kzlar doktora gittik ikiz dediler fakat...

hayırlısıyla iğeride gelişir geç yerleşmiştir belki ikizlerde olabiliyormuş böle şeyle okumuştum daha önce biryerlerde sen iyi düşün kendine dikkat et yeter canım a.s.

tesekkur edrım arkadaslar ilginize inşallah dediğiniz gibi olur hersey yolunda gider arkadaslar benden epey test bunlar nasıl yapılıyo

merhaba arkadaşlar... bişey sorcam bilginiz var mı ? ikiz bebek için bebeklerin kaç aylık olması lazım yani 5 haftalıkken belli olur mu ?

canım kalp atışları çiçin benı doktor 13 nısanda çağırdı kalp atıslarına bakarız dedi yanı ozaman 6 haftalık olmuş olacagım canım

canım doktor aynısını banada dedı 2kese gorduk 1tanesı dıgerıne gore kucuk ama kalp atıslarını duymadan bısey dıyemem dedı ozaman bellı olur saglıklı olup olmadıgıdedı cuma kalpatısını dınlemeye gıtcez umarım ALLAH yardımcımız olur benımde bıtanesı kesın kucuk olanda cuma bellı olcak sen gelısmelerı bıldır nezaman doktora gıtcen tekrar bu arada benımbulantılar basladı 6+3haftalık hamıleyım belırtıler yenı basladı ALLAH yar ve yardımcın olsun canım[/QUOTE]

slm canım senınle hamılelıgımız aynı gıdıo bende ıkızlerıme hamıleyım bırı dıgerıne gore bıraz kucuk ama en duyamadım 6haftada kalp atısını haftaya pzts gıdıcem umarım sende tum anne adayları o mınık sesı duyarız arkdslar benım mıde bulantım vardı ama bugun felaket cıkardım artık baslar dedi dr herkese saglıklı hamılelıkler

duygucum ozaman senle sık goruselım belkı bırbırımıze sormak ıstedıgımız seyler olur bendede bulantı var bıkezde ben cıkarttım cumaya ıyı haberler alırsam soylerım.zaten bıtanesı kesın ALLAHIN ıznıyle hayırlısıolsun bakalım benım ıstahım kapandı hıcbısey yıyemıyorum ve korkuyorum bebegın gelısımıne zarar vercek dıye sendede varmı bu sorunlar

evet canım gruselım bak bu hafta duyulmayabılır canım kalp atısı uzulme ben tam 6 haftalıkken 3gun once gıttım duyulmadı saglıklı gelısmıs ama kasıktan muayene oluyorum drn 10gun sonra duyulur dedı ızmırdekı drumu aradım oda duyulmayabılır gec tutunmustur d edi canım sana tavsıyem tuzlu cubuk kraker ye mıdenı bastırsın cok olmasada vıtamın alman gerek bebıs ıcın azar azar ye ben kusuyorum az once cıkardım ama mecbur yemek yemesemde sut ıctım mutlaka sut yumurta peynır tuket tuzluda mıdene ıyı gelıcektır

sagolcanım cumaya 7haftalık oluyor tam umarım duyulur az az yıyorum ama sık yıyorum cunku cabuk acıkıyorum sut ıcemıyorum asla peynır ve yumurtayı yıyebılıyorum cok streslı bısey bu bulantı umarımcabuk gecer suan 6hafta 3gunluk

kızlar suyu olabıldığınce fazla tukettığımızde diğer bebek yetısebiliyomuş ne kadar doğru bilmiyorum bi arkadasım söyledi sizcede böyle bişey varmı

arkadasım bende sütü yoğurtu fazla tuketmeye çalısıyorum bu aylarda bulantı olmadığı için diğer aylarda baslarsa bişey yemem zorlasacagı için şimdiden depoluyorum ama çok fazla yıyom ben yaa mesela sabah kahvaltı 8de yapıyom bu aralar çok erken kalkıyom sonra saat 11 gibi meyve yiyorum ananas kivi portakal az mıktar muz kuru kayısı salatalık marul meyve menum bu arkadaslar sonrasında saat 2 gibi 1 tabak baklagıllerden ve 1kase yogurt aralrda meyve suyu aksamda yenıden yemek yatarken süt ve eğer gezmeye gitmişsem orada bişey koymuşlarsa onlardanda götürüyorum anlıycagınız çok yiyorum doktora da söyledım bişey olmaz dedi umarım kiloyu ben almam ama kendımı tutamıyorum kı gece saat 1 de dün 1 tabak dolusuda çağla yedım bunlar benım dünkü menüm işte kızlar

arkadaslar birde ben fazla su içemiyorum bunun ilk aylarada önemı ne amma soru sordum dimi bunun yanında bende hamıle kalmadan beridir idrar tutma hastalığı var yanı idrarımı gelınce hemen yapmıyorum illa sallanacagım bunun bebeğe bi sakıncası varmıdır

arkadaslar dün gece çok kötü sıtmalandım ve sonrada atesım çıktı ağrı kesıcı almadım bugünde biraz kırık gibiyim hamılelığın ilk ayında mı baslıyo hastalıklar?

minoset diye bir hap var hamilelerde gönül rahatlığıyla kullanılıyor doktorunu ara sor için rahat etsin aksi taktirde gebelikte en ufak hastalık bile ağır geçebiliyor mide abulantılarına gelince kjişiden kişiye göre değişiyor başlaması ama genelde 6.haftada başlıyor senin daha erken canım ikiz konusunda her iki ihtimmalde olabiliyor bazen biri yok olabiliyor bazende biri diğerinden ufak bile olsa sağlıklı gebelik devam edebiliyor sürpriz olacak sana hayırlısı neyse o olsun canım en önemli olanıda bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…