Kzlar einiz yaptnz yemekleri annesinin yapt yemeklerle kyaslar m?

canım dolmanın ıcıne neler koyuyosun?

Annesinin yemeklerini özlüyorsa ve benim yemeklerime laf söyleyecekse, alsin bavulunu gitsin annesine.

Esim bir gün bile, oysaki pekde marifetli sayilmam, annemin yemegi daha güzeldi gibi laflarini duymadim.
Biz evlendikten sonra eskiyi biraktik arkamizda komple kendimizle ilgiliyiz.
Böyle anneci erkekleri hic anlamiyorum, niye evleniyorlarki? Iyiki öyle bir esim yok vallahi cekilmez böyleleride ya...

Annesinin yemeklerini beğeniyorsa hep birlikte gider onlarda yeriz, ben de yemek , bulaşık vs derdinden kurtulmuş olurum!!!

öyle bir gaflette bulunmadı :):) bulunursada aç kalır:)

şaka bi yana annesi de güzel yemek yapar ama benim yemeklerimi daha çok beğendiğini söyler eşim...annesi geleneksel hep aynı şeyleri yapmaya alışmış eşimde bende yenilikleri seviyoruz yemekte çok hoşuna gidiyor yani bende yeni evliyim öğreniyorum ama yapıncada fena olmuyor

kıyaslar ama bu yemeğin tadı demek gerçek anlamda buymuş
annem anlamazdı yemek yapmaktan
sen daha güzel yapıyosun diyerek

Evet kıyaslar.genelde bütün erkeklerde vardır bu iyi yada kötü kıyaslama.Benimki annesinin yemeklerini beğenir.Hatta bazı yemeklerini över.Banada annem şunu şöyle yapardı sende yapsana der tarif verir.Ama benim yemeklerimi de beğenerek yiyor.Birde açık sözlüdür kocam güzele güzel,kötü olanada olmamış der yani.Ama genel olarak yaptıklarımı beğenir.Nasıl ne şekilde olursa olsun yemekten kalktığında eline sağlık der.Bu da benm için çok önemli sonuçta ortda bir emek var.Öyle değil mi..!

saolsun eşim hiç kıyaslamaz.evlendiğimizde bilmezdim yemek yapmayı.artık eşim bana sen bu işi biliyorsun diyor :)

aksine eşim annesinin yemeklerindne çok benimkileri beğenir .. onlara kalmaya gititmizdede hep yemek işi o yüzden başıma kalır:84::84::84:

kıyaslamaz ama eşimin yöresel yemeklerinden yaptığımda ben kıyaslamasını isterim:)

veee tabiki benimkiler daha lezzetliymiş...

uyyy çok yalancı kocacım ama bunlar beyaz yalanlar:)

benim eşimde benim yemeklerimi daha çok beğendiğini söyler eskiden yemediği çoğu yemeği şimdi bayıla bayıla yiyor elinde bir lezzet var diyor gerçi kayınpederimde kayınvalideme beren gibi balık kızartamıyon diyormuş sürekli benim yaptığım yemeklerle kayınlidemin yemeklerini kıyaslıyormuş kayınvalidem nasıl yapıyorsun diyor

Bence evliligi oturmus insanlar hic bir seyini kimseyle kiyaslamaz.
Ama hala evliligin anlamini bilmeyenler, yemeklerini ve baska seyleri baska insanlarla kiyaslarlar, buda cok üzücü aslinda.
Cünkü aslinda evliligini sindirememis, gerisi bahane.....

Canım eşim hiç bir şeyimi kıyaslamaz sağolsun.Ne yaparsam afiyetle yer, hiç yemek seçmez.
Gerçi ilk aylarda pilavım dandikti ona takılırdı Şimdi taktiğini öğrenince takılacağı bişey kalmadı :)

hiç kıyaslamaz kuzum yemeklerimi çok beğenir evlendiğimizden beri kilo aldı zaten:) annesi de müthiş yemekler yapar biz de afiyetle yeriz hep

eşim kıyaslamaz yemeklerimi genelde begenir begenmediği yemekler oldugu zaman yöre farkı oldugundan bizim yörede böyle yapılır bu yemek diyorum bende begenmesemde çaktırmıyorum ama yavaş yavaş ögrendi oda bizim yöreye ait böyle igrenç tatta yemekler olmadıgını

Kayınvalidem göçmen harika yemek yapar. Bende güzel yemek yaparım eşim çok sever. Her yemeği bilsem de arada kayınvalidemi arar tarif sorarım. Senin yaptığın çok güzel oluyor gibi şeyler söylerim. Kıskançlık yokAllah'a şükür aramızda ama eşim kıskanıyor beni annesinden. Beni sevmesine katlanamıyor, çatlıyor.

kıyaslar
annesıne kac kez 7511 senden daha guzel yemek yapıyor dedı

banada senın yemeklerın super annem bılmıo yapmayı dedı

benım yemeklerımı begenır ama kıyaslama yapmaz zaten ben daha guzel yapıorum ortada yanı barız bellı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…