıştım
bence bu adam gerçekten yola gelmez, yazık etmesin sana canım

Son düzenleme:
Back
X