Bat Bugün🫠

pilavfasulyecacik

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
23
Puanlar
8
Kızlar bayağıdır yoktum ama 2012’de yazdığınız mesajları falan okuyordum ahahahah hepiniz bitanesiniz, iyiki varsınız kendimi hiç yalnız hissetmiyorum sayenizde.🌸

Şimdii ben günü gününe hatta saati saatine düzenli regl olurum. Yaklaşık 6 saat sonra regl olmam lazım.😂 Akşam dayanamadım test yaptım daha kapağını kapatamadan 10 saniyede üstteki gibi oldu. Biraz kuruduktan sonra da alttaki halde aynı gibi. Esas mesele şu, testin markası Day’s Doctor.🫠 Eczane kalabalıktı bakamadan attım çantaya eve geldim şok. Yalancı mıdır bu? Çünkü lütfen olmasın.🥲

Eklentiler

• 7678E185-3313-4660-B733-7EC2BF2F774A-COLLAGE.webp
    7678E185-3313-4660-B733-7EC2BF2F774A-COLLAGE.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 108
Pembe çizgi görünüyor. Sabah ilk idrarla tekrarlayın testi. Çünkü regl gününüzde daha koyu olması beklenir, geç döllenme değilse eğer 🌸

Ayyyy dua edin yalancı olmasın n’olur.🥲
Days doktor bu konuda vukuatlı maalesef. Umarım sizde doğru çıkar. Ben mesela testler arasında en vukuatlı olan artımedin kaset testiyle gebeliğimi öğrenmiştim 🙈 bazen nadir de olsa doğru saati gösterebiliyorlar. Umarım sizinki de onlardan biridir.

Sabah yapınca haber edin, güzel haberle 🌸

Days doktor bu konuda vukuatlı maalesef. Umarım sizde doğru çıkar. Ben mesela testler arasında en vukuatlı olan artımedin kaset testiyle gebeliğimi öğrenmiştim 🙈 bazen nadir de olsa doğru saati gösterebiliyorlar. Umarım sizinki de onlardan biridir.

Sabah yapınca haber edin, güzel haberle 🌸
İşin en facia kısmı da o. Bugün için erken, yarın için de kaset test aldım her türlü yaparım diye. Ona da baktım Artımed ahahahahhaha. Bu işin sonu ya regl ya hastane gibi görünüyor. Bitanesiniz🌸

Normal kaset testi de şimdi yaptım. Üstteki dün gece erken gebelik, alttaki bu sabah kaset test. İlk 2 saniye içinde çizgiyi görünce çektim fotoğraf şu an iyice oturdu.🫠 Kan vermeye gideyim mi yoksa önce güvenilir bir markayla tekrar mı yapayım kızlaaarrrr?🥹

Eklentiler

• IMG_0407.webp
    IMG_0407.webp
    31 KB · Görüntüleme: 92
Bu testlerin yanlış pozitif vermesinden nefret ediyorum parasını pulunu geçtim tamamen umut tuzakları ya 🥺 Canım bekle bakalım biraz adet olacak gibi hissediyor musun

Bu testlerin yanlış pozitif vermesinden nefret ediyorum parasını pulunu geçtim tamamen umut tuzakları ya 🥺 Canım bekle bakalım biraz adet olacak gibi hissediyor musun
Ufak ufak bel ağrım var ama bilemiyorum. Gebelikle regl belirtileri birbirine çok benzediği için umutlar sıfır.😞 Hiç olmazdı göğüs hassasiyetim var 4-5 gündür, kahverengi kısımları büyüdü benek benek beyaz şeyler çıktı derkeen sanırım bu da regl belirtisi. Moraller bozuk.😞

Back
X