Doğuma Hazırlık Kzlar kzm olacakms oktaym!!

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
cok tesekkur ederim arkadaslar mutluyum cunmi iki oglusum var be suan 35 haftaligim ..17 haftaliktan beri her girdigim ultrasyonda 4d de dahil doktorlar erkek dediler ama iste allah gonlume gore verdi kiz evladida tattiracak bana insallah ....tesaduf eseri kontrolumde karnim buyuk cikti bebek buyuk dedi doktor ve ultrasyona yolladi suanki kilosunu gormek icin simdiden 3.200 gram dogana kadar 4 bucuk kilo olurmus :D ve bu ultrasyonda kizimiz 4 bucuk kilo dogar dedi doktor ne dedim kizmi evet kiz dedi ve gosterdi :)))) ben yine inanamadim gozumle gordugum halde ve bugun 4 d ye girdim tekrar acik ve net bicimde gorduk babasiyla kizimiz olacakkkkk:D

ben de oğlum olacağını düşünüyordum..ama kız olduğunu öğrendiğimde çok garip oldum..Senin kızın da hayırlı olsun canımm..Allah Sağlıkla tamamına erdirsin..

ayy tebrikler canım benimde bir oğulum var ve ikinciyi kız istiyoruz kısmetse...senin iki oğlun kaç yaşındalar canım?

cnm allah sağlıkla kucağina almayı nasip etsin hayırlı evlat olur inşş opuyorumnanaktan

Back
X