E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi ilham_perisi
allahın yarattığı gayet güzel bir burun...

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayrıca bana bu soru çok şaçma geldi yani,ne alaka anlamadım üzgünüm![]()
öyle derler yaptırmasanda bile kulp bulacaklar ya. burnu estetik hatta dudakları da silikon bile derler..hatta bunu kötü amaçlar içinde derler. bana oldu.
birde benim gibi aptal kafalar ispatlama yoluna giderler. neyin ispatı ve kime ,,,
o kimse...artık.aynaya baksa ya dersin birde kendine baksa...
. ben biliyorum ya yeter. saçmalık işte.
neyse estetik değil de,geç...
rosenoire .!.:Okypetem doğru söze ne denir .Bu tip insanlar maalesef var.Bir de yüzsüzler ki sorma.Hiç tanımadıkları hatyatlarında görmedikleri kişilere bile bu tip aptal sorular yöneltebiliyorlar.Evet bir de ispat etmek zorunda hisseder insan kendini .En güzeli gerçekten kendi suratlarına baksalar ya .Belki de kendi suratlarına bakıp , kendilerinde olmayan şeyleri başkalarında görünce böyle aptallaşıyorlardır ne dersin ? Çünkü soran kişilere dikkat et , onlarda bu özellikler yok :)) Ben bu insanların art niyetli , yüreği çirkin kişiler olduğunu düşünüyorum .Çünkü sordukları andaki yüz ifadesi yüzlerindeki ve kalplerındeki çirkinliği yansıtıyor.Soruyu soran genç arkadaşıma gelince, burnun gayet hoş görünüyor canım .Arkadaşlarımız biraz da espiri yapmışlar.Bence hiç kırılma darılma .Sitemize biraz alışınca yazılanların genel de , hiç de kötü niyet içermediklerini anlayacaksın .Sevgiler...
katiliyorum sana bende artik herkesin burnuna dikkat eder oldum ama kendimi begenip onlari begenmedigimden degil kendi burnumu begenmedigimden dolayi... okulda bi ögretmenimin burnunu begendim acikcasi estetigim diyede bagiriyodu ve burnunuz estetikmi diye sordum oda hayir dogal burnum diye itiraz etti belkide dogrudur bilmiyorum ama estetik oldugu ap acik belliydidaphne2165 .!.:Bence bir insanın size burnunuz estetikli mi veya gözlerinizde lensmi var vs gibi sorular sorması onun kötü niyetli olmasından kaynaklanmıyor.Bir insan eğer ki burnunun görünüşünden rahatsızsa direkt karşısındali insanın burnunun şekline odaklanır.kendi burnu güzel olmadığından dolayı acaba güzel burunlularınhepsi estetikli mi diye sorar kendi kendine.Bunda garipsenecek birşey yok.Ben bizzat yaşadım bunları.O kadar rahatsızdım ki görünüşümden hep küçük estetikli burunlar vardı hayalimde.Hatta ameliyata bile girerken beni sakinleştirmeye çalışan çok muntazam burunlu bir bayana bile sormuştum sizin burnunuz ameliyatlımı diye.Kötü niyet taşımakla alakası yok bunun.Acaba bende böyle bir burna sahip olabilir miyim düşüncesi oluşuyor o an insanın aklında.Şu anda burun kompleksim ortadan kalktığı için burunlara fazla dikkat etmiyorum.Size bunu soran kişilerde eminim aynı psikoloji iel soruyorlardır bu soruları.
ayrıca bana bu soru çok şaçma geldi yani,ne alaka anlamadım üzgünüm![]()