- Konu Sahibi dj_sinem_0106
kızlar beni hatırladınızmı konumu biliyomusunuz bilmiyorum esımle 1 mayıs gunu evden ayrıldım sıddet nedenıyle dayım ve yengem almıstı evden onların yanında bıle vurmaya calısmıstı sonrasında ıse darp raporu almıstım babam ve kardeslerımın olmadıgı bır saatte evı sılahla basmıstı ondanda sıkayette bulunmustum nezarette yatmıstı ve darp davası acıldı ve ev basma olayıda agır cezaya dustu ve ben bosanma davamıda coktan actım elımde 4320 sayılı karar da var dun bunlara ragmen bana msnde yazdı cok pısman oldugunu asla bır daha tekrarlamıycagını yuvamızı yıkmayalım dıyo aglıyo ıntıhar edıcekmıs gelınlıgımımle yatıyomus kızlar 2 ay oldu davaların 2 sı eylulde donmeyı dusunmuyorum asla eskısı gıbı olamıycagımızı dusunuyorum keske bunları yasatmasaydı kadın olmusum haberım yok 1 yıl evlı kaldık ve sıddet gordum defalarca sımdı ıse pısman oldugunu soluyo kırılan kadınlık onurum ne olucak bu kadar basıt mi ya soruyorum sızlere daha 25 yasındayım antıdepresan ılaclar kullanıyorum bu bana revamı ya kopek gıbı aglıyo ben gunlerce agladım yemek yemedım ne umutlarla evlendım su dustugum durumalara bakın bıseyler dıyın cok ıhtıyacım var gücüm tukenmek uzere tek basına mucadele edıyorum hayatla agır gelıyo hersey cok yoruldum cok