Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sonunda bende muradıma erdim dostlarım hepinizi çok öpüyorum allahım isteyen herkese kısa zamanda nasip etsinnnnn inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhdelikafaduldenhihoyyyt:cüvcüv::sm_cool:
Tebrik ederim canım.Allah sağlıkla kucağına almayı nasib etsin.İkinci aşılamandı heralde.Kaç yumurtan oluştu,kaç milyon yıkanmış sperm verildi?Aşılamadan sonra ilişki önerdi mi doktor?Çok merak ediyorum bilgilendirirsen sevinirim.
canım beni hatırlarsın inşallah
çok sevindim çookkkkk
allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin bitanem
merhaba pıtırcık öncelıkle hayırlı olsun ıns. Saglık alırsın bebegını kucagına ben aranıza yenı katıldım ve sormak ıstedgm bısey var.ben cok zor seyler atlattım pco lıyım ve daha önce bır dıs gebelık gercırdım 2,5 yıllık evlıyım hıc korunmadım ve 06 mayıs 2009 da ılk asılamamı yaptırdım ve bugun 10 gun belırtılerı sormak ıstıryorum bnm kasıkları sankı adte olacakmısım gıbı agrıyor onun harıcınde crınone jel kullanıyorum ve goguslerım patlamak uzere dokunamıyorum sormak ıstedıgım bende asılama ıcın göbektren pregon ıgnesı kullandım sen hangı ıgneyı kullndın ve crınone jelı kullndınmı artı bırde pco varmıydı sende benı bılgılendrrsn benı cok mutlu etmıs olursun sımddıden tskr edrım..