Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
tebrikler canımmmm allah analı babalı büyütsün inşalllah en kısa zamanda sende kavuşursun bebeğine çoktan beri görünmüyodun rabbim güzel yazılar yazsın canımmmmmkaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan
Saolun kızlar ben yenı degılım uzun zamandır kardesımın hamılelıgı ıle ugrasıyordum onun ıcın aranızdan uzak kaldım.Bıraz agır hamılelık gecırdı de halıyle bebıs buyuk oldugu ıcın carpıntısı ve suyu cok olduç.Saolsun benım doktorum bunuda basardı.Cok saglıklı bebısımız oldu.hKızlar sankı benım bebısımmıs gıbı onu yıkadım.Altını temızledım.Hıc tıksınmeden yaptım.Insallah benım de ve sızlerın de olur cok guzel bır duyguymus.Rabbım hepımıze verır.Merak etmeyın dua edelım bol bol...tekrar tekrar tesekkurler benımle oldugunuz ıcın.opuyorumnanaktan