Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ecemcim 1 senedir hayatımda bu beyfendi. ben 32, o 44 yaşında. haliyle cinsellik de dahil olmak üzere 2 yetişkin insanın duygusal anlamda yaşayabileceği pek çok şeyi paylaştık evet.
valla kızlar bu ne ilk, ne de son... Kimse ölmüyor aşktan, sadece her defasında hiç geçmeyecek sanıyor insan acısını. oysa en buyuk acı, ölüm acısı bıle 6 ayın sonunda hafifliyormuş....
En son pazar gunu aradı ve sanırım o da kabullendı artık ayrılığı. Ben onun geçmişini de baz alarak sandım ki deliye dönecek, izmire gelecek, ortalığı yakıp yıkacak. Adamın sadece lafta kaldı söyledıklerı, annemı arayıp da sarhoş kafayla aşığım ölüyorum bıtıyorum demesı boşmuş. gercekten ısteseydı neler yapardı. Hadı telefonlarına çıkmadım, barı guzel bı mesaj at dı mı... Yok, deger verdığım kadar degerım yokmuş, bunu anladım.. Tesekkur ederım kızlar..
muhtemelen kendinden oldukça genç ve güzel bir bayanla sorumluluk almadan yaşanan bir ilişki hoşuna gidiyordur. bu konunun netleşmesi lazım aranızda. Sonuçta beklentileriniz uymuyorsa vakit kaybetmezsiniz. Dünyadaki tek erkek bu bey olmadığı gibi aynı beklentilere sahip olacağınız başkaları da çıkacaktır karşınıza. Umarım herşye güzel oluropuyorumnanaktan
teşekkür ederim prenses.
Dün aradı beni, actım en sonunda telefonu.. bu gün de bılmem kaç kez aradı, saymayı bıraktım artık. benı çoook seviyormuş, hayatında bu yaşına kadar karsısına cıkan en duzgun kadınmışım, en bılmemneymışım, uzattı da uzattı. dedım yollarımız ayrı, uymuyoruz bak, beklentılerımız farklı. bu yasına kadar benım gıbısı çıkmamış, ben hala inat edıp dıretıyormuşum, onun bana verdığı degerı anlayamıyormuşum, illa ki sacma sapan ad koymak gıbı bışeylerın derdındeymışım, onun her seyıymışım, daha neyı olabılecekmışım....
kendısıne de söyledım, maalesef ona zaafım var ve adam ne yapsa kanıyorum...