Saç Bakım Ürünleri Kzlar kuafrm sledi...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
saçlarınızı bakımlı saglıklı uzatmak ıstıyorsanız her hafta zeytınyagı surun ve bekletın 2saat kdr.ayrıca çamterebentın ve hınt badem yaglarını karıstırıp sacınıza surduunuzde uzadgını ve saglıklı olduunu goreceksınz:)yerimseniben

ya bılmıyorum ama zeytın yagı ve badem yagı karıstırıp surmustum ama kazık gıbı yaptı saclarımı tabıı herkeste aynı sonucu gosterecek degıl ama bılmem kı benım saclarımda bı acaıp olabılır :) ama enteleyı tek gecerım:)

canım bu zeytnyağı has olmalı falan diolar ama? normal ewdeki kullandıımızı kullansak nolur ki

konuyu dağıtmış olmayayım ancak birden aklıma geldi, biz orta okuldayken bir kız saçına yumurta sürmüş yedirmiş, buraya kadar iyi hoş da sonra yıkamadan saçını topuz yapıp gelmişti okula,kaydirigubbakcemile3 uff o ne kokuydu Allah'ım. Hakikaten bütün gün öyle kalmış mıydı okulda o gün yoksa eve gönderilmiş miydi, orayı hatırlayamadım:uhm:

bu arada enteleyi hep duyarım ama ben de bilmiyorum.

http://www.kadinlarkulubu.com/entele-bitkisi-kullananlarin-paylasim-alani-t50057/index82.html
ben buldum canım bakk =)

sizin sınıftakide küçükten belliymiş hanii
belki buralardadır

bizim sınıftada vardı ve hatta lisede koca kız saçına el kremi sürer gelirdi okula. vıcık vıcık bi acaip. ama senin sınıf arkadaşında abartmış yani yumurta sürmüşte gelmiş yuhhh diyorum yanikafamçokkarıştı

yumurta, bal zeytinyagi maskesi yapmistim bende bir kez, okula gitmeden degilde hafta sonu yapmistim =)

sonra bekletip yikadim, sonuc harika oldu gercekten, tek sorun var devam edemiyorum bir seye baslayinca, bikiyorum hemen, devam etseydim daha guzel olurdu simdi sacim belki...

valla zeytinyagi benim de sacima hic yaramadi neden anlamadim bi kere yaptim o zamandan beri saclarim kupkuru

entele ney kızlar yaa

entele diye forumda arat bayaa bi sey bulursun canim bi bitki zehirli hemde saclari uzatiyo ama hemde besliyo zehirli dedigime bakma sac boyasi gibi goze kulaga falan gelmemesi lazim ole istee sen yine arat bayaa bi sey bulursun

ben de zeytinyagı,hint yagı,badem yagı üçünü karıstırp 3gnde 1 sürdüm bi süre ama benm saclarım ince telli ve düz zayıf oldugu içn mi ne ? kuruttu uçlarını gibi geldi bilmiorum aama bende bi işe yaramadı gibi ..diger ev arkadasım da uyguladı o çok memnun anlamadım ben bu yag olayını:sm_confused:

bende haftada bir zeytin yağıyla badem yağını karıştırıp sürüyorum 2 saat bekletip yıkıyorum bana çok iyi geliyor 15 20 günde saçlarım 2 3cm uzuyor..

evdeki zeytinyağını mı kullanıyosunuz yoksa işlenmemiş zeytinyağı mı?bende saçlarım parlasın diye kullanmıştım evdekini ii gelmişti ama uzattığını bilmiyodum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…