Kzlar fazlam abartyorum? Ltfen bir bakn...

TuqqBaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2009
27
0
86
İstanbul
Kılo konusuyla ılgılı bır konu acmıstım ama bu daha genel bır konu oldugu ıcın burda acmaya karar verdım bu kılo konusu olmadan once de bızım bır ayrılıgımız olmuştu daha ilk haftadan hafta sonu yine istanbula gelmişti erkek arkadaşım buluştuk ve konu askerlıkten açıldı 2 senesi var daha üniv okuyo dedi ki askere gidersem hatlarımı kapatacagım dedı şaşırdım bir an nasıl yani dedim arkamda kimseyi bırakmak istemiyorum dedi ben dedim bana sen ileriye dönük mü düşünüyorsun dedi bana şok oldum resmen ben bu ilişki başlamadan önce günlük değil ileriye dönük istediğimi yoksa olmayacağını söylemiştim o da tama demişti birden böyle dedi sinirden ne yapcağımı bilemedim ne demek yani askere kadar olursak olur gidince bırakacakmısın dedim sustu ileriye dönük düşünmüyordu ya bir gün ayrılırsak felan dedi bana ben de onun kalbini kırıcı sözler söyledim o kadar üzüldü ki tahmin edemezsiniz nolur üzülme seni çok mu üzdüm iyimisin gibi sorular bitmek bilmedi her 5 dk da bunu sordu sinirden ağladım ve buna dayanamadı yıkıldı barışmak istedi olmaz dedim biraz daha oturduktan sonra eve donücektik o ayrı otobüse ben ayrı otobüslere bincektik bana beddua edicekmisin ah edicekmisin seni çok mu kırdım gel barışalım gibi şeyler söyledi kabul etmedim otobüse binerken ağladı nolur affet beni afalladım birden pişmanım gel devam edelim felan dedi uzun süre konuştukk her 5 dkda bir iyimisin diye soruyordu eve geldım aradı konuştuk hemen msne geldi orda da hala barışmak ıstıyodu işi vardı çıktı akşam mesaj cekti barış benle sende tutuklu kaldım ben lütfen dedi artık öyle düşünmüyorum dedi barıştık ama içimde hep bir kırgınlık var sonra kilo konusu işte anlattığım gibi dün mesaj çekiyo mesajlar gec gelıyodu ne oluyo dedim bana bu konuşma ne boyle hareketler ne dedim yapmacık gelıyo dedi ben de ne demek istiyorsun sen dedim aşkım demiyorsun diyo bana 10 dk geçti aşkım seni çok özledim diyo anlamadım gitti yine birşeye kızdı akşam sonra yine aşkım felan da filan anlamadım gitti bu çocuğu kızlar ama ben onu pek takmıyorum soğudum ondan bakıyorum bana fikir verinn

kilo konusunu pek anlamadım ama fisfisfissevgilinin senle pek ciddi düşünmüyor sanırım, ben aglayınca özür diledi pişman oldu yazmıssın..o nasıl biri ki fikri hemen 5 dk da degişti bana biraz sevgilinizin davranıslarında anormallik var gibi geldi...seviyor madem nedn arkasındakileri silmek istiyor...

çok garip konuşmuş.sonradan üzülmüş falan ama dikkat et seni sonunda üzecek gibi

sevıyor mu hyr sevmıyor bunda ikimiz hem fikiriz seviyorum demedi ama çok hoşlandığını felan söylemişti ya siz bir yere giderken haber vermesiniz istemezmisiniz çok haber verırdı artık cok az veriyor derse girdim yazdı 3 saat önce bir dersim var dedi çıkmıştır bu saate kdr ses soluk yokkk benimde kafam karışık

Bazı erkekler bedduadan,"ah" almaktan çok çok korkarlar.Sanırım bu da korkmuş...Bir süre sonra aynı saçmalığı bir bahane bularak yineleyecek diye düşünüyorum.ılişkinin en güzel zamanlarında böyle mantıksız konuşan,rutine bindiğinde kimbilir nasıl kırıcı olur?Bence de kapıyı göster,senin için pervane olacak biri elbet vardır!

1.5 hafta oldu evet haklısınız kaldıgı evde net var ama arkadaslardan fırsat olmuyo gıremıyorum dıyordu fakat dun baska bır msnden onu ekledım ve eklemiş o kızı benı eklemısısnız kendınızı tanıtırmısınız demiş ve gülmüşş bana girmiyorum diyordu eğer önemsese haber verirdi bana değil mi

Arkadaşım sakın ha dengesiz insanlarla muhatap olmayın böyle kişiler insanı çok yoruyor... benim yazın böyle buna benzer bi ilişkim oldu olacaktı olmadan ben def ettim arkadaş kalalım dedim. Gerçekten sıkar bu durumlar seni aman ha diyeyim kendini bağlamadan direk bitir yani.Arkadaş arkadaş takılalım de. kaydirigubbakcemile5

bence ah almaktan korktuğu için senin bitirmeni bekliyo gibi geldi...

ilerde daha cok üzülmemen için bence bu gün yada yarın bir kes daha bitir derim canım
:1hug:

Ahh almak felan değil bu çocuğun derdi. Kaçan balık kovalanır hesabı canım sen orda tavrını koyunca anlamış dediklerinin şaçmalığını.. Yanlız sendede bi sorun var sanırım. yanlış anlamadıysam 1.5 haftadır birlikteyiz demişsin. Eğer öyleyse dur daha yeni tanyorsunuz birbirinizi ne bu acele hemen gelecek konusunu açmışsın anlamadım.Belki ilerde sen onu istemeyeceksin. Zaten sogumaya başladım felan demissin. Bi erkeğe bi haftalık bi ilişkide bu soruyu sorarsan tabi bu cevabı alırsın. Hiç bi işilişki kısa süreli başlamaz tabiki ama bu kadar kısa süredede gelecek vaad edilmez. Yani bu durumda çocuk verdiği tepkide haklı. sen biraz acelecisin bence. Ama senden uzaklaşma ve msn olayına bakarsakta biraz hovarda bi tipleme olabilir diyorum. Yinede onu tanıyan tek kişi sensin bu ortamda karar senin...

kırılan bardak tekrar eski haline gelirmi yapıştırsan bile kırık izleri gözükür ve artık kulanılmaz bence vaz geç

arkadaşım çok karman çorban yazmışsın.ordan oaraya atlamışsın.
kilo konusunu bi başta açtın ,bi sonda.ama bu kilo konusunu nereye bağladın anlamadım.
sadece şunu anladım bu genç seninle kafa buluyor.onu affetmekle hata ettin.
bir an önce onu başından def et.

tabıkı de bırbırımızı tanımamız lazım ama daha ılk haftadan ben ılerıye donuk dusunmuyorumm hıssı uyandırması bence yanlıştı msne gırmıyorum dedi dün aksam benle mesajlaşırken msndeymiş yine diger adrese cevrımdışı ileti atmış kafamı böyle saçma şeylerle doldurcagıma kısadan bitirmem iyi olcak..

Canim bu arayis icinde daha sanirim tatmin olmamis gibi iliskinizden olsaydi baskalariyla konusmazdi kilolarini kafaya takmis takmamismi orasini cözemedim ama insan gercekten seviyorsa o insanin kusurlarini görmez bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…