Aşılama kzlar sonunda bende hamileyim

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Pitircikz

Guru
Kayıtlı Üye
21 Mart 2007
567
3
296
Ankara
sonunda bende muradıma erdim dostlarım hepinizi çok öpüyorum allahım isteyen herkese kısa zamanda nasip etsinnnnn inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhdelikafaduldenhihoyyyt:CüvCüv::sm_cool:

Tebrik ederim pıtırcıkk.Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin bebeğini:Saruboceq:

canım çok tebrik ediyorum seni Allah tamamına erdirsin canım
tebrikler darısı başımıza inşallah

ayy pıtırcık yalnış hatırlamıyorsam bu 2.aşılaman di mi
1 ile 2 arasında hiç ara verdin mi
2.ci de iğneden tam olarak kaç saat sonra aşılaman yapıldı

Tebrik ederim canım.Allah sağlıkla kucağına almayı nasib etsin.ıkinci aşılamandı heralde.Kaç yumurtan oluştu,kaç milyon yıkanmış sperm verildi?Aşılamadan sonra ilişki önerdi mi doktor?Çok merak ediyorum bilgilendirirsen sevinirim.

Allah analı babalı, sağlıklı, huzurlu bi ömür versin size inşallah.
aman çok hoplama zıplama yorulma.. dinlene dinlene yap ne yapıyorsan..
tebrik ederim!! hihoyyyt

tebrik ederim canım allah sağlıcakla kucağına almayı nasib etsin... canım biliyomusun bende hamileyim çok korkuyodum o negatif sonuçla karşılaşmaktan hatta bikaç gündür erteliyodum.sonunda cesaretimi topladım ve yaptım allahıma çok şükür sonuç pozitif.allah isteyen herkese nasip etsin ve sağlıcakla kucağımıza almayıda....... :1rolleyes::sm_cool:

sonunda bende muradıma erdim dostlarım hepinizi çok öpüyorum allahım isteyen herkese kısa zamanda nasip etsinnnnn inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhdelikafaduldenhihoyyyt:cüvcüv::sm_cool:

canım beni hatırlarsın inşallah
çok sevindim çookkkkk
allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin bitanem

arkadaşalar hepinize çoook teşekkkür ederim 2. aşılamamdı evet 1 ile 2. arasına 1 ay ara verdik çünkü kist oluşmuştu doğumhapı kullandım bir ay ara verdik daha sonrakia y yapıldı aşılamam ama inan okadar zor ve kötü geçtiki benim için tutması mucize oldu çünkü eşimin sperm harekelili sadee 1 milyondu yıkamadan sonra o yüzden hiç umduumuz yoktu ama işte büyük allahım verince veriyo ne olursa olsun aşılamam 12. gün iğneden 36 saat sonra yapıldı yani ilk aşılamam 14. gün yapılmıştı ama busefer yumoşlar erken büyümüş.işte böyle bakalım allahım tüm isteyenlere versin

Tebrik ederim canım.Allah sağlıkla kucağına almayı nasib etsin.İkinci aşılamandı heralde.Kaç yumurtan oluştu,kaç milyon yıkanmış sperm verildi?Aşılamadan sonra ilişki önerdi mi doktor?Çok merak ediyorum bilgilendirirsen sevinirim.

4 tane büyük yumurtam oluşmuştu diğerleri daha küçüktü 12. gün aşılamam yapıldı 1 milyon harektli vardı ama bunun sadece 131 000 i hızlı ileri çıktı ve bu kadarı transfer edildi bana

merhaba pıtırcık öncelıkle hayırlı olsun ıns. Saglık alırsın bebegını kucagına ben aranıza yenı katıldım ve sormak ıstedgm bısey var.ben cok zor seyler atlattım pco lıyım ve daha önce bır dıs gebelık gercırdım 2,5 yıllık evlıyım hıc korunmadım ve 06 mayıs 2009 da ılk asılamamı yaptırdım ve bugun 10 gun belırtılerı sormak ıstıryorum bnm kasıkları sankı adte olacakmısım gıbı agrıyor onun harıcınde crınone jel kullanıyorum ve goguslerım patlamak uzere dokunamıyorum sormak ıstedıgım bende asılama ıcın göbektren pregon ıgnesı kullandım sen hangı ıgneyı kullndın ve crınone jelı kullndınmı artı bırde pco varmıydı sende benı bılgılendrrsn benı cok mutlu etmıs olursun sımddıden tskr edrım..

sağol canım allah inşallah sanada nasip eder benim eşimde problem vardı çok yıllar önce bende de pko vardı ama henüz bekardım ozaman ve doğum haplarıyla tedavi uyulandı bana ve bidaha olmadı sonra çikolata kisti çıktı bende 4 ay önce ameliyet oldum onun içinde.2 aşılamamdı bu aslında belirtilerim çok yoktu yani ilk aşılamama göre ağrım hiçç olmadı mesela ama aşılamanın 9. Günü pembe lekelenmem oldu birgün sonra geçti 11 günde anneler gününe denk gelmişti hiç umudum yoktu açıkcası ama sabha bi idrar testi yaptım silik çizi çıktı 2 gün içinde yaklaşık 6 tane yapmışım hepside aynı çıktı sonra benim kasıklarımda iğne batar gibi şeyler oldu bide adet ağrısı başladı adet günüme gelince belimde bacaklarımda ve kasığımda batmayla birlikte hafif ağrılar oluyo ve inanılmaz uykuuuuuuuuuuuuu geliyo canım ben valla eve gidiyom kendimi yatağa atıyom insna duramıyo ve inanılmaz bir açlık hissi yemek yedikten yarım saat sonra bile midem kazınıyo sanki doymak bilmiyorum :) bugün 15. Günüm dediğim gibi ağrılarım devam ediyo işte bukadar şekerim

Back
X