Kzlar, canlarm, cierlerim. Ne olur bir akl verin bana ..aresizim..

blackgirl3434_34

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2008
1.770
2
116
41
Yozgat
kızlar suan çok zor durumdayım kafam karışık ..kafamçokkarıştıbeni anlayın ve akıl verin nolur.ben yozgatta yasıyorum .2-3 ay önce bi arkadasımın arkdası facede benı gormus ve tanımak aıstemıs.arkadasıma sormus nasıl bırı falan fılan dıye...arkadasımda anlatmıs cok ıyı , cok tatlı falan dıye......neyse cocukta benım gıbı yozgatlı.telde msnde konuştuk bana evlenelım sana cok baglandım dedı.kendısı ankarada öğretmen ama hakkariye tayini cıkmıstı.bana ewlenelım hakkarıye beraber gıdelım dedı.bende tanımam lazım senı dedım..neyse sonra bıraz konusmadık telde..sonra cocuk hakkarı tayınını dondurdu.ve 1 yıl daha ankarada kalacak.ve artık sankı benımle cıddı konusmuyo gıbı dusunuyorum ..ne bılıyım ankarada kaldı 1 sene daha dıye benımle cıddı dusunmuo sanıyorum:uhm:...anlatabılıyomuyum bılmıyorum kafam karsık.:uhm:.yıne ewlılık konusuyoo benle ama ne bılıyım telde sureklı gıcık edıyo benı daha az ewlılık konusuyo gıbıme gelıyo...sen benle cıddı dusunmuyosun dıyınce de ankaradan yozgata bu tel muhabbetıNI neden yapcam dıyo.senle cıddı dusunmesem neden telde msnde konuscam senle dıyo..bız arkadas olarak mı konusuyoruz sanıyosun dıyo...:1no2:sonrada arkadasım kankam dıye guluyo benı sınır edıyo.:çok üzgünüm:....kızlar nolur bana bı akıl verın yaaa kafam karısıkkk:Saruboceq:

ya önce çok devrik anlatmışsın...

ben anlamadım facede konuşmuşsunuz telde msnde kaç gün sonra sana ciddi düşünüyorum beraber

gidelim dedi?? neden dondurdu sormadın mı pki?

arkadaşım anlattıklarına dayanarak söylüyorum bu adam hakkariye gidecek olmanın psikolojisiyle sana yapışmış erteleyince de bir oh çekip araya mesafe koymuş.çok bağlanan emin olan adam her durumda aynı tutumu sergiler sence de bu tutarsızlığı garip değilmi.

Ciddi düşünmek,erkeklerin bonus lafı..
Ciddi düşünen adam sözüyle değil haraketleriyle desteklerse bir anlamı olur bunun..
Bol keseden herkes evlenirim der..
Sizin bu adamla paylaşmışlıklarınız ne onu anlamadım yanlız ?
2 3 aydır yüz yüze görüşmediniz mi hiç ?

Canım henüz iki üç aylık bir ilişkiden ne kadar bir ciddilik bekliyorsun ki
Biraz bekle biraz tanı bakalım .belki sen düşünmeyeceksin ciddi bir şey
Bence her konuşmandada evlilikten falan bahsetmene gerek yok..Kendinize
zaman tanıyın bi tanışın görüşün bakalım acelesi nee e

zaten varya daha çıkar çıkmaz hemen evlenmekten bahseden çiftleri oldum olası anlamamışımdır.ayrıca benim fikrimce bir kişiyle evlenmek için çıkılmaz.aşk sevgi bu gibi nedenlerle çıkılır zamanla tanırsın bağlanırsın iki tarafta aynı fikirdeyse neyi bekliyoruz evlenelim der.bana erkek arkadaşımın söylediği bir söz hiç aklımdan çıkmaz bana bir gün durup dururken heralde biz 6-7 aydır falan çıkıyorduk sen farklısın senin en çok ne zaman evleneceğiz gibi laflar söylememe huyunu seviyorum demişti.artık kızlar erkekleri nasıl bunaltıyorsa daha ilk günden evlenelim diye.evlenmeye beni ikna edecek erkeğin kendisidir bu konuda peşime düşecek de o dur.ben bu konuyu hiç ağzıma almam.kaldı ki bu zamanla kendiliğinden uygun kişi uygun zamanda olacak bir şey.

Yüz yüze bile görüşmeden nasıl evlilik konuşabiliyosunuz ben anlamadım benneyaptımki
Bu devirde senelerce beraber olduğun adamla bile evliliğe sıcak bakamıyosun.
Sizinki acayip bi ilişkiymiş. Telefonla, msnle, facele olacak şey mi bunlar.
Evlilik muhabbeti açtığında siz istememişsiniz sanırım, o yüzden kendini çekmiş olabilir. Sizinle tanıştığı gibi başkasıyla tanışıp ona evlilik vaatleri veriyor olabilir. Herşey mümkün şu durumda :hulya:

senle cıddı dusunmesem neden hergun senı arayıp saatlerce konuscam dıyo:uhm: :uhm:

ya su lafa kanmayın allahsen ben kız arkadasımıda arayıp saatlerce konusuorum onladamı ciddi düşünüorum sonucta saaatlerce konusan arkadas kız erkek yokmu msnde telde falan amacı neym,iş acaba daha bikac aylıkken böle dengesizce davranıosa bence hiç bulasma derimmm

kız bılackkk senle sevgilisinden ayrılanlar kulubunde görüşüyorduk..
o ayrıldığın sevgilinle barışıp sözlendın sanıyordum sankı oyle bır şeyler duymuştum...uzun zamandır gelmemiştin.
ondan ayrıldınızmı yoksa yanlışmı okudum...neyse...

bu çocuk süreyi uzatınca rahatlamış.
onceden süresi kısa olduğu için tutuşmuş. ama şimdi adam rahat.
sende rahat ol.. hem tanımış olursun.
bence bu ikiniz içinde iyi olmuşşş

walla bana da çok erken geldi evlilik..bı de anladığım kadarıyla hiç gorusmemissiniz internet askı gibi..o yüzden de arkadaşların dediğine katılıyorum çok fazla güvenme hem daha tanimiyosun bile..iki evlilik muhabbeti yaptı diye güvenme..nedir kimdir hirlimidir hirsizmidir nedir?kimle oturur kimle kalkar arkadaşları kimdir nasıldır ailesi nasıldır kimdir huyu suyu nasıldır vs bunları bilmeden evlenmek evlilik üzerine konuşmak bana garip geldi açıkcası..

Bende diğer arkadaşlar gibi "daha önce yüzyüze görüştünüz mü"? diye sormak istiyorum :1closedeyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…