Kzlar fikirlerinize acil ihtiyacm var, ok acil

dj_sinem_0106

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2009
117
0
96
40
Ankara
kızlar beni hatırladınızmı konumu biliyomusunuz bilmiyorum esımle 1 mayıs gunu evden ayrıldım sıddet nedenıyle dayım ve yengem almıstı evden onların yanında bıle vurmaya calısmıstı sonrasında ıse darp raporu almıstım babam ve kardeslerımın olmadıgı bır saatte evı sılahla basmıstı ondanda sıkayette bulunmustum nezarette yatmıstı ve darp davası acıldı ve ev basma olayıda agır cezaya dustu ve ben bosanma davamıda coktan actım elımde 4320 sayılı karar da var dun bunlara ragmen bana msnde yazdı cok pısman oldugunu asla bır daha tekrarlamıycagını yuvamızı yıkmayalım dıyo aglıyo ıntıhar edıcekmıs gelınlıgımımle yatıyomus kızlar 2 ay oldu davaların 2 sı eylulde donmeyı dusunmuyorum asla eskısı gıbı olamıycagımızı dusunuyorum keske bunları yasatmasaydı kadın olmusum haberım yok 1 yıl evlı kaldık ve sıddet gordum defalarca sımdı ıse pısman oldugunu soluyo kırılan kadınlık onurum ne olucak bu kadar basıt mi ya soruyorum sızlere daha 25 yasındayım antıdepresan ılaclar kullanıyorum bu bana revamı ya kopek gıbı aglıyo ben gunlerce agladım yemek yemedım ne umutlarla evlendım su dustugum durumalara bakın bıseyler dıyın cok ıhtıyacım var gücüm tukenmek uzere tek basına mucadele edıyorum hayatla agır gelıyo hersey cok yoruldum cok

kızlar beni hatırladınızmı konumu biliyomusunuz bilmiyorum esımle 1 mayıs gunu evden ayrıldım sıddet nedenıyle dayım ve yengem almıstı evden onların yanında bıle vurmaya calısmıstı sonrasında ıse darp raporu almıstım babam ve kardeslerımın olmadıgı bır saatte evı sılahla basmıstı ondanda sıkayette bulunmustum nezarette yatmıstı ve darp davası acıldı ve ev basma olayıda agır cezaya dustu ve ben bosanma davamıda coktan actım elımde 4320 sayılı karar da var dun bunlara ragmen bana msnde yazdı cok pısman oldugunu asla bır daha tekrarlamıycagını yuvamızı yıkmayalım dıyo aglıyo ıntıhar edıcekmıs gelınlıgımımle yatıyomus kızlar 2 ay oldu davaların 2 sı eylulde donmeyı dusunmuyorum asla eskısı gıbı olamıycagımızı dusunuyorum keske bunları yasatmasaydı kadın olmusum haberım yok 1 yıl evlı kaldık ve sıddet gordum defalarca sımdı ıse pısman oldugunu soluyo kırılan kadınlık onurum ne olucak bu kadar basıt mi ya soruyorum sızlere daha 25 yasındayım antıdepresan ılaclar kullanıyorum bu bana revamı ya kopek gıbı aglıyo ben gunlerce agladım yemek yemedım ne umutlarla evlendım su dustugum durumalara bakın bıseyler dıyın cok ıhtıyacım var gücüm tukenmek uzere tek basına mucadele edıyorum hayatla agır gelıyo hersey cok yoruldum cok

çok üzüldüm kelimelerle ifade edemeyecek kadar okadar içten yazmışsınki
çok samimi.. sen çok güçlü bir kadınsın sakın fikrinden kararından dönme
gerçekten dediği gibi biri olsa dahi asla sana el kaldırmasa dahi sırf yaşananlar
sırf hayatının baharında umudunu insanlara güvenini çaldığı için dönme
ve eski eşinden tamamen uzak dur her zaman temkinli davran

çok üzüldüm
bence kesinlikle o kişiden uzak durun
sizi maddi ve manevi yıpratmış
bir iş başdan nasıl başlarsa sonuda öle olur
keşke erkekler bu kadar agresif olmasaydı
bence boşanın ve önünüze çıkacak yeni fırsatları degerlendirin

kesinlikle uzak dur kardeşim..
ne demek silahla ev basmalar falan..
kendine gel ve aklını karıştırmasına izin verme..
psikolojik ahatsızlıkları olan birini bu genç yaşında neden çekeceksin ki..
sakın ha sakın yeniden deneme..

nemi yapacaksınız.onunla her türlü iletişimi kesip msnını silip, önünüze bakıp yeni bir sayfa açacaksınız. size bunları yapan insana dönmeyeceksiniz herhalde....

