Kzlar bir el atn, Dore mi, Siyah m?

nix

B/b
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2007
6.008
2.639
448
kızlar fikirleriniz lazım...
şimdi 2 ağustosta eşimin kuzeninin düğünü var...
siyah tiril tiril bi kumaştan,diz hizasında,belden kemerli,yakası siyah büyük taşlarla işli bi elbise giyicem...dore ayakkabı giymek istiyorum ve şunu beğendim...ama sağını bulamadıları için alamadım.1 haftaya gelecek...ayakakbaının resminide çekmiştim...herkese gösteryorum kimi güzel diyo kimi beğenmiyo...kimi siyah al diyo...dore almamın sebebi her rengin altına giyebilmek,biliyosunuz abiye ayakkabılar genelde 1 çuval para verip alırsın 1 kere giyersin..ama dore alırsam her renk ve elbiseyle olur... bide bu ayakkabının aynısının siyahı üstünye gri taşlarla işlisi var...
fikiri lütfen..dore abiye çantayla tamamlanacak...

bu elbisenin altındaki ayakkabıyı sadece denemek için giydim..elbise düzgün dursun diye...
adszizy.png

bu çantayı burda bi arkadaşın satışında beğendim ama yeni bebeği varmış dışarı çıkamıyomuş yollayamadı..
2 günlüğüne avşaya gitmiştim...orda buldum aynısını aldım..

kızlar 8. sayfadaki elbiseye benzer bi elbiseye taktım bu seferde onada bakım bi...allahım anam beni doğurmaya nası karar verdi acaba

Son düzenleme:
önden çeksem daha iyi olurdu sanırım....
önden sadece 2 parmak çıkıyo...

e hani elbisenin fotosu. Onu da koysaydın daha net fikirler verebilirdik kanımca Nix. Yarına çekde koy bari. Hatta varsa elinde şimdi koy. Hayde bekliyoruz.hihoyyyt

elbisenin resmi yok.bunu telden çekmiştim hemn atıp yükledim..akşam çekerim inşallah..yarın eklerim...

bence bu ayakkabı çok güzel, siyah elbisenin altına siyah ayakkabı çok ciddi olur gibi geldi

siyah elbisenin altına çok yakışır canım dore al bence çantasıylada harika tamamlar bende kaynımın düğününde aldım çok memnunum her renklede giyiyorumyerimseniben

siyahında güzel olabileceğini biliyorum aslında ama yakında kızkardeşim nişanlanabilir..oldu da onun nişanında mavi yada yeşil bi elbise aldım siyah yerine dore ayakkabı giymem daha mantıklı olur...sürekli kullanabilmek istiyorum.

Son düzenleme:
siyahında güzel olabileceğini biliyorum aslında ama yakında kızkardeşim nişanlanabilir..oldu da onun nişanında mavi yada yeşil bi elbise aldım siyah yerine dore ayakkabı giymem daha mantıklı olur...sürekli kullanabilmek istiyorum.

siyah renk elbisenin altına dore ayakkabı yakışır demek istedim canım:1hug:

Valla dorede olur siyah ta..

Sonuçta ikisi de taşlı..

Ama siyah elbiseye, dore ayakkabı ve dora çanta, bir hareket katar..Yani daha iyi olur..

Siyah elbise, siyah çanta, siyah ayakkabı da olur tabii ama klasik olur..

Dore parlak taşlı ayakkabı ve dore çanta farklılık yaratır...bence bunu al..

Gerçi elbiseyi de görsek fena olmazdı

bence bu ayakkabı çok güzel, siyah elbisenin altına siyah ayakkabı çok ciddi olur gibi geldi

bu cevabım sanaydı tatlım..

yok ben siyah güzel olur demedim, fotosunu çektiğin ayakkabı güzel, siyah çok ciddi olur dedim. dediğin gibi mavi yeşil bi elbiseyleden siyahtan çok çok daha iyi gidera.s
aman boşver şekerim yaşlanınca çok siyah giyeriz, dore al senkaydirigubbakcemile3

doreeee zemuszemus siyahta olur ama çok resmi olur dore hoş bence bunu al

siyah renk elbisenin altına dore ayakkabı yakışır demek istedim canım:1hug:
tatlım sana yazmamıştım onu...evet bende dore çok istiyorum bazı arkadaşlar gönlümü geçirdi..sizede sormak istedim..
.
Valla dorede olur siyah ta..

