Kzlar bir el atn, Dore mi, Siyah m?

adszizy.png

çantam

canım c.tesi aradılar...
fatihdeki mağazadan çıkışı yapıldı...4-5 güne kadar gelri dediler...
anlayacağım fatihden istinyeye 1 ayakkabını gelmesi 10 günden fazla sürdü...çarşamba duruma göre arıcaklar...%90 resmini koyduğum ayakkabıyı alıcam..

hayatım eğer o çantayı kullnacaksan aynı renk taşlı ayakkabıya bayıldım süper kombine olmuş.pasifik in koyduğu resimdeki gibi bir kemerde ayrı bir hava katar elbiseye.güle güle giy canım!!!...-tatlicadiarzu-

ayakkabımı aldım dün üzerinde zor yürüyorum...zati elbisede kısa bihter gibi dolaşırım heralde ortada...baston bacak gibi...
kızlar elbisem değişebilir..bi tane maxi elbise begendim.kahverengi-turkuaz desenli straplez...onu alabilirim...sizce neyapayım?siyah kalsınmı? uzun maxiyimi alsam en azından baston gibi yürüdüğüm belli olmaz..

ayakkabımı aldım dün üzerinde zor yürüyorum...zati elbisede kısa bihter gibi dolaşırım heralde ortada...baston bacak gibi...
kızlar elbisem değişebilir..bi tane maxi elbise begendim.kahverengi-turkuaz desenli straplez...onu alabilirim...sizce neyapayım?siyah kalsınmı? uzun maxiyimi alsam en azından baston gibi yürüdüğüm belli olmaz..

modeli aynen böyle renkleri ve desenide buna benzer

Son düzenleyen: Moderatör:
alla alla ben görüyorum ama yinede ekledim

Son düzenleyen: Moderatör:
Başka bi siteden almışsın, ondan görünmüyor. Filtresi var sanırım.

Şekerim özelden attığın linkde de elbiseyi göremedim ben malesef :1no2:
Ama bence siyah elbiseyi giy
Ayakkabı ve çantayla çok hoş olur gibime geliyorhihoyyyt
O resmin bana bi gıcığımı var bu arada ben göremiyorum yawCADIARZU

elbise54487.jpg

modeli aynen böyle renkleri ve desenide buna benzer

Çok beğendim , çok güzelmiş
Bu arada düğün gündüzmü akşammı ?
Eğer gündüzse kısa siyah elbise
Şayet akşamsa ben bu yeşil elbiseyi beğendim..

düğün akşam....
tekrar söylim elbisenin modeli aynı renklerde kahve-turkuaz...desenler aynı değil...

uzun istememin sebebi ayakkabı topuklu, yürüyünce bihter gibi oluyorum...

Siyah elbiseye ben de dore ayakkabı ve çanta yakıştırıyorum.Hareketlilik katıyor gerçekten.Aksesuarları da (bilezik,küpe) aynı renkten seçtin mi harika olur.

abiye ayakkabıda doreyi ben de seviyorum, dediğin gibi kullanışlı oluyor
elbiseye gelince ben rengi sevdiğimden belki bilmiyorum ama o turkuazlı daha çok hoşuma gitti
hem uzun diye daha rahat edersin
imkanın varsa onu da diğerini de ayakkabıyla ve çantanla deneyip fotosunu koyarsan daha somut görebiliriz
daha net bişey söyleyebiliriz...

Back
X