Aşılama kzlar sonunda bende hamileyim

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
benımde 3 tane yumurtam olustu esımde hıcbıor sorun yok gayet ıyı senın kac tanesı tuttu bılgın varmı pıtırcık bellı olurmukı cunku bana cogul gebelıge hazırlıklı ol dedıde ondan soruyorum k. Bakma öp

valla benim 4 büyük yumurtam vardı ama hangisi tuttu bilemiyorum tabi ben klomen hap kullandım sonrada pregnly çatlatma iğnesi bir kere okadar

Kızlar hepinizi tebrik ederim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin güzel rabbim:nazar: darısı isteyen herkesin başına işallah :Saruboceq:

pıtırcık canım tebrık ederım allah sag salım kucagına almayı nasıp etsı n nazarlardan korusun sızı :nazar::1hug:canım bızlere de dua at nolur gecıkmeden gelsın kuzucuklarımız

Tebrikler Cnm.. Allah sağlıkla kucağını aldığın günleri tez vakitte göstersin..

çok sağol canım etlik zübeyde hanım doğum evinde yaptırdım özel bir doktorum yoktu yani normal muayeneye gidiyodum canım

çok sağol canım etlik zübeyde hanım doğum evinde yaptırdım özel bir doktorum yoktu yani normal muayeneye gidiyodum canım

tebrik ederim canım, Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah, eşinde sorun neydi bizim morfoloji %1 ve dr aşılama yapalım dedi acaba şansım olur mu hareket sorunu da var bilrmiyorum hiç:(

tebrik ederim canım, Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah, eşinde sorun neydi bizim morfoloji %1 ve dr aşılama yapalım dedi acaba şansım olur mu hareket sorunu da var bilrmiyorum hiç:(

canımmmm çok sağol.sana birşey söyleyim mi allah istesin varya istersse bir tane sperm olsun hamile kalıyosun mesela benim arkadaşımın eşide %1 di hemde sperm saysısı yani morfoloji falanda değil %1 ile ilk aşılamada hamile kaldı mucize gibi değil mi yaaaaaaa o yüzden çok kafanıza takmadan deneyin derim ben 1-2- olmadı 3-4 sabırla deniceksin güzelim başka çağremiz varmı baktın hiç biri olmadı artık tüp bebek yaparsın tıpta çağreler tükenmez iliyosun :) ama dediğim gibi kısmetin nezmaansa ozaman olucak inşallah dualarım seninle

pıtırcık seninle birebir yazışmasakta senle hemen hemen aynı topiklere giriyoduk başarmışsın darısı başımıza çok tebrik ederim sağlıcakla kucağına al inşallah

pıtırcık seninle birebir yazışmasakta senle hemen hemen aynı topiklere giriyoduk başarmışsın darısı başımıza çok tebrik ederim sağlıcakla kucağına al inşallah

sağol canım valla hatırladım senide evet ya 2. aşılamada tuttu çok şükür bakalım sende ne var ne yok

Back
X