Kzlar hepinize teekkrler.....

...................................................

Son düzenleme:
..............................................

Son düzenleme:
............................................................

Son düzenleme:
Ebrucum son derece güzel kavisli ve kalkık bir burnun olmuş.Çokta doğal duruyo bence.Ameliyat olduğun kesinlikle belli değil.

........................................................................

Son düzenleme:
çok teşekkür ederim....bu gün 22.günüm ama şekli şemali belli diil hiç...dün kontrol için gittim doktora fotoğralarım da çekilecekti ...15 gün sonra anca çekeriz dedi.....doktorum burnumun çok şiş olduğunu söyledi...masajlarımı değiştirdi..dünden beri yapıyorum iyi geldi gibi...bi inse şu şişlikler yaa.dediğin gibi inşallah küçülür canım...şekli bi belli olsa artık son halini çok merak ediyorum...

Yaa inanırmısın benim ameliyatım öyle ani bir zamana denk geldiki.Karar verme ve ameliyat sürem bir hafta falan sürdü.O yüzden ne ameliyat öncesi nede sonrası resim çekilmedi.Ben ameliyattan sonra sıksık kontrole gittim.Ameliyattan 6 ay sonra gittim kontrole burnum halen tam küçülmemişti sağa yatık duruyordu.Heralde kendi de durumdan epk memnun olmadıki yine resim çekmekle alakalı hiç bişey demedi.Daha küçülecek dedi burnun. ay sonra bi daha gel dedi bana.Bu defa toplam 1 sene olmuştu.Doktorum beni görünce burnumun çok güzel olduğunu söyledi.Heralde bu defa yaptığı işten memnun olduki ilk defa resmini çekti burnumun.Cidden şu anki halini çok beğeniyorum burnumun.Bir ara arkadaşla resimlerimizi koyucaz.ikimizde estetikliyiz:))birde sizin fikirlerinizi alalım bakalım.

........................................................

Son düzenleme:
Back
X