Sonuçta ikisi de taşlı..

Ama siyah elbiseye, dore ayakkabı ve dora çanta, bir hareket katar..Yani daha iyi olur..

Siyah elbise, siyah çanta, siyah ayakkabı da olur tabii ama klasik olur..

Dore parlak taşlı ayakkabı ve dore çanta farklılık yaratır...bence bunu al..

Gerçi elbiseyi de görsek fena olmazdı

dimi denizim.bende dore istiyorum zaten bütün istinye parkı gezdim bunu beğendim..tango ayakkabısı gibi..çok hoşuma gitti..elbisemi çekicem akşam..çantada ayarlamadım daha..

ayakkabı güzel duruyor ama elbiseyi görmeden yakışıp yakışmadığını söylemek çok zor.

bence aynı renk bir çantayla çok güzel olur a.s
aynen öyle canım ..
yok ben siyah güzel olur demedim, fotosunu çektiğin ayakkabı güzel, siyah çok ciddi olur dedim. dediğin gibi mavi yeşil bi elbiseyleden siyahtan çok çok daha iyi gidera.s
aman boşver şekerim yaşlanınca çok siyah giyeriz, dore al senkaydirigubbakcemile3
aman herneyse tatlım ya patron geldi tam okuyamadım heralde...doğru valla ..dore alim gencim,güzelim doreyide giyerim:ecrin_bebek:
doreeee zemuszemus siyahta olur ama çok resmi olur dore hoş bence bunu al
alıcam inşallah 1 hafta sonra hüsrana uğramam ...o ayakkabının 38 no sağını bulamadılar başak şubedeb getirtceklerdi..
ay iyiki size sormuşum çok kararsız kalmıştım... dore gibi iddialı bi ayakkabı hiç giymedim bu güne kadar..:kedi:

Dore al bence bu ayakkabı da gayet hoşmuş tatlım...
ben nişanımda lame, kına gecem için de dore bir ayakkabı almıştım...
şimdi onları sürekli her renk elbisenin altına giyebiliyorum...hem de şık ve zarif oluyor tatlımm...

bu arada akrabanıza da mutluluklar...evlilik yıldönümümde evleniyorlar a.s.

ayakkabı güzel duruyor ama elbiseyi görmeden yakışıp yakışmadığını söylemek çok zor.
eklicem inşşalah elbisenin resmini..teşekkürler..
Dore al bence bu ayakkabı da gayet hoşmuş tatlım...
ben nişanımda lame, kına gecem için de dore bir ayakkabı almıştım...
şimdi onları sürekli her renk elbisenin altına giyebiliyorum...hem de şık ve zarif oluyor tatlımm...

bu arada akrabanıza da mutluluklar...evlilik yıldönümümde evleniyorlar a.s.

first benimde amacım bu her renkle gıyılsın köşede kalmasın istiyorum...
teşekkürler..aslında ben pekte mutlu olacaklarını sanmıyorum ama inşallah olurlar..damatı çok seviyorum çünkü kardeşim gibi..:Saruboceq:
..

ayakkabının modeli gayet hoş ama ben dore pek sevmiyorum :delphin:
lame seviyorum siyahın altındada bence hoş oluyo
dore ve siyah taşlı arasında secim yapmak gerekirse siyah taşlıyı secerim ben
şimdiden güle güle giyhihoyyyt

ayakkabının modeli gayet hoş ama ben dore pek sevmiyorum :delphin:
lame seviyorum siyahın altındada bence hoş oluyo
dore ve siyah taşlı arasında secim yapmak gerekirse siyah taşlıyı secerim ben
şimdiden güle güle giyhihoyyyt

öylemi didoş :(
aslında evet lame de olabilri ama hiç bakınmadım açıkcası...bunu beğendim buna taktım...

Back
X