Kzlar yardm:( Bu yapt normal mi:(?

muzlupasta

Guru
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2009
885
755
333
merhaba herkese,yeni katıldım foruma yardımınıza ihtiyacım var...
sevgilimi anlayamıyorum anlamsız sorular soruyor ne zamandr geçer dedim olmadı,mesela ona 'sana yeniden aşık oldum' demiştim mutlu olduğum bi anda,bana bunu ne demek oldğunu sordu 'yani aşıktın da aşkın depreşti tam olarak bu anlama mı geliyor'diye soruyor,ve buna benzer tuhaf şeyler..artk dayanamıyorum,bunu sormaya ne gerek var,dediğimde anlaşılmayacak ne var diye çıldırıyorum 'kime söylersen anlar bunu dedim' şimdiye kadar kaç kişiye söyledin ki,istatistik mi tuttun'dedi,1senedir aynı konudan,sorularından yıprandım normal mi sizce bu? fikirleriniz önemli...mafoldumben

sewgilin detayları kurcalayan biri sanırımm.ama yinede bence çok sorun edilecek bişey yok.ha bıktım çekemiorum artık diosan hiç durma cnm.bitirki kafan rahatlasın :teselli:

la odunmu adam..incelikten yoksun..her söylediğinden bişeyler çıkarıyor..

evet her söylediğimden birşeyler çıkardığı doğru.ama sanırım artık daha az yapıyor,bilemiyorum,odun olduğunu söylüyor zaten,ama ayrıntıcı bi insan daha çok...ayrılmıyorm çnkü diğer özellikleri istediğim gibi,ama bu soruları yok mu offfmafoldumben

[ı]detaycı ve problemlı 1 yıl boyunca bÖyle gıdıosa...kafanı dınle veya otur herŞeyı konuŞ olmusa zorlama ılerde pıŞman olcagına Şımdı ol..[/ı]

birazcık hazırcevap birazcık romantizmden nasibini almamış birine benziyor sevgilin
olmadık anda olmadık sorular sorması birazcık seni sinir etmek içinde olabilir
valla itiraf edeyim bende yaptım bi zamanlar kaydirigubbakcemile3
çok komik oluyor ama yani ben eğlenmek gülmek için yapmıştım
evet hoş bir şey değil karşıdaki çok bozuluyor yapılmaması gerekiyor
ama bu kadar büyütülecek bir şey değil canım
takma kafana bir iki cevap verirsin olur biter bu kadar önemli değil kaydirigubbakcemile5

Ağzı çok iyi laf yapan, sizden daha romantik birini mevcut erkek arkadaşınıza değişmezdiniz sanırım. Durumunuzun bilimsel açıklaması da var aslında: Beyinde aşık olduğumuzda salgılanan hormon karşımızdakinin kusurlarını göstermez, onu mükemmel algılarız. Zamanla bu hormonun tesiri azalınca "Boyu kısaymış, cildi pek üzgün değil, beni eskisi kadar sevmiyor, (başlarda sevimli bulduğumuz arkadaşları için) ne kadar antipatik insanlar" vs. demeye başlarız. Eğer bu evre aşılırsa işin içine saygı ve hoşgörü de girer ve uzun soluklu bir ilişki başlar. Siz (söylediğinize göre epey süredir) bu "farkına varma" evresindesiniz. Eğer olumsuz özellikleri ağır basarsa "uzun ilişki" evresine geçmeden ilişkinize son vereceksiniz. Lakin etrafınıza bakarsanız yalan, aldatma, ciddi fikir ayrılıkları vb. sebepler beraberliklere son veriyor. Sizin durumunuz bu ayrılıkları yaşayanların yanında şaka gibi kalıyor. Başka bir olumsuz niteliği olmadığından eminseniz, mutluluklar ve "muzlupasta" tadında bir ömür dilerim a.s

:1rolleyes:
aldatma yalan dolan hiçbirini yapacak insan değil,kendinden çok beni düşünür,ona güvenim sonsuz...yani bi kzın aradığı önemli özellikler mevcut:1rolleyes: amaaaaa,takıntılı,bir laftan bin anlam çıkarır,detaycı...geçenlerde bir tartışma sırasında 'bütün erkekler bencilmiş bu doğruymuş' dedim kendisine hitaben,bana verdiği cevap' niye kaç erkek tanıdın ki?':bbo: sonra saçmaladığını kabul etti tabi,ama dediğim gibi çok derin düşünüyor,ben de düşünyorum olumlu ve olumsuz özelliklerini tartıyorum,sorun şu ki olmlu özellikleri çok iyi,olumsuz özellikleri de çok kötü bana göre..artık hayırlısı deyip bıraktım :sm_confused: iyi dilekleriniz için çok tşk ederim:1hug:

gerçekten insan çıldırcak gibi oluyor anlamsz sorular karşısında ne cevap vereceğini,nasıl açıklama yapacağını bilemiyor insan:bbo: çünkü açıklanacak bişey yok ama anlat anlatabilirsen:sm_confused: umarım herşey güzel olur...fisfisfis

bende aynı canım tek sen değilsin üzülme sositososito biz tlfda konuşurken türk filmi karakterlerini oynuyorz ne diosn sende diyemiyorm çıldırtıyor beni geçengün fıstık naber dedi iyiyim fındık senden dedim fındıkta neymişte başka şeye denirmişte ooo delikafadulden bazıları biraz fazla odun oluyor kader hihoyyyt :teselli:

ay okurken bile daraldım valla, hiçte normal gelmedi bana, canım diyorum canın çıksın diyor hikayesine dönmüş

ay bu takıntıları beni öldürcek bigün...aşk ı menu yu izliyorum kıvanç tatlıtuğ u beğendiğimi biliyo ay taş gibi adam ya dedim gülerek 'nasıl taş gibi' diyo 'yakışklı adam'olurmuş da taş başka anlamlara geliyomuş hey allahım gel de sinir krizi geçirmekötükedihüso takıyo işte kelimelere,snra on saat açıklama yapdelikafadulden

canım boşver açıklamayı kendi haline bırak ben bu sözlerine çok üzülüp ağlıyodm bile ama kimin umrunda takmıcaksn :lepi: :teytey: :içelim: vereliniortak

Bir tek derdin buysa zamanla sabırla kızmadan bıraktırırsın.
Bazı insanlar sinirlenirsen daha çok üstüne gelirler onun için fazla takmamak gerekir.
Kimse 4*4 lük değildir.
Bunlar aşılmayacak sorunlar değil.a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…