Bana kalırsa dönme..
Artık zor olanı başardın,o adamdan kurtuldun..
Bir daha yıkılmak seni daha çok yaralar..
Yerinde olsam güvenmezdim o ağlamalarına,yalvarmalarına..:delphin:

canım seni yanlış yönlendirmek istemem ama. bende çok badireler atlattım ama boşmuş anladım. her defasında pişman olduğunu söyledi ağladı. neler neler söz verdi ama sözünü 1 gün bile tutamadı. şimdi bende boşanmak istiyorum. avukata gidecem işte. ama bu kadar acı çektin madem. onsuzlukta acı vermiyordur sana artık. bence hiç dönme kendine bi düzen kur ve rahatça yaşa.

insan değişmez canım yedisinde ne ise yetmişinde o olur...hıı zorlar iter kakar, anca senin istediğin gibi biri olarak yaşamaya çalışır , ama oda biryerde patlak verir.kararlar alınmış atılacak adımlar atılmış bakma geriye.her insan hata yapar buda benim hatamdı tanıyamamışım de geç..
msnden engellememişsin hala?.şu durumda senin telefon numaranı, mümkünse ev ve iş adreslerini bile değiştirmen gerekirdi.bunun sebebini anlayamadım.allah yolunu açık etsin.

Canim cok icten yazmissin, ama sakin dönme onun gözyaslari senin cektiklerin yaninda hicbirsey ifade etmiyor bence...
Sende cok cekmissin, kurtulmana bu kadar az kala geri dönme derim, o kadar mücadele bosuna mi?, bosver biraz da o aglasin, Herkez yoluna de bitir isi ve gelecegini düsün, is bul calis kendi parani kazan canim kimseye muhtac olma güclü olmaya bak...

Yanlış bişey soylemiş olmak istemem
benim düşüncemde birdaha geri dönmemenden yana
bi kez o saygıyı yıtirmişsiniz
sana bunları yapan biri yeniden yapmaya korkmaz diye düşünüyorum
yinede sen bilirsin ona çok aşık değilsen savaşmaya değmez bence
ama çok seviyorum diyosan önce onun tedavi olmasını sağlamalısın çünkü dayak sağlıklı bi insanın başvurabileceği bişey değildir
allah hakkında hayırlısını nasip etsin canım

hayatta neler unutuluyor ölen yakınlarımız bile ölünce hayat devam ediyor.Daha kötü olmadan uzaklaşın derim en zor yanını başarmışsınız.Daha da çıkmaz yollara girmeyin hayatınızı mahfeder.Allah korusun ya size birşey yaparsa eve döndüğünüzde ne bileyim ben olsam korkarım yani birde işin bu boyutu var

sakın bunlara kulak asma hepsi yalan:olmaz:intihar etmek isteyen hemen eder ağzında gevelemez o kişiden mümkün mertebe uzak dur.:teselli:

Başka bir msn adresi al. Sana ulaşmasına ve aklını karıştırmasına izin verme.:olmaz:
Böyle bir insanın değişeceğine kimse inanmaz.
Yolunu çiz ve hayatından öyle bir insanı tamamen çıkar.

Öncelikle başınıza gelenler gerçekten çok ama çok üzücü.
Sonrasında lütfen ama lütfen eşiniz denen o insan müsveddesinin laflarına asla ve aslaaaa inanmayın. Yalan söylüyor. Yok pişmanmış, yok gelinliğinizle yatıyormuş, hepsi yalan, hepsi palavra.
Davalarınız açılmış devam ettirin ve hemen boşanın sonrada fakir doyurun ve Allaha şükredin böyle bir kocadan sizi kurtardığı için.
Sonra msn den silin eşinizi, hala ne diye orada tutuyorsunuz ki. Hiç bir irtibatınız kalmasın o kişiyle.

Erkekler kadınların can alıcı noktalarını nasılda biliyorlar:1shok:
Gelinliğinle yatıyorum bir kadın için nokta atışı yani:gitme:
Bunları zamanında yapsaydıda,bugün ne o gelinlikle yatsaydı,nede siz bunları yaşasaydınız.
Tamam hata insanlara mahsus,belki hata yapmıştır ama
Bir atasözüde derki
Kişi 7 sinde neyse 70 indede odur:umursamaz:
Denenmişi denemeyin bencede
O kitapı 2 ci kez okurken,tanıdık sayfalar çıkabilir önünüze çünkü

Back
X